Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokomambo

opiszcie wymarzona laske.;p

Polecane posty

Gość kokomambo

jak wyglada dziewczyna waszych marzen?? chodzi jedynie o wyglad.:)

Gość kali_lubic kafe
jak dla mnie to taka 170, szczupla z ksztaltnymi piersiami i pupcia, ciemne wlosy dluzsze niz do ramion, duze niebieskie oczy i pelne usta, plaski brzuszek no i opalona troszeczke, moze miec piegi, a i musi miec ladne biale zeby ;) no i zadbane dlonie!!

Gość cipu cipu cipulenka
eee tam wazne rzeby miala cipke

Gość Tylko i wyłącznie Aryjka
Aryjka uber alles !!!!

Gość Tylko i wyłącznie Aryjka
mja aryjka,mimo iz nie ma takiej rasy, najlepiej zeby wygladala jak esesman skrzyzowany z hitlerem mhmmm, taka londynka jasna z czarnym wasem:)

Gość Bubububu.
Cycki.. cycki rządzą światem. :O

Gość cipu cipu cipulenka
Ale lalunia... mmm. Cycki rulez!!

Jeśli sam wygląd, no to zaczynam :) :classic_cool: Wzrost 157-162cm. Taka twarz: http://www.voila.pl/402/xgecz/index.php?1 Takie piersi: http://www.voila.pl/403/x583o/?1 Taki tyłek no i figura: http://www.voila.pl/404/bzlex/?1 I taka piczka: http://www.voila.pl/405/v8bw0/?1 :P I co myslicie? Sa takie w Polsce:P :classic_cool: Ale i tak najważniejsze jest co ma w głowie i w sercu. Opakowanie po latach wyblednie.

Gość cipu cipu cipulenka
Wszystko fajne, tylko ta piczka za rozjecchana.;p Ja tam jestem za czarna dla Cb widze.:p W polsce nie ma takich ladnych rysow twarzy...

''tylko ta piczka za rozjecchana'' Chodziło mi o to że lubie takie duże wargi :classic_cool: ''Ja tam jestem za czarna dla Cb'' Oj tam oj tam. Kolor włosów i skóry akurat nie ma znaczenia;) ''W polsce nie ma takich ladnych rysow twarzy'' :(

Gość cipu cipu cipulenka
duze wargi rzadza!:p Hah. I za wysoka jestem, Ty chyba lubisz takie kruszynki.;) Powrzechna opinia na temat brytyjskich dziewczat, kobiet, to brzydkie spasluchy, ale ja tam wlasnie widzialam tez takie blondyneczki z zaznaczonymi konturami. Moze warto sie przejechac na wycieczke?

Nie wiem czy wiesz, ale ta pani której wstawiłem ppierwsze zdjęcie(twarzy) to Polka, Pola Raksa za czasów świetności:) ''Powrzechna opinia na temat brytyjskich dziewczat, kobiet, to brzydkie spasluchy, ale ja tam wlasnie widzialam tez takie blondyneczki z zaznaczonymi konturami. Moze warto sie przejechac na wycieczke?'' Poszukam takiej buzi wśród dziewcząt z Ukrainy na najbliższych mistrzostwach;) A nóż sie trafi:P

Gość cipu cipu cipulenka
Chodzilo mi o slowianski typ urody kochana. raczej delikatne rysy, albo taka twarz bez wyrazu. A Wielka Brytania nie znajduje sie 50 km od naszego kraju. Wartalo spier**lac z geografii?!?

Gość Inny....
dupa...pipa...papa...i hiszpan przy nawrocie.

Gość jestem twym marzeniem rysiu
a co dajesz w zamian?

Gość cipu cipu cipulenka
Mowie Ci, ze slowianki takiej nie maja... Ale Ukrainki sa ladne.:) Moja babka byla nieco podona w mlodosci, ale ma niemieckie korzenie. Stary typ urody, jakze wyrafinowany och.... Chcialabym tak wygladac. No, a jak nawet znajdziesz laske z taka buzka, to te cyce i tylek nie bd taki... Jakos mi nie pasuje.

''a co dajesz w zamian?'' Miłość, wierność, pracowitość, płaski brzuch i całkiem pokażny.... wiadomo ;)

Gość Inny....
A ja w zamian daję: Dupa...pipa...papa i hiszpan przy nawrocie....

''Mowie Ci, ze slowianki takiej nie maja... Ale Ukrainki sa ladne. Moja babka byla nieco podona w mlodosci, ale ma niemieckie korzenie. Stary typ urody, jakze wyrafinowany och.... Chcialabym tak wygladac. No, a jak nawet znajdziesz laske z taka buzka, to te cyce i tylek nie bd taki... Jakos mi nie pasuje.'' Będe poszukiwał;) Ale i tak najważniejsze żeby miała w głowie i sercu. Musze uciekać. Hej :) 🖐️

A wpadłaś na pomysł, że czytałam temat zanim dodałam post? Ale no tak, logiki na blachę wykuć się nie da. Ech, ale no skoro nie zauważyłaś mieszania się najróżniejszych genów i migracji w ciągu ubiegłego wieku to chyba nie ma o czym gadać;)

Gość cipu cipu cipulenka
Przepraszam, nie wiedzialam, ze potrafisz laczyc literki.

Gość cipu cipu cipulenka
A migracja, to wlasnie slowian do Polski, stad nazywaja nas Slowianami. Ale kazdy ma prawo do wlasnego zdania.:)

Po pierwsze mówiłam o ostatnim wieku, jeśli chodzi o mieszanie genów...co oznacza, ze w wielu Europejskich krajach można spotkać najróżniejsze typy urody już. A kiedy wg Ciebie do Polski wyemigrowali Ci Słowianie? I kim są Polacy?

Gość cipu cipu cipulenka
A ja pisalam o Slowianach takich hmmm rasowych, no i o Brytyjkach, a nie o mieszancach. Czytanie ze zrozumieniem wpaja sie dzieciom od kiedy naucza sie czytac... Czyzbys przegapila wiecej przedmiotow niz tylko geo??

Gość cipu cipu cipulenka
Slowianie napadli na Polske i osadzili sie w niej. Polacy sa Polakami, ale przez to, ze w Polsce zamieszkali Slowianie tak sie przyjelo. Nie pamietam wiecej, bo spieprzalam z historii.:p

Gość Inny....
Chorwaci to też słowianie...ich typowość jest jednak troche różna od naszej