Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grejs keli

Doradźcie, nie znam się - ubrania.

Polecane posty

Chciałam zamówić małemu trochę ubrań i koszulki spoko, bawełniane ale spodenki 100%poliester, zawsze kupuje na dotyk i nie wiem czy to będzie się nadawało do noszenia dla 3 latka? I drugie pytanie. Kupujecie w C&A? Nie ma tego sklepu u mnie w mieście i zastanawiam się nad zamówieniem kilku rzeczy przez internet. Jakościowo są ok czy nie bardzo?

C&A ma bardzo niskiej jakości ubrania. Zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Wyglądają super ale po 2-3 praniach swetry porozciągane. Kupiłam sobie, mężowi i Synkowi i z każdym zrobiło się to samo.

A ja już tak się napaliłam na te ubrania, :D kilka rzeczy naprawdę mi się spodobało, szczególnie koszulki 100%bawełniane. Dzięki za odzew, chyba więc poszukam czegoś innego........

Gość Mufi absolutnie się z tobą
nie zgodzę. Też kupuję ubrania w C&A i może nie są one ekstrawaganckie, ale jakość dość dobra. Wystarczy stosować się do zaleceń odnośnie prania, suszenia bądź prasowania i jest ok.

C&A nie znam, nie kupowałam tam nigdy. 100% poliester to sztuczny materiał, mi to trochę przypomina starodawny "bistor". Jest to nieoddychający materiał.

Wiesz być może akurat tak trafiłam. Piorę tak jak producent zaleca, niestety swetry po kilku praniach wyrzuciłam bo rękawy porozciągane.

Gość Mufi absolutnie się z tobą
Ja nie miałam takiego przypadku. Mąż ma 2 swetry z tego sklepu i oba są ok. Nic się po praniu nie dzieje. Tak są różnych firm ubrania, droższe, tańsze. Możliwe że od tego to zależy. Ubranka które kupiłam tam córce, też się nie odkształcały.