Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdf

JAKIE KOBIETY MAJĄ POWODZENIE U MĘŻCZYZN?

Polecane posty

nigdy nie wiadmomo co życie przyniesie, ludzie się zmieniaja, do rozwodu jednak na razie daleko :) nale wychodze z zalożenia lepiej późno nniż póżniej bo co ma być to będzie

Gość Ftghhyhhh
Hehe z dobrego domu mowisz.... Co rodzice nie moga ci partnera zalatwic? Hehehe a wyksztalcenie i prace zalatwili ;) Jak chcesz miec faceta to sobie go poszukaj ;)

Gość a jeśli ja
Ja tam podchodzę do życia bez spiny, nie przejmuję się gadaniem babć, cioć i wujków. Jeśli się wie, że jest się dobrym, wartościowym człowiekiem, że ma się łeb na karku, niegłupio w nim i potrafi się zaintrygować faceta - nie czuje się presji i desperacji. Ja wiem, że jeśli trafię na WŁAŚCIWEGO FACETA, oddam mu wszystko, co mam najcenniejsze, i wcale nie mówię tu tylko o dziewictwie. Ale też moje myśli, poglądy, uśmiechy o poranku, ciarki na plecach na jego widok, gryzienie po uchu, chodzenie w jego bluzie i napomykanie, że pod spodem to ja mam właściwie nic. Takie duperele mógłby pomyśleć ktoś, ale tych dupereli nie chcę ofiarować komuś przypadkowemu, kto tego nie doceni i będzie tylko moją ucieczką, plastrem na samotność.

Gość fdf
"Hehehe a wyksztalcenie i prace zalatwili " Hehehe, nie wiem skąd to wiesz, ale to bzdura

autorka na kafe się ogłosiła :)

Gość a jeśli ja
najmądrzejszy na świecie "Piekna moze jestes, ale w takim razie jest cos z toba nie tak gdzie indziej" To był żart przecież :), jestem ładna, normalna, choć nie udowodniono mi tego :D. Ale jeśli coś mi się nie podoba w facecie, nie tracę czasu na kolejne spotkania. Mnie musi urzec, poza aparycją, przede wszystkim intelekt, zdolność wyłapywania aluzji, flirtowania. Nie każdy to ma.

uciekam na plażę 🖐️ powodzenia autorko!

uciekam na plażę 🖐️ powodzenia autorko i pomyśl czasem o tym że kto szuka nie znajdzie :)

Gość niee wieeem
Miałam podobnie jak autorka.. Zero zainteresowania pomimo tego iż uważam siebie za atrakcyjną kobiete.. Jestem wysoką szczupła blondyką bez przesadnego makijażu, dobrze ubraną. Faceci sie za mną oglądają, prawią komplementy na ulicy, w sklepie.. Jednakże partnera za cholerę nie mogłam znaleźć. Do czasu :) Jestem z obecnym partnerem kilka miesięcy i wiele razy powtarza ze nie wie skąd wziął odwagę żeby do mnie podejść i spróbować :) To nie nasza wina autorko. Po prostu mężczyźni obawiają sie ze nie sprostają wymaganiom kobiet wyglądających na pewne siebie i szczęśliwe :)

Gość a jeśli ja
najmądrzejszy na świecie 2-3/10, a mnie potrzebny tylko 1 :). Trafiłam na dwóch takich ostatnio, jeden zajęty, drugi w fazie flirtu. Zobaczymy. Ja w ogóle mam tak, że to ja muszę sobie "wybrać" mężczyznę, który mnie poderwie, bo inaczej to się nie udaje na starcie. Mało to kobiece, ale wiem, że mi się uda. Kiedyś.

"Ja w ogóle mam tak, że to ja muszę sobie "wybrać" mężczyznę, który mnie poderwie, bo inaczej to się nie udaje na starcie." Wg mnie wiekszosc kobiet robi w ten sposob. Zreszta ja na przyklad nigdy nie interesuje sie kobieta, jesli nie widze z jej strony jakiegos znaku, czy zachety.

Gość a jeśli ja
najmądrzejszy na świecie Hmm, motywuj mnie tak do działania, dziś mi się t wybitnie przyda.

Gość a jeśli ja
Dodam sobie temat do zakładek, mogę mieć w Was kibiców? Jest ktoś, na widok kogo na samym tylko zdjęciu z fb mam ciarki i chciałabym, by mnie objął. Jest też niegłupi, oby wyszedł ponad to ;).

Gość a jeśli ja
najmądrzejszy na świecie Dziękuję, zagadnę Cię kiedyś, jeśli noe tu - gdziekolwiek w kafeteryjnej czasoprzestrzeni ;). Idę, bo się rozmarzyłam i znów mam ciarki ;).

mam kolegę-super przystojniak a jego żona z urody poniżej przeciętnej. nie wiem co w niej widział, bo zauważyłam że charakterami też średnio pasują..ja uchodzę za osobę atrakcyjną i też jestem sama. byłam w związkachj ale żaden jakoś nie zakończył się ślubem. ostatnio byłam z tym kolegą w sklepie i jakaś kobieta wzięła nas za parę-strasznie miło mu się zrobiło widziałam :)

Gość heniu
poiytrf czy my się znamy? :) Coś mi się wydaje że tak :)

Gość zalezy w jakim przedziale
wiekowym jest facet z jakiego środowiska :) jak masz ogólne informacje o danym facecie to wiesz na jakie kobiety był "programowany" co go może pociągać w kobiecie co na niego "działa" i sprawi ze sie tobą zainteresuje :D

Gość mam ten sam
"problem"..

Gość a jeśli ja
Dobra rada, ja też za punkt wyjścia obieram porządny research ;)

Gość a jeśli ja
Dobra rada, ja też za punkt wyjścia obieram porządny research ;)