Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nawet nie wiem co powiedzieććć

Zostawił mnie dla byłej :((

Polecane posty

Gość marlencia jak zawsze ta sama
kochający mężczyzna nie zdradza kobiety nawet myślami moja kochana

Gość Następny w kolejce do kata
Może teraz zostawi ją dla byłej więc się nie przejmuj...ludzie lubią swoje przyzwyczajenia...

Gość ssssssssskkkkkkkkkaaaaaaaa
zdarza sie :O zapomnij o gnoju :O

Gość pojebane zycie
No to witam w grupie. Sam zalozylem przed chwila podobny temat tylko ze u mnie chodzi o dziewczyne :(

Gość Następny w kolejce do kata
Skoro chodzi o dziewczyne to w czym tkwi podobieństwo?:D

Gość pojebane zycie
W tym ze to dziewczyna zostawila mnie dla bylego. W moim przypadku to juz druga dziewczyna wywinela mi taki numer

Gość ..Kasia..
Jak bym czytała siebie :( Autorko mialam dokladnie tak samo. Dlugo bylam sama szczesliwa, ale oczekujaca na milosc, pojawila sie, taka o ktorej marzylam. Nie moglam uwierzyc, ze trafilam na takiego faceta. Bylo cudownie, bylo bezpiecznie, plany na przyszlosc, poznawanie rodzicow i bach jednego pieknego dnia wszystko sie skonczylo. Nie przyznawal sie, ze wrocil do bylej, ale czulam to cala soba, dzisiaj juz wiem, ze wrocil, bo mi o tym powiedzial :( Czuje sie dokladnie jak Ty, albo i gorzej, bo mimo miesiaca nic mi tego bólu nie ujmuje i ten brak nadziei i ten strach przed kolejnym zwiazkiem i ten zal i wszystko co najgorsze. Dzisiaj mi jeszcze powiedzial,. ze jest szczesliwy!!

Gość ..Kasia..
Posluchajcie, ale naprawde to minie i te osoby beda nam obojetne. My silniejsze o te doswiadczenia, a oni niewiadomo, moze beda szczesliwi w tych zwiazkach, a moze nie, wtedy my bedziemy górą. Zreszta bedziemy jak tylko uda nam sie z tego jak najszybciej wyjsc. Tak sie poprostu nie robi!! Trzeba zawsze brac odpowiedzialnosc za swoje czyny! To sa slabi podli ludzie!

Gość straszne
autorko moja przyjaciółka tak miała,.. bardzo cierpiała.. bała sie zaufać . a teraz jest w szczęśliwym związku od 2 lat!a ten palant chciał jej związek rozwalić,ale sie nie udało i sam został .Nawet palanta była laska zostawiła. ja miałam inaczej znowu byłam z chłopakiem dwa lata cykam tak zakochana ze nie widziałam ze mnie zdradza. Swoim podstępem dowiedziałam sie ze sypiał ze swoimi byłymi z Przypadkowymi laskami.. Nawet nie wiesz jak ja cierpiałam.dwa lata złamas mnie okłamywał. jeszcze próbował wrócić . a w jaki sposób chciał żebym nie odeszła?oświadczył mi sie!w ramach przeprosin .odrzuciłam go! teraz mam nowego partnera jestem szczęśliwa i nigdy więcej takich akcji. także głową do góry niech cwaniak żałuję co później zrobił.

Gość ejejejejjejeee
A tak swoja droga ciekawa jestem, co te ex robily, ze oni zdecydowali sie do nich wrocic. Przeciez nie rozstaje sie z nikim z jakiego blahego powodu, i co raptem wielka milosc ver. 2.0?

Dajcie spokój dziewczyny :( Nie ma co płakać o takich palantów.Teraz akurat wybiła godzina gdzie czuję się bardzo dobrze ale boję się, że za chwile zn,ów będę płakała.Czuję się troszkę silniejsza... Dziś napisał do mnie : ,,Cześć, czy mógłbym liczyć na Twoją pomoc w zmianie gumek w aparacie,, ? :D ( nosi aparat na zębach) Nie odpisałam kompletnie nic! Po czym po 3 godzinach napisał: ,,Chyba nie da jednak rady...Trudno...,, :D Olałam zupełnie! Było ciężko ale olałam !!! I teraz czuję się silniejsza :D wykasowałam od razu te smsy, aby znów nie być w poisiadaniu jego numeru telefonu :) I teraz czuję przewagę, mocną przewagę, chociaż żal czuję to i tak chyba jestem silniejsza o tą sytuację :)

Gość ..Kasia..
Oni lubia byc poniewierani. Mojego np. zostawila ex dla bogatego goscia, ten sie musial wyprowadzic, ale wczesniej patrzyc jak ta randkuje z nim. Przezyl to mocno i jak zmienila zdanie, to ten polecial w ciemno.

Zznaczył w owy dzień kiedy się rozstawaliśmy, że chciałby abym mu w tym pomogła i że odezwie się za jakieś dwa tygodnie aby to zrobić i przy okazji wymienić się rzeczami i tak zrobił :) Tyle, że ja nie mam na to zupełnie ochoty :D

Ciekawa jestem czy jeszcze ,,uderzy,, :D ?

Gość Chciałabym ...
na 100% Moj tez sie odzywal i nie chcial oddac ciuchow, bo chcoial miec furtke do seksu :(

Gość stefan podaj cegle
napewno uderzy cie porzadnie w ryja:D ale bedziesz miala orgazm jak chuj :D:D

Bardzo zabawne :) Tyłka mojego na pewno nie dostanie bo na mój tyłek trzeba zasłużyć!!! Frajer!

Gość Parapsycholog
Autorko, wysłałem Ci e-maila, proszę odpisz mi.

już patrzę :)

właśnie zadzwonił :(

Tak szczerze mowiąc to nie wiem czy on do niej wrócił, ale w długi weekend nie widziałam go nigdzie ani na gadu gadu ani na fb... a tak to pisał jeszcze jakieś głupie wiadomości, wysylam mi moje zdjęcia na maila... Natomiast po długim weekendzie wrzucił na fb zdjęcie miasta, w którym mieszka jego była...i nagle ona znów znalazła się na liście jego znajomych :D więc domyślam się , że do siebie wrócili ...a jeśli nie to na pewno u niej był...:( Nie ważne!!! Zadzwonił teraz i zapytał czy jednak nie pomogłabym mu założyć tych gumek ( przy rozstaniu mu obiecałam) na te zęby odpowiedziałam: ,,nie mam na razie czasu i czy nie ma nikogo kto mógłby to zrobić??,, wkurzył się i powiedział ,, a to nie!,, odkładając słuchawkę!!!!!! :D a tu nagle teraz przyszły dwa smsy o tresci nr1 ,, Skoro jestem śmieciem dla Ciebie to spoko..,, nr2,, Nie spodziewałem się, że będziesz mnie tak traktować..,, :D

Gość napisz mu, że słyszałaś, ze
się z kimś spotyka i niech ona mu pomoże.

Nie wierzę ... !!!!!!!!!!!!!!

Gość napisz mu, że słyszałaś, ze
w co nie wierzysz?

Gość nienawidze_facetow
Co sie stało?

Gość nienawidze_facetow
Swoja droga gosc ma tupet, najpierw Cie porzuca a potem wali fochy jak panienka :D Zaraz sie okaze, ze to Ty go rzucilas.

Gość stefan podaj cegle
swoja droga to bty tez masz tupet ze tak sciemniasz tutaj z ta denna historia a pelikany lyknely ten badziew :O:O:O:O i nie pisz juz sama do siebie ,bo to bez sensu :D

Gość nienawidze_facetow
chodzi ci o mnie czy autorke? ;D

Twierdzi, że nie był u byłej w mieście tylko odwiedził siostrę z dziećmi i znajomych :))

I że bardzo żałuje, że tak szybko się to potoczyło :))))) i że chciałby abym mu uwierzyła w to co mówi, bo mnie nie kłamie i się z nią nie widział :( Boże jaki on jest żałosny...Płakał mi do słuchawki jaka nie jestem cudowna i wspaniała kobietą.Jak mu było ze mną zajebiście i że nigdy już nie będzie miał tak dobrze z nikim jak ze mną...Chyba torchę za pózno się obudzil...