Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleoczika

Warszawiacy, jak to jest u Was?

Polecane posty

Gość maleoczika

siemanko! planuje wybrać się do stolicy na studia, ale mam wątpliwości, bo teraz mieszkam w przyjaznym i jak wszyscy wiedzą - niedużymToruniu i zastanawiam sie czy nie dostane szoku kulturowego? rozumiem, że stereotypami się nie powinno kierować, dlatego Was pytam. Jak sie u Was studiuje? można znaleźć dobrych znajomych w tym zatłoczonym miescie?

Lubię Toruń... Warszawa daje więcej możliwości...i $ lepsze... Przyjedziesz - zobaczysz:) Wszystko zależy od wieeeelu czynników

Gość maleoczika
ale własnie w tym problem, że nadal mam dylemat czy ryzykować i rzucać się na te głęboką wode czy nie.. w sumie raz się żyje:)

Gość podstępna kuciapa
myślę, że wszędzie można znaleźć znajomych, bez względu na miasto na pewno jest drożej, a poza tym, to korki Ja mieszkam od urodzenia w Warszawie, a w mniejszych miastach na dłużej nie mieszkałam, więc ciężko mi porównać do Torunia, ale szoku kulturowego nie powinno być :P Polecam wybrać się na krótką wycieczkę do Wwy zanim podejmiesz decyzję i zaczniesz się na poważnie zastanawiać Podobno tutaj żyje się szybciej... (?)