Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bliźniak103

czy astrologia może powiedzieć prawde o związku?

Polecane posty

ratujcie, bo już nie wiem co robić, walcze o faceta od kilku miesięcy, ale nie wiem czy wogóle jest sens, znalazłam ostatnio stronkę prowadzoną przez grupe ludzi którzy przepowiadają przyszłość - http://bralloso.com/kosmos/index.php - do tej pory wszystko się zgadza co mówią, czy myslicie że w uczuciach warto posługiwać się takimi informacjami?

Gość indonessia
nie zapomnij o wróżce i cygance oraz własnej filiżance z kawą astrologia bez tarota, wróżenia z linii papilarnych i fusów to tylko częsciowe rozwiązanie problemu "uczuć"

Astrologia powie ci prawdę o tobie - twej naiwności i desperacji graniczącej z absurdem.

hahahaha ty tepaku, rownie dobrze mozesz przelac mi kase na konto a ja ci opowiem co cie czeka, glupich nie sieja :D nie wmoge wyrobic jak ogladam nieraz tych marnych wrozbitow i te tepe dziwki co w to wierza i dzwonia ludzie sa tepi :D nie dziwie sie ze tusk tak grabi polske

Gość Mikhiuygyggh
Jak baaardzo uwierzysz w to, co ci astrolodzy powiedza.

Gość Mikhiuygyggh
;) czasami im sie cos trafi zgadnac ;)

Gość zenek123456789
Jasne że może, tylko musi być to typ planetarny. np Mars i Wenus albo Ziemia i sześć miliardów czerepów wyznających determinizm od czarnej dziury po poranny stolec.

Gość faktoryiksiory
troche zajmuje sie astrologia. astrologia moze rzucic jakies swiatlo na sprawe, ale wszystko zawsze jest w naszych rekach.

Gość Grono
Dla wszystkich, którzy nie orientują się w astrologii powstała ciekawa strona http://smierc.org/news/index.php. Można z niej dowiedzieć się wielu istotnych rzeczy, przed zaangażowaniem się na poważnie w ową tematykę.