Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdf

JAKIE KOBIETY MAJĄ POWODZENIE U MĘŻCZYZN?

Polecane posty

Gość a jeśli ja
najmądrzejszy na świecie Pytanie do mnie?

Gość a jeśli ja
Hmm, zaczynam od tego, że przeglądam portale społecznościowe, niejednokrotnie googluję, jeśli są tacy - szukam powiązań ze znajomymi i po prostu pytam, jaki jest. Często obserwuję, gdy spotykam go gdzieś przypadkiem - środków jest dużo, nawet czasem nie trzeba się starać, a informacje same wpadają w ręce.

Gość a jeśli ja
Hmm, zaczynam od tego, że przeglądam portale społecznościowe, niejednokrotnie googluję, jeśli są tacy - szukam powiązań ze znajomymi i po prostu pytam, jaki jest. Często obserwuję, gdy spotykam go gdzieś przypadkiem - środków jest dużo, nawet czasem nie trzeba się starać, a informacje same wpadają w ręce.

dużo osób tak postępuje, dobrze tez być koleżanka koleżanki i cieszyć się dobrą opinia

Gość a jeśli ja
No i czasami już w przedbiegach odpada 3/4 delikwentów. Zaoszczędzamy czas i ewentualne rozczarowania.

:D i nie dajemy szansy komuś kto mógłby okazać sie nasza druga połówka

Gość a jeśli ja
Widzisz, nie to miałam na myśli. U mnie podstawowy wyznacznik tego, by sobie odpuścić to "zajęty", co często na pierwszy rzut oka nie jest oczywiste, a wychodzi po researchu.

zgadzam sie, jednak każdy medal ma dwie strony, jak naprawdę sami się nie przekonamy, jaka ta osoba jest to tak na prawdę nigdy się nie dowiemy

Gość a jeśli ja
No i jeżeli ktoś nie spełnia większości moich żelaznych wymogów - istnieje szansa 0/10, że jesteśmy sobie pisani, także wiesz.

i nie myslisz wtedy o tym że osobnik posiada inne pożadane cechy? że to właśnie one wezma górę?

to sie wlasnie nazywa rosadek nie milość :D

Gość a jeśli ja
Nie, to nie jest rozsądek. To jest tylko higiena psychiczna, mam jedno serce i niechętnie dam je sobie złamać.

Ja jestem zwolennikiem milosci opartej na rozsadku:) Po drugie jestem bardzo wyrozumialy dla ludzi ogolnie i wierz mi, ze nie skreslam nikogo za glupi wpis na portalu spolecznosciowym czy inna bzdure. Ale mam swoj katalog zelaznych wymagan i katalog cech, ktorych nigdy nie zaakceptuje. To sie nazywa doswiadczenie zyciowe i niechec do pakowania sie w klopoty:)

może wymienisz choć kilka? zupełnie na temat bedzie

Gość a jeśli ja
Właśnie tak i dokładnie. Tak samo myślę i tak samo mam.

Gość nie wiem jak to jest mmmmnmn
ale ogolna zasada brzmi tak ze nie ma takiej/takiego co by sie wszystkim podoboala no i wydaje mi sie, ze prawie kazdy facet jednak patrzy na urode, charakter rzecza wazna ale jednak uroda stanowi zalozmy 50 proc moja facet twierdzi, ze oczywiscie niezwykle istotny jest charakter. Podstawa, ale gdyby mu sie kobieta nie podobala to nie spotylaby sie z nia. Ja naleze do przecietnych, a moze brzydkich bo mnie faceci na ulicy nie podrywaja ;) zreszta, nevermind. Do autorki, wyluzuj, jak jestes na luzie to sa wieksze szanse na znalezienie 2 giej polowki. Po co sie spinac, ma przysc to przyjdzie, zreszta zawsze przychodzi.

ładna dziewzynę facet ma cheć poznać, brzydka nie bardzo brzydka jednak może poznać np przez znajomych i ona wtedy ma szansę go urzec swoja osoboościa

Gość nie wiem jak to jest mmmmnmn
a jakie kobiety maja powodzenie? zajete. Jak zajeta to nagle tabun zainteresowanych (kwestia pewnie luzu w rozmowach z innymi facetami) a jak jest sie samej to nikogo nie ma w poblizu.

Ciezko tak wszystko wymienic, bo nie mam spisanej jakiejs listy na kartce:) poza tym nie lubie sie az tak uzewnetrzniac, ale niech ci bedzie. Na pewno na dzien dobry odpada osoba, ktora klamie w jakiejkolwiek formie, jest nielojalna, ma zla reputacje, jest chamska, wulgarna, nieszanujaca ludzi. To w duzym skrocie, jesli chodzi o selekcje nagatywna. Jesli chodzi o selekcje pozytywna, to zwracam uwage na stosunek do zwierzat, ludzi starszych, dzieci, na poczucie humoru, otwartosc, wyrozumialosc, zyciowa madrosc, cele, zainteresowania (przynajmniej jedno rozsadne hobby). Generalnie chodzi o osobe, z ktora wystarczy wymienic sie spojrzeniami, zeby sie rozumiec bez slow:)

Gość a jeśli ja
Kurcze, kwalifikuję się :D, normalnie wyciągnęłabym Cię na spacer, a tak - pozdrowienia dla Twojej kobiety i trzymajcie kciuki, za tego potencjalnego mojego :).

Gość Coolturalni24
Zachęcamy do odwiedzin nowego portalu Coolturalni24 http://coolturalni24.pl/ o kulturze z klasą także nowości książkowe i muzyczne

przy takim zarysie na pewno wiele dziewczyn się kwalifkuje jednak po spojrzeniu zapewne wiele jest zdyskwalifikowanych :D