Gość 3424324324 Napisano Maj 9, 2012 a w Poznaniu cos się stanie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koreczkowa Napisano Maj 9, 2012 napisalas wczesniej ze masz wizanie... je ale nie potrafisz okreslic kiedy to sie stanie...ten kto sledzi twoje topiki wie ze niejednokrotnie pisalas o tym ze masz wizje ze cos tam stanie sie jutro czy tam podawalas jakas date...wiec nie zaprzeczaj teraz temu co pisalas jeszcze niedawno...dlateo ci nikt nie wierzy bo motasz i piszezsz nieprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 wg mojej wizji samolot jest w okolicach madagaskaru na oceanie indyjskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 szczerze? to mi malo zalezy na tym zeby ktos uwierzyl kazano mi pisac to pisze a czy ktos wierzy czynie to jego sprawa ja sama tez nie wierze ............. nie wierze w to co widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapomnieli ci wróżbici Napisano Maj 9, 2012 kafeteryjni o tym, że samolot miał paliwa tylko na 4 godziny lotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koreczkowa Napisano Maj 9, 2012 to zadz do rosji i podziel sie z nimi swoja wiedza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 tak samolot bedzie przetrzymywany po to zeby go uzbroic w ladunki i uzyty do ataku niebawem w podobny sposob znikna inne samoloty nad oceanami w krotce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 to ze mial paliwa na 4 godziny nie jset przwdziwa informacja jest to infomracja dla mediow zeby nie budzic paniki samolot po pokazie mial leciec do malezji i innych krajow azji i wrocic do rosji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koreczkowa Napisano Maj 9, 2012 no tak napisalas zd jest czy tam bedzie przetrzymywany bo ktos wyzej napisal ze samolot mial paliwa na 4 h lotu ...hehe dobra jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 obecnie samolot jest w drodze leci bardzo wolno i bardzo nisko nad oceanem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 nie wspomniałam jeszcze o jednym- rosyjki prezydent dobrze wie co sie stało i co sie stanie - sprawa wyjasni sie pojutrze rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Maj 9, 2012 koorwa jak widzę te Twoje topiki to mi zwieracze puszczajom :O wypierrdalaj i skącz się karmić naiwnością tępaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzena565675t Napisano Maj 9, 2012 czy bylabys w stanie opowiedziec o tym w wywiadzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koreczkowa Napisano Maj 9, 2012 zobaczymy...pamietajcie pojutrze rano!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brdghjokm Napisano Maj 9, 2012 Przestańcie ćpać ludzie kochani!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 juz mi proponowano wywiady i program w tv jak sie spelni to sie ujawnie swiatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzena565675t Napisano Maj 9, 2012 w jaki sposob proponowali jak nawet nikt nie wie o twoim istnieniu .uwazam ze zmyslasz by przykuc uwage,ale mniejsza ztym.a czemu piszesz o tym na kafe?i czemu stanie sie to akurat 11 maja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 daleka jestem od stosowania jakichkolwiek uzywek - no moze poza kawa.ale pije jedna marke ta sama od kilku lat wiec to nie jej nadmiar tak dziala to złe demony które w czasach konca ozywily sie bo wiedza ze ich czas jest krótki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość el chulo. Napisano Maj 9, 2012 samolot się rozbił w górach,taką miałem wizje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 podałam adres mailowy i poza wrozbami wplynely i inne propozycje ktore zignorowałam a czemu 11 maja? wszystko ostatnio sie dzieje 11 go kazdego miesiaca- wszystko co wazne dla al kaidy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koreczkowa Napisano Maj 9, 2012 mam przeczucie-miałam wizje nie przewidzialas rozbicia sie amolotu w gorach hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 nie nie ten samolot sie nie rozbil- to jest bardzo zaludniony teren ktos by widzial slyszal zwlaszcza ze stalo sie to w dzien samolot zszedl celowo na mala wsokosc zeby uciec obserwatorom z oczu i pomknal w kierunkku oceanu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina21111111 Napisano Maj 9, 2012 no to on sie rozbil juz czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 gdyby sie rozbil to by go znalezli na podstawie ostatniej pozycji na radarze samolot air france ktory zaginal kilka lat temu spadl do oceanu na duza glebokosc i dlatego go nie znalezli ale jak sie okazalo to byl tam gdze sie spodziewali tylko bylo to strasznie gleboko ten samolot nie spadl - ja czuje wibracje przerazonych ludzi na jego pokladzie ktorzy zyja ale sie bardzo boja i mysla ze spotka ich to co 11 wrzesnia ale oni zostana zamordowani po wyladowaniu samolotu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość el chulo. Napisano Maj 9, 2012 już się rozbił tylko nie wiedzą gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 samolot sie rozbije ale w piatek - jako jeden z wielu jego porwanie to prba generalna na to jak dzialaja sytemy bezpieczenstwa lotnictwa na swiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 gdyby sie rozbil - czarne skrzynki wysylaja sygnal a tu sygnalu nie bylo pisze na cnn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mam przeczucie-miałam wizje 0 Napisano Maj 9, 2012 tu nikt nie moze nic powiedziec ani ja ani wy bo takiej sytuacji nie bylo jeszcze i to ma byc zaskoczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina21111111 Napisano Maj 9, 2012 masy wizje w snach czy na jawie?jak one wygladaja i jak mozna wiedziec ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulina21111111 Napisano Maj 9, 2012 gdzie sie odnalazl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach