Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukujęsamochodu

Panowie-który samochód wybrać?

Polecane posty

Gość Poszukujęsamochodu

1. Ford Focus-GHIA za 8.400,gaz sekwenscyjny,z 2000roku,automat 2.Renault Megane 1,6 za 7.400,rok 1999,gaz sekwencja-ale nie opłacony jeszcze w Polsce,czyli plus ok.1500zł,automat 3. Volkswagen Golf za 9.900,rok 2000,disel,automat

Gość Poszukujęsamochodu
myslałam-że mężczyźni uwielbiaja rozmawiać o smaochodach...a tu echo:)

Gość Kawaler po 30
Ja wziąłbym Renault.

Gość Poszukujęsamochodu
Gość mastes
zawsze wybieraj niemieckie auta jak nie lubie niemców tak przyznać im trzeba że auta mają najlepsze

Najlepiej jest kupić dyliżans, nigdy się nie zepsuje, konie zawsze świeże no i ten niezapomniany zapach...

Gość Poszukujęsamochodu
Gość Poszukujęsamochodu
Jeżeli chodzi Ci o koszty utrzymania, to Renault i Golf będą najlepsze, ale z drugiej strony Mitsubishi szwankuje znacznie rzadziej, więc na to samo wyjdzie.

Gość pamaoaram
mój znajomy ma golfa 4 , kupił 12,5 tys , dołożył przez rok drugie tyle , poza tym jest brzydki jak noc :)) autorko a nie lepiej dołożyć trochę kasy i kupić coś nowszego , teakie samochody co pokazujesz ciężko będzie sprzedać za te kilka lat

Gość El_Pacyno
golf, golf i jeszcze raz vw

Gość Poszukujęsamochodu
Hm..dzieki panowie-ratujecie mnie;) dziekuję równiez kochanej pani za zabranie głosu;) Hm..mówią,że do mitsubishi ciężko będzie gaz dorobić... Ja szukam automatu,na gaz lub disel,do ok.9-10tys,aby miał 4 drzwi,niezbyt duży-bo zbyt dobry kierowca z emnie nie jest....Do tej pory jeździłam reno megane i bylam bardzo zadowolona....nie chcialabym wiekszego samochodu... Może cos mi zaproponujecie z moich okolic?...Może kiepsko szukam?;)

Golf to raczej na zimę na mrozy a na lato to cabriolet...

Gość Poszukujęsamochodu
Hm...cos dołozyc mówicie? No moja meganka kosztowaa 4tys;) Więc teraz szaleję;) Ale-rozważam opcję,że brakująca kwote mogę wziąść kredyt.... To może niech będzie w granicach 12tys...:) Wiecej nie dam rady.....:( automat,gaz,4 drzwi,niezbyt duzy,wielkośc cos ala megnaka....

Gość Poszukujęsamochodu
Automat-bo tylko takimi jeżdżę,to będzie juz mój 3 samochód,chyba wygoda.... Meganka zła? Nie,nie zgadzam się,rewelacyjna była..... Ale jestem otwarta na inne propozycje,słyszałam,że ople sa dobre...ale kompletnie nie znam się,i szukam na allegro,mobile,i cieńko cos mi idzie.....:(((

Gość pamaoaram
mój brat dorabiał gaz do mitschubichi i nie słyszałem , żeby mówił o jakiś kłopotach a czemu ten automat , to podwyższa cenę

Ja mam opla vectrę, w ostatnim czasie dołożyłem do niej 6 tys, polecam szczerze...

Gość Poszukujęsamochodu
automat..wiem,wiem,że podwyższa cenę... Ale jako kierowca "cieńki bolek"-to dla mnie połowa mniej stresu,gaz tylko i hamulec,nie musze martwic sie czy dobze sprzegło wrzucę,pod górkę jak stane w korku-w zyciu mi ani troche nie zjedzie....szybko zmienia i redukuje sam biegi....

Gość pamaoaram
za 12 można juz ciś znaleźć , tylko , że ten automat to u nas niezbyt popularny i mało takich samochodów wogóle :o

Gość VW najlepiej
Nr 3 z tych podanych.

Ja jestem zwolennikiem "Japończyków" - najbardziej niezawodne samochody, czyli mało wizyt i wydatków w warsztacie. I to, co mówią w reklamie, że 90%, 20sto letnich Toyot nadal jeździ, to nie chwyt reklamowy. O niewielu markach można to powiedzieć. Nie wiem, jak duży samochód Ci potrzebny, ale Toyota Yaris (jeśli mieście się w Twoim budżecie) to dobry wybór - samochód wydaje się mały, ale w środku jest bardzo przestronny (po złożeniu tylnych siedzeń wygodnie śpią dwie dorosłe osoby :P)

Gość Poszukujęsamochodu
wiesz sa... wystarczy wpisac w allegro,mobile,itp. Ale-nie chcę dużego,no i nie znam się który modle najlepszy,mało awaryjny,itp... Dlatego chcialam prosic o pomoc i porade MISTRZÓW-PANÓW z tego forum;) A może i panie;)

Gość pamaoaram
yaris mały większośc tych samochodów jest wporzo , najważniejsze , to gdy będziesz jechać oglądać to weź kogoś kto się zna i nie da sobie kitu wciskać , bo różne numery się trafiają

Gość Poszukujęsamochodu
mój budżet?pisałam;) do ok.11tys.... automat gaz/disel nie większy niz reno megane -no może trszoke większy,ale nie kombi i takie tam 4 drzwi.... Jesli macie linki na cos ciekawego-to bardzo prosze podajcie...poczytam....tylko z województwa ślaskiego

Ja kupując samochód kierowałbym się raczej tym, jak prezentuje się konkretny egzemplarz, a to czy to będzie Focus czy np. Golf byłoby mniej ważne. Nie kupowałbym w komisach, bo tam samochody ładnie wyglądają, wszystkie wady poukrywane, licznik kręcony, itp.