Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukujęsamochodu

Panowie-który samochód wybrać?

Polecane posty

Gość zdecydowanie golf
!!!

Gość Poszukujęsamochodu
lubie placki-to prosze podaj mi linka do czegos ciekawego i godnego uwagi z woj.ślaskiego...... Potrzebuje pomocy...:(

Proponuję zabrać jakiegoś kolegę ze sobą i razem z pewnością coś wybierzecie...

Gość pamaoaram
ogólnie idealnych rozwiązań nie ma :) japończyk jest bardziej niezawodny , zwłaszcza kiedy jest naprawdę zrobiony w japonii , za to droższe części i ciężej dostać do mniej popularnych modeli

Gość audi A6 4,2l
ku sobie dziewcze fokusa i bedziesz z niego zadowolona ja w latach osiemdziesiątych jeżdziłem granadami pużniej scorpio,i na mondeo x100 zakończyłem,ale wszystkie były-GHIA i w atomacie,polecam kup fokusa,bo mondeo X100 odradzam wszystko delikatne

Gość Poszukujęsamochodu
jak się na cos zdecyduję-to wiadomo że kogos poprosze o pomoc,ale teraz szukam,i ciężko mi dokonac wyboru....:(

Nie gadaj, że Yaris jest mała. W środku to bardzo przestronny samochód. Tak jak mówiłem - od zewnątrz wydaje się maleństwem, ale wnętrze zaskakuje swoim rozmiarem. A napęd 4X4 w tym autku to magia - ona nie skręca, ona się przesuwa bokiem z pasa na pas przy większych prędkościach :) Zakochałem się w tym samochodzie po godzinie jazdy, a byłem tylko pasażerem.

Gość Poszukujęsamochodu
Gość Poszukujęsamochodu
Yaris? ale takiego nie znalazlam.....automat,moze byc na benzyne-to i tak cche przerobic na gaz...

Gość pamaoaram
przestań z tymi amerykańskimi częściami , tak wogóle to przecieź go robią chyba w anglii i z częściami nie ma żadnych problemów

Gość Poszukujęsamochodu
Hm..to według ciebie jest dobry? wejdx na ten link co podałam,i prosze wyraż swe zdanie na jego stan techniczny....

Coś się link zjebał. Wyszukaj na allegro Yaris do 12000. Za 15500 jest Yaris TDI, która pali 4.5l/100km

Gość pamaoaram
wygląda spoko , poszukaj na portalach co ludzie piszą o tym akurat modelu , bo różne rzeczy się zdarzają , a samochód musisz obejrzeć , bo nawet najładniejsze zdjęcia nic nie pokażą z tą LIMUZYNĄ tylko trochę przesadzili :)

Gość dobre dobre dobre dobre
ty sobie chyba jaja robisz? stan techniczny na podstawie zdjecia??? jak sie sama nie znasz to wez jakiegos machanika zeby ci ten samochod obejrzal i przede wszystkim przejedz sie nim. co to za pomysl zeby pytac na forum? chyba ze nie o to ci chodzi tylko chcesz poznac kogos na kupowanie auta.

Gość Poszukujęsamochodu
DZieki panowie.......bardzo dziekuje za zainteresowanie temat i porady... Yarisa-nie moge rzeczywiście otwoarzyć.. Mitsubishi-super,ale ostrów wielkopolski,a ja z Katowic(sląsk) Ford bardzo z wyglądau mi sie podoba...ale nie wiem jaki jego stan techniczny....

Gość kix
Toyotę rozważ. Wiele opinii się sprawdza jesli chodzi o ich niezawodność. Warto wziąć pod uwagę. Yaris w wersji automatycznej skrzyni biegów są dość dostępne z tego co wiem. Moim zdaniem są faktycznie przestronne i pojemne.

Gość wezcie przestncie!!!
..z tym Golfem Ty "najmondrzejszy" nika zmien jak o Golfie piszesz! Beo was Panie Boze przed golfem i fordem!:P!!

Gość Poszukujęsamochodu
No ten opel astra tez jest super.... Tylko jak on z Niemiec,to nie wiem czy jest oplacony?.... Szukac na forum ktos tu pisze że głupi pomysł? Nie uważam tak,wiadomo że do zakupu poprosze realnie kogoś,ale teraz przed dokonaniem wyboru chce popytac i poradzić sie tutaj panów-którzy swoje doświadczenie tez maja i zawsze moga swoje uwagi przekazac,za co jestem bardzo wdzięczna....

Możesz się ze sprzedawcą umówić na wizytę w warsztacie i przegląd. Jeżeli samochód jest sprawny, to dojdzie Ci prę złotych do ceny auta. Jeżeli auto okaże się niesprawne, to sprzedający bierze na siebie koszt przeglądu.

Gość Poszukujęsamochodu
mitsubishi dostałam tutaj linka-ale widze ze skrzynia manualna...a ja szukam AUTOMAT......

Gość dobre dobre dobre dobre
powodzenia laska. moze kogos wyrwiesz na te porady. moze nawet ksiecia

Gość KLERYK
czesc ile masz lat i skąd jesteś ?

Gość Poszukujęsamochodu
Na razie rozważam między fordem a oplem-oba sa jak dla mnie na "oko" tak wizualnie super... Który z nich technicznie ok? http://otomoto.pl/opel-astra-C23988464.html moto.allegro.pl/listing.php/search?str ing=yaris&category=4054&a_enum [0 ]=&a_text_i=&a_text_i[ 14]=&listing_sel=2&listing_interval=7&po stcode_enabled=0&state=0&offer_type=0&price_to=12000&change_ view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E

Gość Poszukujęsamochodu
ale chore podejrzenia co do moich intencji.. masakra,czy wszystko tutaj tylko sie kręci wokół podrywania,wyrywania,itp? Moje zapytania dotycza tylko wyboru kupna samochodu,i bardzo dziekuję tym-którzy dają swe propozycję. To tyle.Nic w tym temacie.