mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 samolot sie nie odnazal mam pomiedzy 34 a 37 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 a wizje mam jak zamkne oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 a teraz na polsacie mowia ze mieli paliwa na 4 godz a nie ja tu pisza na dwie kto klamie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina21111111 Napisano Maj 9, 2012 hmm.no w sumie jakbz sie rozbil to by nie mogli dodzwonic sie do 2 osob.jak mozesz to wytlumaczyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 samolot nie rozbil sie bo skd by byl ten wpis na twiterze? do wod nie wpadl bo komorki dzialaja spalic sie nie spalil bo jw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 samolot lecial bardzo nisko teraz stoi juz na plycie opuszczonego lotniska i .............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koreczkowa Napisano Maj 9, 2012 matko dopiero pisalas ze nie mozna go zlokalizowac ani na radzarze bo terrorysci zablokowali wszystko a teraz napisalas ze jakby sie rozbil to by wiedzieli gdzie bo odebraliby sygnal z czarnych skrzynek...sama sobie zaprzeczasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 czytaj dziecko ze zrozumieniem, to sie dopiero stanie i wez sie za swój helicobacter bo wydaje mi sie ze masz problemy z zoladkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 strasznie to smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam przeczucie--miałam wizje Napisano Maj 9, 2012 teraz mam wizje ze jutro jak wysle kupon lotto to będę miała szanse na wygranie duzych pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wertasd Napisano Maj 9, 2012 Samolot był testowy i pokazał na co go stać. Szukajcie go w innym wymiarze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 słaby podszyw - duze pieniadze nie sa mi pisane -pisałam juz o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wqeqweqwewq Napisano Maj 9, 2012 a ile ludzi ma zginąc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam przeczucie--miałam wizje Napisano Maj 9, 2012 moje niby wizje opieram na statystyce i rachunku prawdopodobieństwa ,skoro dawno nie było wypadku/porwania samolotu to istnieje z kazdym nastepnym dniem coraz to wieksze prawdopodobienstwo ze wkrótce moze ono nastąpic-ot cała tajemnica moich wizji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 zginie kilka tysiecy ludzie moze nawet kilkadziesiat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wertasd Napisano Maj 9, 2012 A oto parę innych tekstów z komentarzy WP "to zemsta kaczynskiego i maciarewicza. :) samolot jest w siedzibie PISu". "na pewno wpadl w brzozy!! to mowilem ja darek brzoska brzoskiewicz ;]" "Czy leciał z nimi generał?" "czy byla mgla? czy mgla byla pytam..." "czy byla brzoza??? czy byla brzoza??? a poza tym w 1:34 slychac strzaly :D" "Podobno porwali go kosmici. Żądają okupu w wysokości trzech dziewic, ekstradycji Alfa i dwustu skrzynek amoniaku. W przypadku niespełnienia żądań, grożą, że znów zagłosują na "Koko koko euro spoko". Obecnie trwają usilne poszukiwania dwóch pozostałych dziewic." "to na pewno Ufo ich porwało i teraz wykorzystuja ich seksualnie. ja tez bym tak chciała" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wqeqweqwewq Napisano Maj 9, 2012 myślałam, że duzo gorzej... to na co gadasz o bombie jądrowej, apokalipsie, itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina21111111 Napisano Maj 9, 2012 i masz jakies wizje nowe w tej sprawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość egiuchgidhbcueguvud Napisano Maj 9, 2012 kontynuuj dobrze sie czyta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina21111111 Napisano Maj 9, 2012 a i czy uwazasz ze euro 2012 moze byc celem zamachow ? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juan Carlos de Milores 0 Napisano Maj 9, 2012 Autorko, co ty kurfa bierzesz? -kokaine -heroine -grzybki -marichuane -LSD -amfetamine itp.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 euro w polsce nie bedzie mowilam juz a co biore? moze to drozdze z tesco bo ostatnio pieke chlebek z przepisu siostry anieli na drozdzach z tesco:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 w zamieszaniu z samolotami zginie tyle ile napisalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 ciezki by ci było:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 samolot sie znajjdzie w piatek jak bedzoe sie wbijal w budnek parlamentu europejskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oneill 0 Napisano Maj 10, 2012 http://www.sfora.pl/To-jednak-katastrofa-Rosyjski-Superjet-100-rozbil-sie-o-wulkan-a43287 chyba mu sie cos popierd*lilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfsdffdsdf Napisano Maj 10, 2012 no i gdzie autorka? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość *__* Napisano Maj 10, 2012 Autorka pewnie jest w psychiatryku tam gdzie jest i wasze miejsce. Łatwo jest. kierowac mozgami takich wariatów , ktorzy wierzą we wróżki , rzucanie klatw i jasnowidzow. Nie sprawdzily się wizje Schizofreniczki i co dalej jesteście wyznawvami jej kultu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość el chulo. Napisano Maj 10, 2012 No i co,dalej masz jakieś wizje?:D Jakieś kiepskie masz te wizje ja mam lepsze,samolot się rozbił tak jak mówiłem a ty się głupio kłóciłaś że nie mam racji.:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DOKTOR PSYCHIATRA. Napisano Maj 17, 2012 pacjentka proszona o powrót na sale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach