Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;lkjhgfdsakmjhgf

JAK DZIEWCZYNA JEST WYZSZA OD CHLOPAKA O OK 6 CM TO DUZO?

Polecane posty

Gość niestety odpadasz
moze jeszcze urosniesz?

Gość sympatia.pl
Tak jest!! Facet zaczyna się od 185cm.Poszukaj takiego przy którym będziesz dobrze wyglądać

No bez przesady... nawet i dla niektórych lasek 170 cm u faceta styknie, no ale 169 cm nie oszukujmy się - TO NIE FACET!! Sam zdaję sobie z tego sprawę i jestem przyzwyczajony do tego, kobiety nie mam i mieć nawet nie chcę, dlatego nie zdołują mnie wasze komentarze ;]

Gość ty jestes taka wysoka
to dobrze ze mam 1,86 :p a prawdziwa kobieta ponizej 1,65 i rozmiar stópki 38 i niżej :)

Gość ;lkjhgfdsakmjhgf
do 'ty jestes taka wysoka' to co proponujesz skoro jestes wyrocznią ostateczną? jestem za wielka wobec czego i kogo? wobec twojego gustu. a twoj gust to nie gust całej populacji. nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego. do chomyka. - mam sasiada ktory jest malutki. mega malutki bo jego matka ma z 150 i tatus pewnie tylko kilka cm wyzszy.wiec i ich synek wyszedł niski. ale jest bardzo towarzyski, ma ladna buzie i jest wysportowany, ma prace.. i ma dziewczyne taka o pol glowy od niego wyzsza. oni sie nie przejmują niczym ani nikim.. i idąc torem myslenia co po niekotrych osob ten chlopak rownie dobrze moglby isc popelnic samobisjtwo bo po co zycje skoro jest za maly na milosc, że niby co? nie zasluguje na milosc ze wzgledu na wzrost? nie zgadzam sie z tym.. zreszta ja nie prosilam o komentarze w stylu, jestes za wielka , nie zaslugujesz na faceta w zwiazku z tym i nikogo nie krecisz, bo to nie prawda, wiele razy odczuwam tzw powodzenie .. tylko to ze ktos na mnie leci nie jest jednoznaczne z tym ze i mi sie podoba.. na razie spodobal mi sie ktos nizszy.. pierwszy raz w zyciu i piszac tu mialam nadzieje ze wypowiedza sie osoby ktore mialy takie zwiazki lub są w takich ze sa kilka /kilkanascie cm wieksze od swoich chlopakow.. jak im z tym i czy jest im wygodnie ;p a nie zaraz pewnie pojazd sie zrobi na za niskich i za wysokich ale kurde wg jakiej i czyjej miary ZA wysoki czy ZA niski???

Stopy 40 u kobiet to nie są w dzisiejszych czasach wcale duże. Teraz co druga laska ma powyżej 170 cm i powyżej 41 stopy!! Wszystko idzie do przodu, tylko niedorozwoje typu jak ja stoją w miejscu ;]

Autorko tematu!! Sam mam koleżankę Twojego wzrostu (a jestem 169 cm karakan) i nawet na koncercie byliśmy razem, było ślisko i za rękę się mnie laska trzymała. Ale ona nie jest z Bydzi tylko ze śląska, mamy kontakt bardzo częsty i to mi nie pzreszkadza :) Jednak jeśli chodzi o sex, to zdecydowanie NIGDY nie oddałbym swojego ciała wyższej lasce z dużymi stopami, to byłby dla mnie szok i masakra, o nie, w życiu!! Musi być zachowana równowaga biologiczna, to podstawa, a koleżanki to mogę sobie mieć i koszykarki :P

Gość ;lkjhgfdsakmjhgf
poza tym ktos kto twierdzi ze facet zaczyna sie od ilus tam cm a kobieta od ilus tam sam sie pograża bo nie wiem jakim troglodytą o IQ na minusie trzeba miec zeby rzucac takimi tekstami. albo jest sie totalnym debilem, ktory nigdy tak naprawde nie mial kobiety albo dzieckiem, albo chorym psychicznie.. tak ja to widze.. i kolejny raz widze ze szkoda czasu spedzac na dyskusjach na tym forum gdzie same szumowiny umysłowe tego pokroju mozna spotkac. w realu nikt z nimi nie gada to sie na necie wyżywaja.. żałosne.

a gdzie ja napisalem ze nie znajdziesz faceta?:P a moze zaprzeczysz ze wiekszosc par jest wlasnie takich - niska kobietka i wysoki facet (zadne z nich niezakompleksione) i maly chlopek i wysoka kobieta (chlopek musi sie dowartosciowywac a dla wysok8ich nie ma juz wysokich bo oni wola niskie)? ulica nie klamie

Gość ;lkjhgfdsakmjhgf
ulica moze sobie nie klamac. ale gdzie jest powiedziane ze wiekszosc to jest to za czym trzeba koniecznie slepo podazac? przypomina mi sie powiedzenie LUDZIE JEDZCIE G.ÓWNO! MILIONY MUCH NIE MOGĄ SIĘ MYLIĆ BUAHA idac tym tropem, bede od dzis jadac w macdonaldsie same ścierwo bo ulica tam jada bede sluchac hip hopu mimo ze go nie znosze bo ulica go slucha bede nosic leginsy w panterke ktore moim zdaniem sa tandetne bo ulica tak nosi. od jutra tez nie bede sie myc bo ulica śmierdzi! to jest wlasnie polska .. polaczki biedne jak nie pojdą jak slepe kury za tłumem to jużswoja drogą isc to strach du.pę trzepie.. :( chyba wlasnie sie przekonalam ze sie jednak z nim spotkam, bo wazne jest moje szczescie a nie co powie smierdząca ulica. na ulicy to ja moge co najwyzej wpier.dol dostac wiec sorry.. sie bede przejmowac ;p

kurdu_bydzia no widze ze oczekujesz potwierdzenia, to tak, masz racje, to nie jest normalne :) wszystko jest normalne, tylko jak swiat swiatem, mezczyzni mieli byc silni, umiesnieni i wysocy, a kobiety drobnej budowy, delikatne i niziutkie, ksiezniczki :) i dlatego wysocy faceci łacza sie w pary z niskimi kobietkami :) a niscy faceci lecza swoje kompleksy, chociaz znam faceta 1,73, jego zona 1,55, ale on nigdy kompleksow nie mial, bo on nie posiada zadnych kompleksow, taki typ czlowieka i wygladaja razem normalnie, a ich corka (1,60 ) to wlasnie moja byla, sliczna :P niska kobietka zawsze znajdzie, czy to niskiego czy wysokiego i razem beda wygladac normalnie

Przy facecie 169 cm śliczna dziewczyna nie będzie ślicznie wyglądać :P Będzie miała obok siebie paskudny cień, jaki zepsuje jej reputację!!

Gość no koorfa
kurdu bydzia. Popracowac nad samoocena chyba czas, bo to co wypisujesz to godzi w twoja meskosc I zalosne jest. (bez urazy) Do autorki. Nie sugeruj sie tymi wywodami z sympatii itp. Nie tylko wzrost sie liczy, co z tego, ze bedzie modelem 186 cm, jesli bedzie skurwielem. Sam mam 178, a moja dziewczyna 180. fakt nie chodzi w szpilkach, ale w niczym nam to nie przeszkadza.

Gość rowerek
Ja mam 180, mój mąż 174. Ja mam drobna budow kości, stopa 40.Mąż mimo, że niższy dobrze zbudowany, stopa 43. I wszystkich tych, którym to się nie podoba mamy w dupie:-D

Gość rowerek
Ja mam 180, mój mąż 174. Ja mam drobna budow kości, stopa 40.Mąż mimo, że niższy dobrze zbudowany, stopa 43. I wszystkich tych, którym to się nie podoba mamy w dupie:-D

Gość icoztego2
Kochana mój facet jest ze mną równy, a jak założe szpilki jest nizszy i co?W ogóle mi to nie przeszkadza a jemu to już wcale, wprost przeciwnie jest dumny ze faceci na mnie zerkają gdy idziemy razem.Jest dobrze zbudowany i bardzo przystojny, a ja szczupła,uwielbiamy sie i wzrost w niczym nam nie przeszkadza.Moja kuzynka ma faceta jakies 8 cm niższego i tez na poczatku miała wątpliwości,ale dziś tworza super pare i wcale im to nie przeszkadza.WZROST NIE MA ZNACZENIA.pozdrawiam

nie wiem jakie masz ale do mnie, ja pisze ci tak jak sprawa sie ma, wysokie i chude wygladaja jak tyczki i na wybieg sie nadaja, a wysokie i grube sa wielkie jak szafy trzydzwiowe, miedzy kobieta i facetem roznica musi byc minimum 20 cm wiec szukaj dwumetrowego :p

Gość ;lkjhgfdsakmjhgf
'ty jestes wysoka' - czyli jedna slowami 'razem beda WYGLADAC normalnie' potwierdzasz ze jestes płytki jak kałuża bo liczy sie dla ciebie co inni pomyslą. żal mi twoich dziewczyn choc pewnie takie same pustaczki jak ty.. jest sie zkims dlatego ze sie kogos bardzo lubi a potem i kocha.. a nie tylko ze wzgledu na to czy innym sie podoba czy nia. potem rodza sie zwiazki ktore wygasaja po krotkim czasie kiedy laska czy facet sie juz opatrzy.. bo buduja taki zwiazek puści ludzie.. proste. dlatego ujął mnie tak ten nizszy ode mnie facet bo nie jest pusty a to co mówi ma dla mnie sens. i tyle. w temacie

Gość ŻAL ŻAL
kobieta wysoka tez znajdzie zawsze faceta, ehh szkoda słów na Was. Autorko olej to dno społeczne.

Samokrytyka u człowieka jest na wagę złota! Przynajmniej potrafię się otwarcie przyznać do swojego żałosnego wzrostu, żałosnych stóp, łysiny i innych mankamentów a nie na siłę robię z siebie macho jak to potrafią robić inni żałośni kurduple! A po co kurduplom laska? Nie lepiej wybrać się z gotówką do agencji towarzyskiej? Proponuję kurduplom poniżej 170 cm zastanowić się nad sobą i nad czym dla jakiego psa jest kiełbasa, a dla jakiego nie!!

czyli potwierdza sie moja teoria :D:D niscy zakompleksieni maja wysokie zeby podbudowac swoje ego, chyba zostane psychologiem :P jedyny niski facet z niska kobietka to moj niedoszly tesc ale on nie mial nigdy kompleksow! o wysokiej kobiecie nie mozna powiedziec sliczna czy urocza, to brzmi glupio :) a stopa 40 u kobiety to wybryk natury :)

Gość ŻAL ŻAL
JA PIERDOLĘ KOBIETA MA MIEĆ KOMPLEKSY BO MA 1.75 LUB 1.80? KONIEC ŚWIATA SIĘ ZBLIŻA, SZOK

ty jestes taka wysoka, a spójrz na mnie!! Jestem niski, mam kompleksy a mimo to NIGDY nie zwiążę się z wysoką kobietą! Ba, nawet taka co ma 160 cm przy moim wzroście będzie za wysoka. Laska przy 169 cm kurduplu MUSI mieć nie więcej niż 155 cm aby w sexsie było optymalnie bez zgrzytów i niedopasowania!!

zwroc uwage na swoj temat i zastanow sie kto tu jest plytki :P ja swoje teorie juz napisalem i sie sprawdzaja :P kurdy_bydzia zalosny jestes a dla takiej malutkiej kobietki dalej bylbys meski, oczywiscie z innym charakterem :p facet ma byc wysoki i dobrze zbudowany, kobieta niska, delikatna i malutka, takie sa instynkty, a to juz nie moja teoria tylko psychologiczna, ktora radze poczytac

Gość ŻAL ŻAL
DO:ty jestes taka wysoka: tak tak chorym trzeba przytakiwać tak lekarze radzą wtedy się odczepią:-D, dobranoc :Dkurdupelku:-)

w seksie? akurat natura dazy do wyrownania dlatego tak wielu wysokich podniecaja niskie kobietki :P ot co