Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludzie to bydło

COŚ DLA WAS GŁUPIE LUDZIE , BÓG ISTNIEJE TAK JAK ISTNIEJE SZATAN

Polecane posty

Gość Ludzie to bydło

Ale Bóg ma ludzi gdzieś za życia ziemskiego, jest tylko obserwatorem a Szatan właściwie rządzi na świecie aktualnie poprzez elitę światową , illuminatów, którzy oddają mu cześć , wiem wiem głupki zaraz będziecie stukać się w te wasze puste łby sprane przez media i wmawiać mi , że jestem nawiedzony. Tak wam elita za pomocą TV sprałą umysły, że nawet prostaczki nie wiecie, że oni całkowicie kontrolują media, spotykają się co roku ( Grupa Bilderberg ) a wy nic o tym nie wiecie bo we wiadomościach nie pokazują wam tego , bo po co bydłu jak wy pokazywać ich działania :D Ale przejdźmy zatem do meritum sprawy, Szatan chce aby ludzie grzeszyli tylko wtedy będzie mógł zabrać najwiecej dusz ze sobą a ponieważ ma wpływ na życie ludzi na ziemi to właśnie wpaja wam satanistyczne wartości ( sex, przemoc żyj chwilą bo i tak umrzesz) A życie z Bogiem zaczyna się po śmierci, właściwie życie na ziemi jest testem dla ludzi i ci słabi (uważający się za super radzących sobie w życiu bo ruchają się z kim popadnie , bo kradną oszukują innych itd. ) nie mają co liczyć na życie po śmierci w raju, Szatan was zabiera ze sobą matołki. I teraz wrzuce kilka linków na poparcie tego o czym mówię i sprawdzicie je lub nie , możecie dalej myśleć , że nie ma Szatana ani Boga a świat powstał ktoś piernął i był wybuch . Co do powstania świata to proponuję wam zrobić test. Weźcie duży słoik wrzućcie tam różne pierwiastki, wypompujcie powietrze aby powstała próżnia zakręćcie słoik i odstawcie na miesiąc. I co ? Nic ? No to potrząsajcie słoikiem aż nastąpi wielki wybuch !? I co ? nadal nic ? Ojej a wy gamonie wierzycie TV , która wam powiedziała, że świat powstał z wielkiego wybuchu. Dobra tutaj jest stronka gdzie macie wszystko wyjaśnione http://www.poznajprawde.net

Gość a ja mam jaja jak byk
i kutasa cięńkiego ajajaj , przetłumaczn a jidish.

Gość dlaczego dziwne
No i po to nam to mówisz ? Trafie do piekła ? Trudno :)

Gość weź rozwód z Renią Rączkowską
to poznasz prawdę

z JarKaczem ruchasz FIone, to cholery, czy cuś

Gość Polinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lubie ssac

Gość stttefek
znowu tworkom neta odblokowali :/

przyśnił ci sie autorze kutas św. Maksymiliana Kolbe, czy żeś sie naćpał jak hołota palikota.....

Gość brzadek
podbijajcie skurwy.syny bo ja nie mam czasu

Gość ja z innej wiary
Ja tam wierze w chinski czajnik. Krąży on po orbicie wokół słońca. Nikt nie udowodni, ze on nie isnieje, więc znaczy to że on tam jest wbrew wszelkiej logice. Prawdziwa wiara bowiem jest mocniejsza od logiki!

Gość Jędrula_zapomniałam_pinu
Autorko- wychodzisz z załozenia, ze Bóg ludzi ma gdzieś...?

Gość Ludzie to bydło
Bóg nie ma ludzi gdzieś! Bóg dał ludziom kodeks jak maja postępować czyli 10 przykazań bożych I co ? Ludzie maja wyje,bane na nie stąd mamy to co mamy , zdrady, zabijstwa , kradzieże . Bóg osądzi każdego z osobna a życie na ziemi to mały epizod z życia duszy .

Gość nieoNN
HMS czy tam H&M odpierdol się od ludzi z zespołem Downa,w ogóle odpierdol się od słabszych:(

Gość nieoNN
Cóż,jaki kupiec taki towar:(

autorko ale przeciez napisałas: "Ale Bóg ma ludzi gdzieś za życia ziemskiego, jest tylko obserwatorem a Szatan właściwie rządzi na świecie aktualnie poprzez elitę światową , illuminatów, którzy oddają mu cześć , wiem wiem głupki zaraz będziecie stukać się w te wasze puste łby sprane przez media i wmawiać mi , że jestem nawiedzony" Wieć ma gdzies czy nie? zdecyduj

Gość nieoNN
Leśny dziadku,idź spać bo bredzisz.Nie nauczono cię że są rzeczy których się nie tyka:kalectwa,śmierci,wyznania,choroby?Można sie z tych sprawach pośmiać aby je oswoić ale nigdy nie można głupkowato rechotać.

Gość Ludzie to bydło
W sensie Bóg dał ludziom wolną wolę! Robcie to co wam przekazał w 10 przykazaniach i idziecie do Raju albo róbcie to co chce szatan - j.ebcie sie , zabijajcie , kradnijcie itd i won do piekła. 80% ludzi i tak pojdzie do piekla a tam będą je.bali demony wasze dusze 24h/d kiedy ci w raju :P

Autorko a skad masz wiedze na temat piekla? skad takie pomysły o j**** dusz ludzkich przez diably? Bo chyba nie z Biblii! Chyba cie twoja wyobraznia lekko poniosła. Radzę poczytać Pismo i dopiero wtedy wypowiadac sie na ten temat, tzn jak bedzie po drugie jstronie.

Gość Hehehehehehehhhee
Hehehhehhehehehehe moher! Moher!

Gość Hehehehehehehhhee
Hehehehehe o teorii ewolucji slyszales??? Ograniczony.

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
No ale skoro pedalstwo jest tak obecnie promowane ? To znaczy, że alcybiades robi dobrą atmosferę na przyszłość :D