Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kingusia_124

na poącztku czerwca w Warszawie dojdzie do apokaliptycznego wydarzenia :(

Polecane posty

W czerwcu a dokładnie 2 czerwca, odbędzie się parada równości. Nie dość że ci ludzie będą chodzili po ulicach warszawy w swoich strojach i manifestowali swoje trędowate myśli, to jeszcze chcą żeby pałac kultury i nauki im. towarzysza Stalina był oświetlony tęczowymi kolorami, aby na budynkach i pojazdach komunikacji miejskiej były te chore symbole. Co za bezczelność, świat naprawdę upada :(

Gość prawiczek90_22 xx
lepiej pokaż pizdę kurwo

zdobycze unijnej demokracji nam to gwarantuja , ze kazden jeden element wyborczy moze manifestowac . nie badz antyunijnym podzegaczem chcacym obalyc zdobycze unijnej demokracji Ty dragu w dziejowym przeciagu

a ja mam w głębokim poważaniu Unię, jestem zatwardziałą komunistką i gdzieś mam kapitalistyczne narody które już za kilka lat upadną

Gość Lobo II-3
"Ferdynand Pryszczyc"- To,że "każden jeden może manifestować"nie żadna zasługa "unijnej demokracji".Tzw unijna demokracja to wtórny produkt szerokopojętej demokracji. Widać,że już ci wirus pryszczycy (Picornavirus aphtae) w mózgu zrobił spustoszenie w postaci licznych nadżerek. Ps robiłeś to ze zwierzętami gospodarskimi czy jak?:classic_cool:

jezeli jak podajesz jestes komunistka to powinnas chwalic te demonstracje bo lewactwo przeciez jest oredownikiem tej tolerancji , praw mniejszosci seksualnych oraz winnas swietowac Dzien Zwyciestwa nad faszyzmem

myślisz że nie świętowałam tego wielkiego święta, cały dzień je obchodziłam w zaciszu własnego domu przed portretami Lenina, Breżniewa i innych wielkich przywódców. Szkoda że nie pojechałam na paradę do Moskwy ale trudno się mówi. I nieprawdą jest że komuniści tolerowali te zboczone homoseksualne czynności, sam towarzysz Stalin zakazał takich zbrodniczych dewiacji

Gość Uhlalalalala
Kingusia ja Cię znam:P

Pryszczyc niemoto. Ty także powinienes świętowac Dzien Zwyciestwa nad faszyzmem. Dzięki temu zwycięstwu, kilku twoich pejsatych ziomków wypełzło z ruin KL o własnych siłach ( a nie tylko przez komin) ... Baczność. I do hymnu przystąp http://www.youtube.com/watch?v=NOGdq1MdJ-U . . . . . . . . .

Gość mentaI cut
choćbyście się zesrali wszyscy razem na jedną kupę to i tak nie będzie apokalipsy