Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hermionanina

Dieta i ćwiczenia

Polecane posty

Gość hermionanina

Cześć wszystkim :) Mam 15 lat , ważę 68-69 kg przy wzroście 164. Niedawno , przez miesiąc udało mi się zrzucić 4 kg ale dla mnie to mało , chcę dobić do 65 kg lub nawet mniej. Próbowałam diet różnego rodzaju, ale nie pomagały, zawsze dieta wracała. Aktualnie jestem na 3 dniu diety kopenhaskiej. Rrobie brzuszki, skacze na skakance, jeżdze na rowerku stacjonarnym, robie aerobiczną 6 Weidera i wiele innych ćwiczeń.A efektów nie widzę, chociaż ćwiczę od kilku tygodni. Niestety biegać nie moge, na siłownie też ie moge chodzić ponieważ mam poważny uraz kolana i muszę się ograniczać, dodam że w przyszłym roku będę mieć operację. Mój problem jest taki, że za miesiąc wyjeżdzam ze szkoły nad morze i musze zrzucić te zbędne kilogramy. Więc mam pytanie. Jakie ćwiczenia polecacie na szybki spalanie tłuszczu? Bardzo dziękuje za odpowiedzi. :)

hej :) ja mam 17 lat i ważę 66 kg przy 160 cm. ostatnio również przez miesiąc schudłam 4 kg dzięki jeździe na rowerku stacjonarnym - 45 minut na czczo, po 4-5 razy w tygodniu. od dzisiaj jestem na diecie i mam nadzieję, że waga ruszy bardziej, przy dodatkowych codziennych ćwiczeniach na rowerku, plus czasem postaram się poćwiczyć jeszcze wieczorem rowerek + np brzuszki czy inne ćwiczenia by wymodelować dane partie ciała :D