Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;lkjhgfdsakmjhgf

JAK DZIEWCZYNA JEST WYZSZA OD CHLOPAKA O OK 6 CM TO DUZO?

Polecane posty

W tańcu wzrost ma najmniejsze znaczenie, gwarantuje Ci, że utalentowana tancerka nawet o wzroscie ponad 1.80 będzie wyglądała lepiej, a niżeli średniozdolna niska. Widocznie mało znasz środowisko taneczne, bo w moim jest wiele wysokich tancerek ;)

Gość romka trabka
dobra babki, widze ze tutaj sie zrobila debata czy lepsze wyzsze czy nizsze :P prawda jest taka, ze wszystko zalezy od proporcji, wagi no i najwazniejsza jest twarz ! Mowie tutaj tylko o wygladzie. Jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil... Nie ma sie co spierac, jakby kazdy facet wolal niskie to wszystkie wysokie dziewczyny byly by wolne i na odwrot a tak nie jest przeciez :) Nie dowartosciowujcie sie piszac poematy na temat co jest lepsze, sa inne, lepsze sposoby na podwyzszenie wlasnego ego ;)

Gość ty jestes taka
no jakos w tych tancach z gwiazdami i innych tego typu nigdy wysokiej nie widzialem ;) i nie, wysokie nie beda lepsze w tancu od niskich, popatrz w klubach chociazby :) a co do modelingu, wiekszosc fotomodelek jest niziutkich bo sa zgrabne, modelki na wybiegach prezentuja ubrania bo maja figury mlodych chlopcow, wiec to mit ze na wysokich ubrania lepiej leza, chyba ze dodatkowo masz figure mlodego chlopca to jak najbardziej ;)

zgadzam się, tylko po co pisać pierdoły jak się nie ma o czymś pojęcia. co do proporcji to śmiesznie by wyglądała wysoka dziewczyna z malutkimi dłońmi i stopami - wszystko musi być dopasowane do ogółu.

Gość ty jestes taka
nie dowartościowuję się, jestem wysokim facetem :P

Tak samo głupio jak wysoka ponad 180 cm dziewczyna ma ściśniętą pochwę bez rozwarcia!! Wysoka dziewczyna = duże stopy = duża pochwa = logiczne i OCZYWISTE !!!

Gość ty jestes taka
kurdu_bydzia tez zaczynam sie sklaniac ku opcji ze jestes projektem ;)

jesli taniec w dyskotece nazywasz tańcem to o, chyba nie mamy o czym rozmawiać. prawdziwa kobieta musi miec kobiece kształty dlatego powina byc wysoka aby te kształty się proporcjonalnie rozłożyły i dobrze to wyglądało. Wysoka kobieta z pełnymi biodrami jest pociągająca ale u niskiej kobiety pełne biodra nie wyglądają dobrze. Patrząc na ulicy bo nie trzeba iśc na pokaz mody, można zauważyć że niestety niskim kobietą nie wszystkie ubrania pasują. Niska kobieta w długiej, klasycznej sukni nie będzie wyglądać tak atrakcyjnie jak wysoka. Nie twierdze, ze nie ma niskich atrakcyjnych kobiet, po prostu niskie mogą sobie jeśli chodzi o modę na mniej pozwolić.

projektem, że co, że piszę prawdę?? Wyobraźcie sobie laskę piękną, młodą wysoką 180 cm, duże stopy 42 i ściśniętą pochwę ??? hahaha Przecież to fizycznie niemożliwe, taka laska musi być szeroka, ma rozwarcie conajmniej 4 cm, a jak się podnieci to nawet i 6 !! To oczywiste przecież!!

Gość ty jestes taka
kanciastoporta, popatrz na kim kardashian, niziutka z ogromnym tyleczkiem, duzymi piersiami i ideal moj i wielu facetow ;) kobietki, zrozumcie, ze nam nie podoba sie to co wam :) odchudzacie sie z kosci na osci, bo myslicie ze nas to kreci, ale myslicie blednie :) i jakbys postawila kim kardashian kolo takiej ani rubik czy innej mirrandy to prawie kazdy facet wolalby chociazby isc do lozka z kim ;)

Gość ty jestes taka
o kochana u wysokiej kobiety szerokie biodra sprawiaja ze wydaje sie wielka a nie proporcjonalna ;)

Gość ty jestes taka
o kochana u wysokiej kobiety szerokie biodra sprawiaja ze wydaje sie wielka a nie proporcjonalna ;)

przecież napisałam powyżej, że prawdziwa kobieta musi mieć prawdziwe kształty a nie być wieszakiem jak Rubik, dopiero wtedy wyglądają atrakcyjnie. Różne są gusta, pracuje w miejscu, gdzie duży procent to część męska i oni akurat się figura ala Kardashian nie jarają, wręcz przeciwnie.

to Ty chyba Monicy Belluci nie widziałeś, ma ok. 176 i bardzo kobiece kształty, nie wydaje mi się, żeby wyglądała monstrualnie raczej apetycznie ;)

Gość ty jestes taka
bo ich pytalas: ej chlopcy co sadzicie o kim kardashian? :D prosze Cie, ja jestem facetem i to ja mam znajomych facetow z ktorymi rozmawiam na takie tematy i jakos nie spotkalem zadnego ktorego kim by nie jarala ;) jak napisalem jak wysoka ma kawal biodra to wyglada na wielka, wiec lepiej jak ma figure mlodego chlopca :)

Gość ty jestes taka
az sprawdzilem i rozne zrodla podaja rozny wzrost widze ze wyposrodkowalas na swoja korzysc ;) coz, nie slyszalem nigdy wsrod znajomych facetow zachwytow nad bellucci, za to nad kim, shakira czy anka mucha a i owszem :P

jako normalny cywilizowany człowiek rozmawiam z ludźmi którzy mnie otaczają na wiele tematów, plus różne rzeczy można usłyszeć przy piwie tudzież kawie ;)

moj byly mial 164, ma dziewczyne ktora mierzy prawie 180, taka roznica wyglada nieciekawie, ale sa ze soba szczesliwi i to sie liczy

Gość ty jestes taka
a zwlaszcza rozmawiacie o kim kardashian :D Lady Love odwrotnie byloby prawie idealnie ;)

hehe no tak ;) znam kilka takich par, gdzie facet jest sporo nizszy od kobiety mi to tam nie przeszkadzalo, tzn nie przeszkadzalo na poczatku, pozniej pojawily sie schody :P jednak wole gdy facet jest wyzszy ode mnie :)

Gość ty jestes taka
ja juz wszystko co mialem do napisania napisalem i to z punktu faceta i niezakompleksionego faceta :P i tyle, kobiece wyobrazenia o tym co podoba sie facetom niestety mijaja sie z rzeczywistoscia :) pozdrawiam

okraglosci sa piekne jezeli sa w miare proporcjonalne trzeba znalezc zloty srodek, aby nie byc zbyt szczuplym ale tez i nie grubym czy otylym zreszta nie wypowiadam sie na ten temat, bo jestem uznawana za kafeteryjnego wieloryba ;)

Gość bozeeeeeeeeesweeeet
lady love to kociatko jest masakrycznie przeslodkie!!:D:D:D jest urocze :D:D:D

to oczywiste, zarówno wysoka jak i niska kobieta z nadwagą będzie wyglądała niekorzystnie, ale niziutkie kobiety o drobnej wręcz chudej budowie też nie wyglądają dobrze, tak samo jak wysokie wychudzone laski ;)

Gość jestesciepoyebani
a ja jestem niska, mam 10 kg nadwagi a wg standardow kaffe 30 kg nadwagi, a twarz mam tak zajebiscie sliczna ze sama sie w niej zakochalam, ciagle slysze jaka to ja ladna nie jestem a i wzrok ludzi na ulicy mi to mowi a zwlaszcza panow :classic_cool: wiec sayonara, morda jest najwazniejsza jak ktos wczesniej zdazyl zauwazyc

hehe no fajne jest, ale bardzo marudne :d caly czas chce sie nosic ;)

Gość bozeeeeeeeeesweeeet
jakbym nie miala dwoch psiakow to bym Ci je ukradla ;) zakochalam sie, az chyba zdjecie na pulpit skopiuje :D

hehe ja mam 2 psy :D a kotka przez przypadek ;) kocica go porzucila jak mial 3 tygodnie, byl strasznie slaby, prawie martwy, znalazlam go i wzielam do domu, myslalam ze nie przezyje pierwszej nocy, teraz jest z nim juz wszystko dobrze :) ot tygodnia sam zalatwia sie w kuwecie :D je z wlasnej miseczki i rosnie jak na drozdzach :D ma juz prawie pol kg :D