Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdf

JAKIE KOBIETY MAJĄ POWODZENIE U MĘŻCZYZN?

Polecane posty

Co do wyglądu - musi być ładna i kobieca. Szczupła lecz nie wychudzona (z kobiecymi kształtami) najlepiej na klepsydrę. Nie może być za niska - najlepiej 165 - 180. Długie nogi, super-długie naturalne rozpuszczone włosy najlepiej np. do pasa. Może być blond, ruda, brunetka - byle naturalne (jakoś farbowane wyglądają gorzej). Musi ubierać się kobieco, czyli zero jakichkolwiek spodni, zero typowo męskich ubrań (np. dżinsów, skórzanych kurtek, katan dzinsowych, bluz itp. bo to raczej dla faceta a nie dla kobiety) nie lubię na kobietach dżinsu i skóry bo to raczej męskie materiały. Skóra u kobiety tylko w przypadku butów i rękawiczek jest OK. Lubię kobiety w sukienkach i spódnicach. Nawet nie koniecznie krótkich - w takich z rozkloszowanym dołem falujących na wietrze wyglądają super kobieco i ładnie. Seksownie wyglądają w butach na wysokich obcasach, wszelkich odkrytych pokazujących stopy albo całkiem na boso - np. latem gdzieś na łące, chodzenie boso jest bardzo kobiece i seksowne, uważam że tylko kobiecie pasuje. Co do charakteru - lubię jak jest trochę szalona i pozytywnie świrnięta, z taką jest bardzo ciekawie, musi mieć poczucie humoru i lubić się śmiać, mieć własne zdanie, musi być mądra. Fajnie też jak się typowo kobieco porusza - chodzi w taki seksowny sposób, jak siada to noga na nogę itp. Dużo by wymieniać. Niektóre kobiety mają w sobie takie coś - magiczne hipnotyzujące spojżenie że nie możesz oderwać od niej wzroku.

to się uśmiałam, powodzenia czerwony

najmadrzejszy pytanie do ciebie za rozsadne hobby u kobiety (prawdziwie kobiecej) uważasz raczej meskie zainteesowanie? niektóre kobiety pasjonuja sie np sztukami walki, szybkimi samochodami, postrzelać lubia.....

Gość a jeśli ja
Ja myślę, choć najmądrzejszym nie jestem, że tu chodzi o jakiekolwiek rzeczowe hobby, a nie "no wiesz, trochę muzyki słucham, filmy oglądam, książki czytam".

Co mnie to że wiele kobiet praktykuje sztuki walki i inne typowo męskie rzeczy ? Napisałem jakie kobiety mi się podobają. I znam wiele takich które się "załapują". Też mi coś - napisałem jakie kobiety mi się podobają a ktoś pisze mi że "przecież jest pełno kobiet które są inne". I co z tego ?

Gość a jeśli ja
A czerwony nie będzie miał tak źle, znam kilka takich kobiet, nawet już siebie nie będę reklamować, ale choćby taka moja siostra - nie pasuje jedynie ten jeans, nosi :D.

tak rzeczowe, konkretne mam na myśli zainteresowania kobiety, które raczej przypisuje się mężczyzna

Gość dopeless
only polish girls

dzieki, czytałam co napisałeś, jednak pytanie kierowałam do najmadrzejszego, który pisał o hobby u dziewczyn

feger "za rozsadne hobby u kobiety (prawdziwie kobiecej) uważasz raczej meskie zainteesowanie? niektóre kobiety pasjonuja sie np sztukami walki, szybkimi samochodami, postrzelać lubia....." Nie dokonuje jakiegos podzialu na hobby kobiece/meskie (bo jednym z moich jest np gotowanie, co moj dziadek uwaza prawie za hanbe dla faceta). Piszac o rozsadnym hobby chodzilo mi o to, ze teoretycznie kobieta moze powiedziec, ze jej hobby sa ciuchy czy kosmetyki, a facet ze granie na konsoli czy ogladanie tv. Nie o takie hobby mi chodzilo. Nie wnikam merytorycznie w hobby kobiety, o ile nie jest zbyt kontrowersyjne. A co do "meskich" hobby w przypadku kobietytakich jak: zeglarstwo, jazda konna, myslistwo czy jakas sztuka walki, to dostaje zawrotow glowy z emocji;)

podbudowałeś mnie :) ale jazda konna, amazonki ,to raczej kobiece jest

Gość dopeless
all of us gone later or earlier

Gość feger ty tempa peesto
pszeciesh ci to jush wczesniej mowili wyshej a ta jedna laske co taka podobna do opeesu to bym sobie wshial zflashcza jak mi by w tej blushie tylko popylala po kwadracie

"ale jazda konna, amazonki ,to raczej kobiece jest" Tak, masz racje, zly przyklad. Sporo moich kolezanek jezdzi. Piszac o hobby generalnie chodzi mi o to, zeby kobieta potrafila sie czyms zajac, obok pracy. W kazdym zwiazku obie strony musza miec zawsze troche czasu dla siebie i do tego najlepiej nadaje sie jakas pasja.

Gość niktdarniebios
mądrych ludzi to i posłuchać przyjemnie oj gdybym znał angielski to nie popełniałbym błędów smart people listen to it and oh nice if I knew I would not do is English errors

ulżyło ci jak mnie obraziłes? pytałam konkretniej osoby odnośnie konkretnej wypowiedzi, czytaj ze zrozumieniem i pisz z czarnego śmiałku

Gość niktdarniebios
marny ten łtumacz google nie oddaje sensu wypowiedzi i nie zna wszystkich tłumaczeń słow

rozumie co masz na myśli, kobiete z pasja, jednak chciałam tylko odpowiedzi na nurtujace pytanie

Gość niktdarniebios
kobieta jest puchem marnym czyli darem niebios ale czy z każdego kraju kobieta?

no i kto ma pasje nie ma nałogów :)

Gość niktdarniebios
Heartland tu mieszkają kobiety z ziemii Beneath the old iron bridges, across the victorian parks, & all the frightened people running home before dark, Past the Saturday morning cinema-- that lies crumbling to the ground, & the piss stinking shopping centre in the new side of town. I've come to smell the seasons change, & watch the city, as the sun goes down again. CHORUS Here comes another winter, of long shadows & high hopes, Here comes another winter, waitin for utopia, waitin for hell to freeze over. This is the land, where nothing changes, the land of red buses & blue blooded babies, This is the place, where pensioners are raped, & the hearts are being cut, from the welfare state, Let the poor drink the milk, while the rich eat the honey, Let the bums count their blessings, while they count the money. So many people, can't express what's on their minds, Nobody knows them & nobody ever will, Until their backs are broken & their dreams are stolen, & they can't get what they want, then they're gonna get angry! Well it ain't written in the papers, but its written on the walls The way this country is divided to fall, So the cranes are moving on the skyline-- Trying to knock down--this town But the stains on the heartland, can never be removed, from this country, that's sick, sad, and confused. CHORUS The ammunition's being passed, and the lords been praised, But the wars on the televisions will never be explained, All the bankers gettin sweaty, beneath their white collars, As the pound in our pocket, turns into a dollar. This is the 51st state--of the U. S. A.

Gość dopeless
evert ones of you wants to be 51's state of Usa

np te o których [pisałam że sa męskie

Gość a jeśli ja
Jeny, jak ja nie lubię tych utartych powiedzonek, tyle w tym prawdy ile fałszu i nijak się mają do życia.

Gość dopeless
blood of love of woman