Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdf

JAKIE KOBIETY MAJĄ POWODZENIE U MĘŻCZYZN?

Polecane posty

Gość fdf

Powiem szczerze, że pogubiłam się w tym zupełnie. Znam piękne, mądre, inteligentne i zadbane dziewczyny na które jakimś cudem żaden nie chce spojrzeć. Z drugiej strony znam dziewczynę wyjątkowo grubą, niską, zaniedbaną, niedomytą, a jakby było tego mało wyjątkowo gruboskórna i chamską i ma faceta! Jaką trzeba być osobą żeby przyciągać uwagę, od czego to zależy? Rozumiem, być naturalną, ale jasny gwint to jakiś koszmar jest!

Gość fdf
up

Gość oglądam jak szalony
Facet a facet to różnica można mieć jakiegoś pajaca a można klawego gościa :D

Gość fdf
up

Gość Żeberko
Miłe, nie koniecznie piękne, inteligentne i trochę francowate.

Wielu facetow odpuszcza sobie bardziej atrakcyjne kobiety, poniewaz z gory zakladaja (czesto slusznie), ze nie maja u nich szans i biora sobie kobiety przecietne. Po drugie wyglad to nie wszystko i mozliwe, ze tamte laski o ktorych piszesz maja jakies inne "defekty".

dziewczyna musi mieć "to cos" co akurat odpowiada danemu facetowi, musza się uzupełniać w jakiś sposób

Gość poiytrf
niewysokie, z wcieciem w tali, ladne przyjemne z buzki i zadbanymi dłuzszymi wlosami 🖐️

Gość kokosch
a ja nie znam ani jednej ładnej która by nie miala powodzenia, czesto zdarzaja im sie nieudane zwiazki itp ale nie wierze żeby istniały autentycznie ładne kobiety na ktore "żaden nie chce spojrzeć":P

może nie powinnam tu się wypowiadać jednak dodam jeszcze, że może to działać mniej więcej tak: przystojny facet nie musi się dowartościowywać urodziwa dziewczyna, bystry jej inteligencja ( pomyśli za dwoje) biedniejszy woli majętniejsza itd

Gość kokosch
może przystojny nie musi sie dowartosciowywać ładna ale skoro jest przystojny to zwykle ma wybór a jak ma wybór to raczej nie wybierze brzydkiej:P

Gość fdf
A ja znam dziewczyny które mają wszystko: są piękne, mądre, dobrze wykształcone, z dobrych domów, bogate, bez większych wymagań i samotne. Pies z kulawą nogą nie chce na nie spojrzeć.

feger Eee to nie do konca tak dziala. Jednak przystojny facet woli kobiety przynajmniej srednioatrakcyjna (zreszta uzylas slowa "urodziwa" a to dosyc pojemna definicja). Co do bystrosci, to tez nikt inteligentny nie zwiaze sie z kompletnym tlukiem. I nie chodzi tu o dowartosciowywanie sie , tylko o poczucie jakiegos wlasnego komfortu w zwiazku. Ja bylem kiedys zwiazany z przyslowiowym "tłukiem" i niemilo wspominam.

ale ta ładna może mu nie odpowiadać pod innymi względami, np. on domator ona imprezowiczka dlatego na ulicach widzimy tak zróżnicowane pod wzgledem urody pary

nie miałam na myśli zupełnych skrajności

Gość fdf
no trochę piszę o sobie, przy czym nie jestem jakaś szczególnie piękna, ot taka przeciętna, z lekką nadwagą i dużym biustem Mam wrażenie że im bardziej przecietna dziewczyna, tym większe prawdopodobienstwo że bedzie miala męża

Gość kokosch
jak jakas ładna nie bedzie mu odpowiadac pod jakimis wzgledami to raczej poszuka innej ładnej niż zacznie podrywać brzydule:o pary widziane na ulicy sa zroznicowane ale moim zdaniem wynika to raczej z roznego poczucia piękna;) ktoś widzac jakas pare może pomyśleć czemu np taki przystojniak jest z taka dziwna dziewczyna, a tym czasem dla niego ona może być autentycznie piekna

Gość fdf
no trochę piszę o sobie, przy czym nie jestem jakaś szczególnie piękna, ot taka przeciętna, z lekką nadwagą i dużym biustem Mam wrażenie że im bardziej przecietna dziewczyna, tym większe prawdopodobienstwo że bedzie miala męża

aaaaa nie może przystojny facet cenić w kobiecie czegoś innego niż uroda? może on uwielbia pyszne jedzenie a ona świetnie gotuje ( i nie jest zupełną maszkarą)

"Mam wrażenie że im bardziej przecietna dziewczyna, tym większe prawdopodobienstwo że bedzie miala męża" Tak, statystyki dokladnie to potwierdzaja. Dodam, ze bedzie go miala szybciej (co z punktu widzenia "dostepnosci" wolnych facetow w pozniejszym czasie ma istotne znaczenie dla niej).

aaaaa nie może przystojny facet cenić w kobiecie czegoś innego niż uroda? może on uwielbia pyszne jedzenie a ona świetnie gotuje ( i nie jest zupełną maszkarą)

Gość fdf
jestem przecietna z urody, na pewno nie brzydka, z dobrego domu, świetnie wykształcona, mam dobrą pracę, świetnie zarabiam, super gotuję i co?! nie mam wymagań większych a jestem sama jak palec

kafe nawala;) tak, to ze bedzie miala szybciej meza, nie oznacza, ze bedzie to ten najlepszy akurat. Ale z drugiej strony dzialac to moze takze w ten sposob, ze dla tej atrakcyjnej zostana juz tylko ci "przebrani". Naprawde roznie to wyglada. Feger: oczywiscie, ze nie tylko uroda jest wazna. Ja jeden raz w zyciu "polecialem" w 100% na urode, pomijajac cala reszte i byl to duzy niewypal.

Gość kokosch
jasne może doceniać że np świetnie gotuje ale myśle że dla przystojniaka zwlaszcza młodego jednak wazniejsze bedzie raczej to żeby dziewczyna była ładna niż smaczne klopsiki:P

każdy ma wady i zalety, ty wad nie określasz