Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;lkjhgfdsakmjhgf

JAK DZIEWCZYNA JEST WYZSZA OD CHLOPAKA O OK 6 CM TO DUZO?

Polecane posty

Gość ty jestes taka wysoka
kurduplem to ja nie jestem mysle ze 1,86-1,87 to u mezczyzny duzo, na pewno wiecej niz srednia krajowa :D

Ja pierdziele czym Ty sie dziewczyno przejmujesz?! 1) jesteś wysoka i nie ma się czego wstydzić, na wyższych kobietach większość ubrań lepiej leży i zazwyczaj są bardziej proporcjonalne niż niskie ( nie obrażając nikogo). Jesli lubisz nosic szpilki to rób to jak wychodzisz sama, bez niższego partnera. Z resztą wysokie dziewczyny mają długie nogi i większość nawet w płaskich butach świetnie wygląda ;) 2) mam niższego partnera i w niczym to nie przeszkadza, nikt ze znajomych nigdy mi tego nie wytykał bo facet jest naprawde niesamowity, towarzyski o fantastycznej osobowości i mało kto zwraca uwagę na jego wzrost. Chyba, że chcesz się na dzielni reklamować to wtedy faktycznie masz problem ale nie z facetem tylko ze sobą.

Gość ŻAL ŻAL
A JA LUBIE LASKI 170-176 I CO ? MAM GDZIEŚ OPINIE INNYCH GOŚCI. KURDUPLASTA ZGRABNA DZIEWCZYNA I WYSOKA ZGRABNA JAK IDĄ ULICA TO TA WYSOKA ZAWSZE BEDZIE LEPIEJ WYGLADAŁA, NARA!:-D

Gość rowerek
A jednak:-D , kobieta wysoka może być śliczna i urocza:-D , widać że niektórym tutaj trudno jest ten fakt przetrawić:-D . Niby tacy idealni a zakompleksieni :-D Współczuje.

Gość Aniula1234555ANIU
Moj facet ma 172 wzorstu a ja 168. Smiejecie sie tak ze wszystkich a prawda jest taka ze niscy faceci nic nie moga za to, moj np. ma niskich rodzicow, mama ma 155 cm, tata chyba z 167 cm. A i tak ich przerosl ale nic z tym nie mogl zrobic. Ja natomiast mam mame co ma 163cm, a tata 180. Moja siostrama 172, brat 178.

Gość ;lkjhgfdsakmjhgf
kurdu bydzia ty cos mi sie widzi że jestes projekt wiec spadaj.

Gość Aniula1234555ANIU
ja planuje swojemu wlozyc wkladki podwyzszajace do butow zeby zalozyc szpilki :D

Gość Aniula1234555ANIU
Ja akurat mam jeszcze to szczescie ze jak zaloze palskie buty to jest troche wyzszy. Ale tak jak czasami mialabym zalozyc obsacy to co tam :)

Wszystko zależy od nastawienia faceta. Niektórzy źle się czują z dużo wyższa kobietą, ale niektórym to nie przeszkadza.

Gość romka trabka
w moim zwiazku jest taka sama roznica:) ja 1.76 a moj facet 1,70. Czy mi to przeszkadza? ANI TROCHE !!! Jak sie kogos kocha, to wzrost nie ma roznicy. Jestem dumna z mojego faceta bo ma mnostwo innych wspanialych cech,a wzrost mam w glebokim powazaniu :) zreszta, w lozku sie wszystko wyrownuje :P

Ja bym się wcale nie czuł źle, gdybym szedł ulicą nawet i z 20 cm wyższą laską (najwyżej jakiś drech dałby mi w mordę i tyle heh). Jednak NIE WYOBRAŻAM sobie sexu z kobietą równą bądź wyższą ode mnie!! Ciężko kiedy koleś ma 169 cm wzrostu cokolwiek mu zrobić w łóżku, a jak laska wyższa to w ogóle tragedia... i tylko o to chodzi, tylko i wyłącznie!!

Gość romka trabka
kurdu_bydzia - tak jak pisalam, w lozku sie wszystko wyrownuje !! Po co gadasz takie smieci, skoro nigdy nie odbyles stosunku z wyzsza dziewczyna?

Takie mam, jakie mam!! Sex to ma być przyjemność, a nie katorga. A jakby wysoka laska z dłuuugimi nogami na mnie wlazła, to osobiście wolałbym zdechnąć niż doświadczyć takie poniżenie!! :(

romka, ale ja mam 169 cm a nie 170 cm!! Twój koleś ma już 170 cm więc próg wzrostowy ma pzrekroczony, ale jakby nie miał tyle to gwarantuję ci że by Ci tak fajnie z nim nie było :)

W sumie masz racje kurdupel to i sprzęt proporcjonalny do wzrostu mógł byś wysokiej nie dogodzić, to dopiero wstyd i poniżenie ;)

Gość Paulinkaaaaa22455tfdfd
kurdu....co ty pierdolisz :/ czlowieku ile ty masz lat, pewnie 18 i jeszcze rosniesz

no nie sadze ze wysoka wyglada lepiej od niskiej :P ale to tylko moja opinia i wysokich facetow bo jak widze, wiekszosc tu wielkich kobiet ma niskich albo nizszych od siebie partnerow, dziwne :P tak jak pisalem kobietka ma byc delikatna i malutka i z tego co zauwazylem to raczej wysokie nie sa zbyt proporcjonalne (za dlugie tulowia, za dlugie nogi, za duze stopy czy dlonie) niz niziutkie :)

kurdu_bydzia, wez sie zmierz chlopie jeszcze raz a nuż masz 1,70, latwo sie o cm pieprznac, ciekawe czy zmienisz o sobie zdanie :P wysokie maja wszystko wieksze, stopy, lapy, maja zazwyczaj mocne kośce to nie jest kobiece ani delikatne :(

Gość Paulinkaaaaa22455tfdfd
Jezeli 168 to DUZA BABA to ja jestem swieta :) hahaha a tak pozatym to oczywiscie ze WYSOKIE 174+ sa lepsze, nie bez powodu tylko takie sa modelkami :)

to, ze facet jest niższy nie oznacza, ze nie jest przystojny. Niektórym nisższy wzrost pasuje bo mają drobną budowę. Jak mężczyzna jest wysoki i do tego ma drobna budowę to najczęściej wygląda śmiesznie. Poza tym kazda zrównowazona kobieta wybierając faceta nie zastanawia sie nad wzrostem, są ważniejsze kwestie. Gdyby niskie kobiety prezentowały się równie atrakcyjnie co wysokie to mogłby pracowac w swiecie mody, a niestety nie nadają się ;)

Nie, nie mam 170 cm!! Dobijam do 169,5 cm, więc ni jak nie mogę zaokrąglić do 170 cm!! Bym miał 169,6 cm to bym zaokrąglił, ale jak jest 169,5 cm to muszę zaokrąglić, ale w dół!!

Nie da rady, to łatwo zauważyć... zresztą, natura mnie takiego stworzyła z myślą abym był sam i nie miał kobiety, a ja żyję zgodnie z naturą :) A co do wysokich kobiet, to poza stopami i rękami mają też większe pochwy, szerokie i dłuuugie. I tutaj byle jaki 15 cm we wzwodzie cienki członek nie da rady, musi być gruby!!

modelki nadaja sie na wybieg :) gdyby wysokie byly takie zgrabne i powabne to bylyby zawodowymi tancerkami, ale nie znam zadnej zawodowej tancerki majacej wiecej niz 1,65 ;) zwroccie zreszta uwage ze wysokie i chude zazwyczaj wygladaja jak pajaki w tancu a niziutkie zgrabnie bo mimo szpileczek dalej sa delikatne i malutkie :)

Gość no koorfa
kwestia gustu, mnie zawsze podobaly sie nizsze, a jestem z wyzsza odemnie o 2 cm. I wogole nie trace przez to na meskosci. Ona ma dupie co kto mysli na ten temat, a mnie zazdroszcza takiej dziewczyny. Do tego jest ciepla, mila, ma dobre serce. Nie tylko wzrost jest wazny, a czyjams opinia nie warto sie przejmowac.

wiec nie mowimy o wybiegu tylko o zyciu :) ciekawe ktora z tych wysokich bedzie miala okazje stanac na wybiegu, a ktora zatanczyc na dyskotece? no wlasnie ;) a w tancu z niskimi nie macie szans, sa one zgrabniejsze, zwinniejsze i wygladaja slodko :)