Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co by było gdyby pis wygrał...

chcielibyscie żeby to pis wygrał wybory ?

Polecane posty

"symbol slonca i celtyckiego boga Belanosa, jednak to symbol pokrewny swastyce" dla lewackich bydlaków to nawet polski mundur jest "pokrewny swastyce" więc sprowadzli sobie bandytów z niemiec i odpowiednio ich uzbroili na nasze święto niepodległości. naprawdę szkoda na nich strzępić język.

Gość germanistka86
Nie!!

jak mozna miec trzydziesci "...wiec nawet jak bedziecie pisali jaki pis jest cool to daremny trud ludzie zaglosuja nawet na psl jak bedzie trzeba byle kaczor nie wygral." Ludzie chcą po prostu wybrać mniejsze zło, co pokazali w ostatnich wyborach, nie chcą dopuścić do ponownego rządu PiSu, więc z automatu głosują na PO (jakby innych partii nie było), no ale media tak nagłośniły walkę pomiędzy PiSem a PO, że inni wydali się błahym rywalem. Ja na szczęście się wyłamałam i wybrałam coś innego. :)

Gość Zuzanna Amelia & 4
Czy ktores z Was naprawde wierzy w to ze Polska ma szanse na lepszy byt ? Obojetne pod jakim rzadem ?

"slowo swastyka pochodzi od sanskryckiego sauvesti (pomyslnosc) i swastyka tez byla symbolem solarnym" czyli z tego wniosek że życząc komuś pomyślności jesteśmy faszystami a i dzieci faszystowsko indoktrynujemy każąc im malować w przedszkolach słoneczka. tymczasem komunistyczny symbol sierpa i młota na komunistycznym pochodzi to "nic takiego" i nie jest propagowaniem komunizmu, no skądże. "Ja na szczęście się wyłamałam i wybrałam coś innego." ta, wiemy, osobliwą trzódkę pana palikota. już głupiej się nie dało.

"Czy ktores z Was naprawde wierzy w to ze Polska ma szanse na lepszy byt ? Obojetne pod jakim rzadem ?" tak, spokojnie w to wierzę. ale jednocześnie uważam że polacy są zbyt głupi albo zbyt zindoktrynowani żeby rozsądnie wybrać. zaraz im w miejsce tuska media podsuną im jakiegoś palikota czy sld-reaktywację i znowu będzie "w koło macieju". od afery do afery.

Gość Zuzanna Amelia & 4
Najmadrzejszy - a jakis plan jak do tego mialoby dojsc ?

Mam taką nadzieję, że w końcu Naród Polski się obudzi w normalnym kraju :D

Gość Zuzanna Amelia & 4
Zgadzam sie z tym ze w Polsce nie jest zle.Duzo jest tradycyjnego biadolenia i narzekania ale zle nie jest.

"Do kazachstanu, albo moldawii powinniscie sie przeprowadzic" nawet propagandę macie identyczną jak za komuny. dokładnie to mówili komuniści gdy tłumili protesty studentów czy robotników. jasne że nie jest tak źle, jasne ze mogło by być gorzej. ale dlaczego do kurwy nędzy mamy się dawać okradać tej bezczelnej bandzie przy żłobie? tylko dlatego że "mogło by być gorzej"? zawsze może być gorzej.

Gość jak mozna miec trzydziesci
Do kazachstanu, albo moldawii powinniscie sie przeprowadzic - dla wyznawcow pisu proponuje gabon :D no ale oni zaraz zaczna jeczec jakie to benefity maja bezrobotni i patologia np. w wielkiej brytanii i ze w polsce tez tak bedzie jak pis wygra to wszystkim da. szkoda tylko ze nadal nikt nie wie skad wezmie i da :D

Gość Zuzanna Amelia & 4
Najmadrzejszy - ale middle class zostala wyeksportowana do robot za dewizy i ... jak najbardziej nakreca gospodarke: wydaje te zarobione dewizy w ojczyznie , inwestuje, kupuje. Czego chcesz wiecej ?

"szkoda tylko ze nadal nikt nie wie skad wezmie i da " nie dociera do ciebie słowo pisane czy jak? już ci ze trzy razy pisałem skąd weźmie. dokładnie z tego samego źródła z którego wziął te 5 lat temu.

się dawać okradać tej bezczelnej bandzie przy żłobie - niepotrzbnie skupiasz sie na groszach. to co ukradna to kropla w oceanie bez sensu budowac na tym ideologie bo kto nie bedzie przy korycie to bedzie tak samo.chyba ze korwin wprowadzi ustroj prezydencki i zabierze koryto :D bylo sld byl rywin, byl pis byla blida,kaczmarek i lipiec, bylo po i rycho zbycho i reszta. to minusy demokracji w socjalizmie korupcja jest wieksza.

Middle class zostala wyeksportowana?:) nie, wyjechali najmniej wartosciowi pracownicy, w wiekszosci klasa robotnicza. I dobrze. Piszac o klasie sredniej chodzilo mi o ludzi wyksztalconych oczekiwanych na rynku, czy ludzi wolnych zawodow.

Gość Zuzanna Amelia & 4
offerma - a skad wzial 5 lat temu ?

Gość Zuzanna Amelia & 4
No wlasnie to wyksztalciuchy najbardziej przyjely sie na zachodzie. Lekarze, inzynierowie, informatycy.

"gdyby rzadzil pis to przeszlaby ACTA" Nie wydaje mi się.

już ci ze trzy razy pisałem skąd weźmie. dokładnie z tego samego źródła z którego wziął te 5 lat temu.- ale ty mi tego zrodla nie podales bo to ze byl trend wzrostowy ma sie nijak do polityki. aby bylo tak samo to pis musi sie najpierw w taki trend wstrzelic :D a ja chce poznac program ktory doprowadzi do tego ze wydatki beda wieksze podatki mniejsze a kasy wiecej :D jak zlotowka w wyniku naplywu kapitalu np. spekulacyjnego na gielde sie umocni to ja wiem ze polakow bedzie na wiecej stac bo wiekszosc produktow importujemy :D ja tylko nie wiem jak polityk moze doprowadzic do naplywy tego kapitalu :D no i trzeba pamietac ze on naplywa i odplywa bo kazdy fundusz z powrotem kase w dodatku z zyskiem chce dostac.

Zuzanna: "wyksztalciuchy" to synonim ludzi z wyzszym wyksztalceniem tylko na papierze po roznych dziwnych kierunkach, ludzie po kierunkach o ktorych napisalas, to po porostu ludzie wyksztalceni, ktorzy za granice wyjezdzaja rzadko. Moi rodzice sa lekarzami.

Gość Zuzanna Amelia & 4
najmadrzejszy - przejrzyj moze jakies statystyki. Te zawody , ktore wymienilam to spora czesc emigracji i - co gorsza - najbardziej rozchwytywana. Ty w realu tez jestes taki spokojny i stonowany czy tylko w necie sprawiasz takie wrazenie ?