mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 mam przeczucie ze zostanie on uzyty w ataku terrorystycznym 11 maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3424324324 Napisano Maj 9, 2012 omatko, znowu ty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 tak znowu ja mowie Wam jeszcze bedziecie mi dziekowac- ja mam caly czas wizje z tymi samolotami. podejrzewam ze 11 maja beda zamachy z uzyciem samolotw - jeszcze kilka zginie ich dzis i jutro na swiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3424324324 Napisano Maj 9, 2012 to napisz coś więcej z tych wizji, w sumie to ciekawe... :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 niedawno mowili ze alkaida ma metody na umieszczenie bomby w ciele zamachowca tak ze jest nie do wykrycia nie zdziwilabym sie ile osob juz ma takie bombowe implanty i 11 maja bedzie podrozowac samolotami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 napisalam juz samoloty beda spadac jak muchy i beda szukac drogi do domu i jej nie znajda zginie bardzo duzo ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3424324324 Napisano Maj 9, 2012 a widzisz gdzie to sie stanie? Bo taki uprowadzony samolot raczej zestrzela zanim trafi do celu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Twoje piec minut na Kafe Napisano Maj 9, 2012 Minęlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdfgsdfgsjlsanbsab cdhsda Napisano Maj 9, 2012 pani już dziękujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 w europie gowna widza na radarze gdyby widzieli to by znalezli zaginiony samolot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 kochani moje 5 minut dopiero bedzie jak sie spelni moja przepowiednia a ze sie spelni to tylko kwestia czasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 gdyby namierzenie samolotu bylo takie latwe to by go znalezli ponoc telefony dzialaja ludzi to co za problem ustalic gdzie sa zalogowane i juz wiadomo co sie stalo sa metody kochani ze samlot nie bedzie wykryty - dzieki temu samoloty tajnych sluzb lataja po naszym niebie i my o tym nie wiemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 ładze Indonezji szukają odrzutowca Superjet 100, który podczas lotu pokazowego nad Dżakartą nagle zniknął z radarów. Do Dżakarty wylecieli już eksperci rosyjskiego Międzypaństwowego Komitetu Lotniczego. Tymczasem media podają, że choć urwał się kontakt radiowy z maszyną, telefony pasażerów działają, choć nikt ich nie odbiera. To - piszą rosyjskie media - oznacza, iż maszyna nie uległa katastrofie. Donoszą też o tajemniczym wpisie jednej z pasażerek, który miał się ukazać na jednym z portali społecznościowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 Ratownicy biorą również pod uwagę wersję o uprowadzeniu. Mogłyby wskazywać na to komunikaty internetowe rzekomo jednej z pasażerek Superjeta, która na portalach społecznościowych napisała: "z nami wszystko w porządku, mamy kłopoty z łącznością". Podobno działają również telefony komórkowe dwóch indonezyjskich dziennikarzy znajdujących się na pokładzie, ale nikt ich nie odbiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beberte! Napisano Maj 9, 2012 dlaczego nie odpisujesz na maile, czekam juz tak długo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość awqdsw Napisano Maj 9, 2012 kurwa, nie strasz! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 nie odpisuje na maile bo jest ich za duzo a nie mam jakos teraz wizji caly czas mam wizje z tymi samolotami jak bede miala wizje to odpisze na wszstkie maile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosiłam cię zo odpowiedź Napisano Maj 9, 2012 w sprawie lotów do francji pod koniec maja, czy będa bezpieczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 nie pod koniec maja moze nie byc mozliwy transport lotniczy w euopie z powodu atakow terrorystycznych lotniska beda zamkniete bo systemy lacznosci i dowodzenia zostana zawirusowane przez terrorystow ktorzy porwa samoloty i zdalnie z powierzchni ziemii przekieruja je na rzadowe budynki w calej europie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 wypelni sie trzecia karta ta z bigbenem i palacem kultury a swiat pozna 4 karte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 4 karta ulaze GRZYB JĄDROWY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3424324324 Napisano Maj 9, 2012 jaka karta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koreczkowa Napisano Maj 9, 2012 matko tyle razy pisalas juz na tym forum jakie to wizje masz, ze wszystko sie napewno spelni to kwestia czasu...i ja sie pytam kiedy twoje przepowiednie sie sprawdzily???? dzie te wszystkie katastrofy ktore przewidzialas???? hmm... wkrecasz ludziom ze masz wizje, przeczucia i motasz w glowach ...twoje posty tylko wzbudzaja lek tych ci ci wierza po co to ja pytam ??? dla zabawy ??? slaby zart naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość CrK Napisano Maj 9, 2012 Lepiej powiedz ściemniaro gdzie ta katastrofa co miała być na południu o 18 a na północy o północy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 patent jest prosty terrorysci opanuja system gps ktory bedzie pokazywal bledne polozenie samolotów i w rezultacie samoloty nie trafia na lotniska pojedyncze incydenty na malych samolotach ktore spadaja na calym swiecie obecnie a jest ich dziesiatki dziennie - jak poszukacie w necie to zobaczycie ile malych samolotow spada dziennie- sa próba zakłocenia przeplywu danych przez terrorystow w wyniku czego male samoloty ktore maja tylko jeden system zazwyczaj spadaja w poblizu lotnisk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennifer8787*** 0 Napisano Maj 9, 2012 lece 6 lipca do egiptu mam sie bać autorko??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 to wszystko jest przed nami to wszystko sie wypelni ja nie p[otrafie tylko podac dokladnej daty i godziny ale o tym tylko szatan i bóg wie jedno jest pewne wizje mam codziennie o tym samym i ukladaja sie w logiczna calosc na koniec kazdej wizji jest informacja - idz i oglos to ludziom niech sie strzega i maja na bacznosci aczkolwiek swiat jakim znaja obecnie wkrótce nie ebdzie juz taki sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 dlatego zaprawde wam powiadam- strzezcie sie i uwazajcie na siebie. nie bez powodu mi ktos takie wizje podaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 dziwie sie komus kto jest zly na mnie ze te wizje sie nie sprawdzaja - to chyba dobrze ze sie nie sprawdzaja , pomyslcie co bedzie jak to sie wypelni. ile osob straci zycie rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 teraz tam jest noc ale ja widze ten samolot w swietle dziennym - on leci nad oceanem bardzo wolno i bardzo nisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach