Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona.Magda

nie wiem co teraz :(

Polecane posty

Gość zagubiona.Magda

wczoraj kochałam się bez zabezpieczenia z moim facetem, skończył On w środku po czym stwierdził ze nie wie czy dobrze zrobił.Powiedział ze jak będzie to będzie ale najpierw wolał by się czegoś dorobić i wogole.Powiedzialam ze mogę wziasc tabletkę "po" to On na to żebym nie brała.Dzis znów ten sam temat ze to może za wcześnie i ze decyzja należy do mnie co z tym zrobić i ja teraz nie wiem.On ma 29 lat prawie a sam nie wie czego chce.Teraz na dniach mam dostać okres lecz mam cykle nie regularne od 3 miesiecy wiec wszystko jest możliwe On doskonale o tym wiedział.Co byście zrobiły w mojej sytuacji?

Gość Kleopatra koko
Wezwij Pomena masz 72 godziny

Gość zagubiona.Magda
wiem ze mam 72 godziny lecz nie wiem co zrobić wziasc czy nie

Gość Kleopatra koko
Nie jesteście już dziećmi jeżeli z wieku wnioskować, ale musisz sie powaznie zastanowic czy wrazie czego jestes gotowa na nocne wstawanie pieluchy kolki ząbkowanie płacz, ............ a take miłość swojego dziecka jezeli tak to nie mas sie czgo bac

Gość junn
skoro on nie wiem co chce a ty nie wiesz co robić to lepiej bierz tą tabletkę. bo zajdziesz w ciążę a on się znów rozmysli. Co za chorągiewka.

Gość Kleopatra koko
najwaniejsze, muszisz być pewna ze chłopak? nareczony? bedzie cie wspierał... a faceci pourodzeniu dziecka nieraz zmieniają sie w niezłych drani, nie chcą pomagać itp a nieraz kochają swoje dziecko nad życie

Gość Kleopatra koko
I żeby tobie czasem kiedyś nie powiedział (skoro miałaś wybór) ze przecież sama ty chciałas tego dziecka

Gość zagubiona.Magda
ja jestem gotowa tylko boje się ze jeśli wyjdzie to on do końca życia będzie mi wypominał ze zniszczyłam mu życie albo coś w tym stylu.Osobiście bardzo chciała bym mieć już dziecko

Gość zagubiona.Magda
gdybym nie była gotowa to w życiu bym nie pozwoliła na to żeby skończył w środku

Gość mutka środowa
Też nie wiem co zrobiłabym na Twoim miejscu. Na własnym w zaistniałej sytuacji też nie. Naprawdę jest problem. Mutka

Gość Dziewczyno bierz tą
tabletkę bo będziesz żałować!!! Co to za facet który raz tak twierdzi a raz tak, tu sie spuszcza za przeproszeniem bo mu tak miło a za chwilę nie wie czy dobrze zrobił , a czy on ma wogóle równo pod deklem? Takiego niezdecydowanego dzieciucha jeszcze nie widziałam , więc bierz i nie zastanawiaj się bo mówię ci że będziesz jeszcze płakać.

Gość kdsndmsnd
Ty jestes gotowa ? :D Ty dziewczyno na nic nie jesteś chyba gotowa :D Co to za teksty faceta że nie wie czy dobrze zrobił a twoje nielepsze skoro zaraz boisz się że mu życie zmarnujesz :D....to on kończy w tobie a potem obraziłby sie że mu zycie zmarnowałaś ...dobre dobre. Dzieciaki ,

Gość Kobieto jak się
jest gotowym na macierzyństwo to sie to obmawia z partnerem a nie na kafe bo skoro ty do nas z tym przychodzisz to znaczy że na partnera w 100 % liczyć nie możesz więc o czym mowa. Niby chcesz dziecka a jednak facet sam nie wie z czego zyje bo raz mówi żebys nie brała tabsa a potem nagle już nie wie :D. Moim zdaniem zanim staniesz się matką przez pomyłke powinnaś potrenować partnerstow i zaufanie oraz dojrzałość

Gość junn
facet dobrze się ustawił nie ma co. ty masz podjąć decyzję żeby on w razie czego mógł się wypiąć i zwalić ewentualną winę na ciebie. Cwaniaczek. Zero odpowiedzialności.

Gość zagubiona.Magda
nie powiedział mi tego ale boje się ze kiedyś jednak powie najlepsze jest to ze przez ostatnie kilka miesiecy mówił od dziecku i przyszłości a teraz takie coś

Gość zagubiona.Magda
jestem trochę zła na niego zamiast powiedzieć ze się kochamy i będzie dobrze to sie zachował jak się zachował wezmę ta tabletkę a potem go zostawię nie widzę sobie z nim przyszłości

Gość ksjdknf
Co to wogóle ma być. Dziewczyno , tu dobrze ci radzą bo na chłodno się patrzy na twoją sytuację i wydaje się być niepoważna . Radzę ci poczekac z decyzją o dziecku bo tak właśnie kończą panny którę same chcą a facet jest niedojrzały. Wspomnisz kiedyś nasze słowa a będziesz wtedy miec problemy z chłopakiem i maluch u boku.

Gość zagubiona.Magda
jak pisałam wcześniej o dziecku rozmawiamy od kilku miesiecy raz myśleliśmy ze być może jestem w ciąży to mi powiedział ze On by się cieszył gdyby wyszło, swojej matce powiedział ze się staramy nie wiem o co tu chodzi

Gość ksjdknf
Nie musisz go zaraz rzucać a przyjąć jedynie do wiadomości że z nim póki co nie masz co planować dziecka! Może i wasz związek nie jest wart niszczenia ale o dziecku dla własnego bezpieczeństwa nie myśl i bierz tabletkę a co do twojego faceta to nie postępuj impulsywnie pod działaniem naszych wypowiedzi. Zrezygnuj póki co narazie z dziecka bo facet jest niegotowy !

Gość zagubiona.Magda
nie chce kolejnego związku który nie ma przyszłości w poprzednim facet zwodził mnie 3 lata i odeszłam czuje się już za stara na takie chodzenie a kiedy rodzina?

Gość ksjdknf
Czujesz się za stara? E tam:). W takiej sytuacji musisz robić jak ci untuicja podpowiada.

Gość mdnmsndmsndmsd
Rzucaj tego Piotrusia ..............."pana" ;)

Gość Wszystkie piszą że masz go
rzucić i brać tabletkę.Jakie one mądre...Ciocie dobra rada... Ale-skoro masz na dniach dostać okres to w ciążę nie zajdziesz.Nawet jakby się o te 4 dni opóźnił.Tkaże spokojnie.Do okredu by ci musiało zastać około 2 tyg żeby można było myśleć o ciąży. Nie podejmuj żadnych decyzji z rozstaniem.Facet to facet.On pewnie chce ale boi się tego wszystkiego-dokładnie jak mój.Chce drugie ale się boi że mu pieniędzy nie starczy.Twój pewnie myśli podobnie.

Magda, te 72 godziny to taki szacunek. Największa skuteczność to pierwsze 24. W drugiej dobie spada do ok 70%, a w trzeciej to już 50/50. Lepiej zdecyduj się szybko. :)

Puknąć się w głowę i to tak solidnie !!! Dziewczyno ile Ty masz lat żeby nie myśleć przed seksem co będzie jeśli zajdę w ciążę? Jesteś żałosna.

boisz się, że będzie Ci coś "wypominał"? Jesteście dorosłymi ludźmi i wiecie, skąd biorą się dzieci... Nie wiem, jaką masz pozycję przy tym mężczyźnie i na jakich zasadach funkcjonuje Twój związek, ale nie zabrzmiało to dobrze...nie wnikam głębiej :) Powinnaś sama zdecydować, a nie pytać na forum. Ja nie zażyłabym takiej tabletki!

Gość zagubiona.Magda
zażyłam ta tabletkę facet nawet nie zadzwonił i nie zapytał jaka decyzje podjęłam tak ze myślę ze dobrze zrobiłam

Gość olei olej olej
no i dobrze zrobiłaś

Gość niuniulkai
I podjełaś słuszną decyzje widac facet jest niedojrzały

Gość kiedys niedawno
szansa i tak byla mala ze zajdziesz a jak dostaniesz okres za te kilka dni to bedziesz wiedziec ze szansy nie bylo. najlepiej zastanow sie nad zwiazkiem z tym facetem. skoro on taki niezdecydowany a ty myslisz p[owoli o rodzinie.......