Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje porady jakiejs

Z jednej strony daje mi nadzieje na związek,a z drugiej... Niech mną ktoś zdrowo

Polecane posty

potrząśnie. Pisze z chlopakiem okolo miesiaca.Nie spotkalismy sie jeszcze. No wiec on czesto zagaduje do mnie,niby chce mnie 'kontrolowac', przyzwyczaja mnie do siebie, jakies aluzje typu Umyc Ci plecki , ale z drugiej strony tez nie zawsze reaguje jak specjalnie mowie ze np nie moge znalezc pizamy czy cos takiego..Mialam opis o zakochaniu to zareagowal tzn zgodzil sie z nim(taki cytat) ,ale powiedzial ze niby zakochac by mu nie bylo sie latwo (tak ogolnie chyba powiedzial), ale jak napisze o jakims facecie to raczej unika tematu, pytam czego nie lubi u dziewczyn to nie powie ogolnie tylko z naciskiem na zwiazki/flirty, dzisiaj np powiedzialam ze zasnac nie moge i powiedzial ze gdyby byl jakis przystojniak obok to zasnelabym a ja ze nie ma i nie bedzie a on ' kiedys sie znajdzie na pewno ' . innym razem jest mily i wysyla mi smsy co chwile z ta emotka";*" .sprzeczne sygnaly mi daje,albo ja zle odczytuje. Pomocy :)

Gość urszuIa
no i jakiej rady oczekujesz? po prostu spotkaj się z nim i sama będziesz wiedziała, czy to jest.

na razie musze to wywnioskowac z pisania ;) spotkanie takie proste nie bedzie,przynajmniej nie od razu.Jestesmy z 2 roznych miejscowosci,do tego ja sie ucze w wiekszym miescie, takze prawie mnie nie ma w domu

no to może inaczej Co wy byście myslaly piszac z nim tak?

Mermoladka a co ma wiek do rzeczy?

bateria mi sie za niedlugo rozladuje,pogadajcie ze mna:o

.....otóż, to co napisałaś jest(uwierz) strasznie chaotyczne. dlatego pytam.

Miedzy 18-20, skąd? a co to ma do rzeczy? kurcze juz nie zdaze poprawic,10 minut mi zostalo

Gość Anatenka
szczerze, to ja nie widzę aby dawał Ci dużo sygnałów na plus. A w sumie czemu miałby? Nie widzieliście się na żywo, więc tak naprawdę się nie znacie. A czy można zakochać się w smsach? Facet po prostu za bardzo na razie zaangażowany nie jest. Pewnie traktuje cię jako miłą rozrywkę i tyle

a przed spotkaniem powinnam jakos sie zblizyc do niego?da sie? dobrze ze szczerze napisalas, wlasnie na szczerosc liczylam

Gość Anatenka
im bardziej będziesz się starać, tym bardziej on może się odsuwać. Widzisz, dla faceta takie wyznanie, że się zakochałaś nawet go nie widząc jest niepoważne. A poza tym, nie da się zbliżyć do kogoś, kto tego nie bardzo chce. Lepiej odpuść troszkę, nie rób takich wyznań - niech on wykaże zainteresowanie. no i jak najszybciej się spotkać.