Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;lkjhgfdsakmjhgf

JAK DZIEWCZYNA JEST WYZSZA OD CHLOPAKA O OK 6 CM TO DUZO?

Polecane posty

Gość ;lkjhgfdsakmjhgf

bo poznalam przez neta pewnego faceta, wydaje mi sie bardzo w porzadku.. problem w tym ze jest ode mnie 6 cm nizszy.. i.. z jednej str chcialabym sie z nim spotkac z drugiej str nigdy nie bylam z nizszym chlopakiem.. tak sie zastanawiam czy to wygodne i czy kobieta moze sie czuc kobieco w towarzystiwe nizszego goscia.. juz o tym jak to wyglada dla innych nie wpsomne bo wiadomo ze ludzie tylko szukaja okazji do zlosliwosci i zeby wytknac komus chociazby to ze ma nizszego goscia..

Gość Rensolma
to za mało

Gość takie tam duperele nic więcej
Daj sobie spokój z tym krasnalem, założysz szpilki i będziesz się czuła jak kretynka paradując z nim przez miasto :(

Gość etewhwjh
Ostatnio był taki temat "ile wzrostu wasi partnerzy" czy cos takiego. Prawie kazda podawała faceta co ma 180 cm i wyżej. Były też odpowiedzi, ze z nizszym by sie nie umowily ani, że z kimś co ma poniżej 180cm.

Gość ty jestes taka
wysoka czy on taki niski? mniemam ze masz pewnie z 1,78-1,80? ty jestes za wielka i mowi to facet 1,86

Gość ;lkjhgfdsakmjhgf
ja i tak nie nosze szpilek.. on nie jest az taki maly .. ma 172 cm.. ja tez jestem wysoka i to bardzo.. wiec nie mam co przebierac tak naprawde.. ale serio uwazacie ze to duza roznica?? i groteskowo bedzie to wygladac?

Gość ;lkjhgfdsakmjhgf
dobra, jestem za wielka pojde sie powiesić

Gość etewhwjh
Po prostu znajdź wyższego od siebie partnera...

Gość takie tam duperele nic więcej
to on jest za niski, znajdź wyższego

Gość ;lkjhgfdsakmjhgf
to nie takie proste.. wzrost wzrostem ale jak ktos jest wysoki a tak naprawde dupek albo nie pasuje do mnie w ogóle to co mi po tym ze jest wyzszy ode mnie.. :(

Gość no koorfa
to tobie autorko chodzi tylko o to jak bedziecie wygladac I co kto powie na wasz temat na miescie ?? o_O wspolczuje facetowi

Gość BaraniKretyn1
Szukaj wyższego i nie pierdol. I tak chodzi wam tylko o to by przy wysokim facecie fajnie wyglądać.

Gość no koorfa
tutaj zaraz ci doradza lalunie rodem z fejsbuka zajebiaszczego, ze facet ponizej 186 to nie facet.

Gość ;lkjhgfdsakmjhgf
no koorfa nie o to chodzi.. tylko sie zastanawiam jak bede sie przy takim czuc.. bo mam swoje kompleksy miedzy innymi przez takich jak tu tez sie odezwal, ktorzy twierdza ze jestem za wysoka jak na kobiete, i przez to nie czuje sie pewna siebie .. przy nizszych ludziach tym bardziej czuje sie jak wielkolud.. dlatego sie zastanawiam czy to dobry pomysł spotkac sie z kims kto jest nizszy.. bo tak jak pisalam wydaje sie fajny jak malo kto kogo znam.. fajny dla mnie osobiscie, jakos mam wrazenie ze super sie rozumiemy ale .. nie napisalam mu ze mam watpliwosci co do naszej roznicy wzrostu.. i nie wiem.. jemu to nie przeszkadza, twierdzi ze lubi wysokie dziewczyny.. ale ja nie wiem co o tym myslec.. wiem ze to tylko spotkanie.. moze byc niezobowiazujace.. ale czy to jest fair wobec kogos??

Gość ekhemm
nie ma to jak faceta dobierac do szpilek :d

Gość ;lkjhgfdsakmjhgf
poza tym dajcie spokoj. jesli kazda ma faceta powyzej 180 cm to dlaczego ja codziennie w KAŻDYM miejscu, w KAŻDYM tłumie jestem wyzsza od 90% ludzi wokół mnie? a zwracam na to zawsze uwage bo sama mam prawie 180 cm i radar wyczulony w tym temacie. ściema i tyle ;p nie ma az tylu wysokich facetow w polsce zeby kazda miala takiego.

Gość saeses
jesli chcesz to mozesz z nim chodzic .. Mnie osobiscie to nie intersuje ..6 cm to nie jest tak duzo .. duzo to jest 16 cm .. Wiec nie jestes od niego duzo wyzsza.

Gość Chomyk2133
Ja jestem niski mam 169 cm wzrostu.. A czy bym chcial wyzsza dziewczyne ? Raczej nie .. No chyba ze byłby wyzsza tylko o 2-3 cm .. To ok ..

Gość Chomyk2133
Jesli byłaby wyzsza o 8 cm to byłbym raczej na nie ..

Gość ;lkjhgfdsakmjhgf
chomyk dlaczego?

Gość no koorfa
kompleksy to masz tylko wedlug ''osob'' zlosliwych. I dlaczego mialoby byc nie w porzadku spotkac sie z nizszym ? nie rozumiem twojego myslenia. Skoro wzrost faceta jest dla ciebie az tak istotny, to moze faktycznie warto sie rozejrzec za wyzszym. I wtedy nie bedzie problemu typu: -co inni powiedza. Naprawde przejmujesz sie czyjams opinia ?

Gość BaraniKretyn1
Dlatego pisane jest, że ma szukać wyższego od siebie.

Gość Aniula1234555ANIU
Pozegnaj sie ze szplkami. Sama mam chlopa o 4 cm wyzszegoi nawet szpilek nie nosze

Gość Chomyk2133
mój brat też nie jest wysoki .. Ma 178 cm wzrostu ..

Gość ;lkjhgfdsakmjhgf
chomyk no ale napisz dlaczego nie chcialbys byc z wieksza dziewczyna? co jest odstreczajace w takiej?

Gość Chomyk2133
praktycznie wszystkie kobiety ktore proponowały mi randke były niższe albo równe mojej osobie .. Raz tylko podrywała mnie wyższa dziewczyna .. Nawet nie pamietam ile miala wzrostu ..

Gość Chomyk2133
wysokie są ok .. Znam jedna bardzo atrakcyjna dziewczyne ktora ma mierzy prawie 1,8 metra.

Chomyk ma rację!! Sam mam tyle wzrostu co Chomyk (169 cm) i wiem że to dla faceta BARDZO niski wzrost!! Jestem przez wzrost dla kobiet niepociągający, nawet taka co ma 165 cm twierdzi że jestem za niski i ma rację!! Dla wzrostu u faceta 169 cm jedyne SENSOWNE rozwiązanie to naprawdę BARDZO niska kobieta, nie wyższa niż 155 cm!! Wiem co piszę!! Zresztą, poza wzrostem mam jeszcze inny spory mankament - małe stopy :( 40 rozmiar u faceta to niemęska, śmieszna żenada, a wysoka dziewczyna rzadko kiedy ma stopy mniejsze niż 40. Wyobrażacie sobie sex kurdupla 169 cm ze stopami 39 (albo 40) z wyższą laską z większymi stopami??? Ja sobie tego NIE wyobrażam, to chyba nawet wbrew naturze bo jak dziewczyna jest wysoka i ma duże stopy, to ma też sporych rozmiarów narządy płciowe...

Gość ty jestes taka wysoka
no bo za wysoka jestes i tyle. niskim podobaja sie takie wielkie bo maja kompleksy i chca sie podbudowac (typu nie jestem taki niski i nieatrakcyjny bo wysokiej to nie przeszkasza) ja mam 1,86 i mialem zawsze dziewczyny do 1,65, ostatnia miala 1,60 i taka mi najbardziej pasowala, jak laleczka :) ja sie nie musze podbudowywac

Gość niestety odpadasz
Niestety ale dla mnei to maskara, jak facet jest niski. Wiem ze nie miales na to wplywu, no ale przy poim 175 cm wzrostu niecale 170 to porazka.