Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Unigwa

Zapach intymny z wnętrza pochwy czasami mało przyjemny po umyciu

Polecane posty

Gość Unigwa

Witam, zauwazylam, ze moj maz czasem ma problem z seksem oralnym. Po rozmowie z nim wyznal niesmialo, ze czasem po prostu "delikatnie malo przyjemnie" tam pachne. Myje sie tam szczegolowo co najmniej raz dziennie a juz na pewno przed kazdym stosunkiem. Ale tam w srodku nie myje sie, gdyz slyszalam, ze taka przesadna higiena moze wplywac na pojawienie sie roznych plesni, czego z reszta dawno temu doswiadczylam. Z reszta chocby nawet, umyc sie mozna co najwyzej tyle, na ile siegna palce, choc natura chyba nie przewidziala tego, zebysmy sie myly w srodku (patrz: dziewice). Zapachu oczywiscie sama zadnego nie czuje. Zadnego zapachu nie ma rowniez sluz, ktorego sie wydziela u mnie mnostwo podczas stosunku. Przypuszczam, ze owy "delikatnie malo przyjemny" zapaszek pochodzi gleboko z wnetrza pochwy. Kobietki podpowiedzcie jak te sprawy wygladaja u Was.

Gość cvbcvdfdf
Że cooo? myć się gdzie palce sięgną?!?! o chruste! wsadzasz sobie palce do pipki i tak szorujesz?! okropieństwo!

Gość Taki jeden ziom :P
czytajcie jeden z drugim ze zrozumieniem

Gość fvkok
no ja w srodku sie nie myje jestem dziewicą;) ale podobno naturalna flore sie wtedy wyplukuje wiec to zle jest, moze z odbytu Ci smierdzi? ;)

Gość MamaAli :)
myślę że zapach o którym piszesz jest naturlany. ja się podmywam najzwycajniej, nigdy dogłebnie :)

Gość holistyka
nie musisz sie myc az tak dokladnie, wystarczy ciepla czysta woda umyc krocze i srom, pochwa sama sie oczyszcza wydzieliny" ladnie" pachna jesli dobrze sie odzywiamy ( przewaga warzyw i owocow, malo miesa, zero kielbas, wedlin, cukru, ciastek, ciast, coli, bialej maki, wszystkiego z "E" itd ) cialo wyrzuca toksyny rowniez przez macice, szczegolnie jesli jelita sa zanieczyszczone i zapchane- trzeba je oczyscic, regularnie sie wyprozniac itd. W trakcie kuracji oczyszczajacej np swiezymi sokami mozna przejsciowo wyrzucac wiecej sluzu z zatok, nosa, gardla i macicy itd. Generalnie cialo nie powinno miec nieprzyjemnych woni ( pot itd ) Zbilansuj diete i sprawdz jeszcze cukier na czczo, w kierunku cukrzycy typu 2 powodzenia

Gość czopek456
zrób posiew w pochwy może masz jakies bakterie albo nadzwyczajniej twój facet jest jakis pogiety i mysli że pochwa to perfumeria,nie myj się w środku to zabija pozytywne bakteryjki

Gość do mknjnhkhn:)
dokładnie, dieta to podstawa, ma wpływ na wszytsko co sie dzieje w naszym orgainzime.

Gość Jagodka99
a ja myslalam, ze kazda z nas ma taki nieprzyjemny zapaszek z cipki :(

Gość fgvrgetgte
zadna cipka moich partnerek nie miala zapachow zawsze bzykalismy sie po umyciu i zawsze byl to neutralny zapach skory

Gość gość
U trzech partnerek było to samo, więc mam zniechęcenie