Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DAMAbezŁASICZKI

Dziewczyny jaka jest Wasza zawartość torebki??:-)))

Polecane posty

..Będąc dzisiaj w banku,usilnie poszukiwalam potrfela na dnie torebki.. I jakie było zaskoczenie kiedy odnalazlam pilota do tv poszukiwanego od 3 dni:-)-jak ta cholera sie tam znalazła-nie mam pojecia:-) Choć zawartosć mojej torebki jest bujna jak wyobraznia prawika🖐️-to jednak pilot mnie absolutnie zaskoczył:-Ale do sedna... Dziewczyny czy''staracie ''się mieć ład i porządek??Czy jednak panuje w niej absolutny chaos(jak w mitologii)w którym trudno się odnależć:-) Pozdrawiam z lekką nutka dekadencjii:-) Dama🌼

Gość kakakakakakkakakaka
ja mam tylko klucze portfel telefon i chusteczki ;) a jak okres to i "opatrunki" ;)

Gość hzgwa,
DbŁ, u mnie to zależy, nawet jak mam porządek to chaos jest juz po kilku godzinach.. :) A co mam - kosmetyki,chusteczki,dokumenty,pieniądze,klucze, długopis, zazwyczaj jakieś kartki,szczotka do włosów:)

Gość sonika25
Ja ma własny ale ciasny bajzel ale jakos się w nim odnajduję:-)pozdrawiam.

Gość Parana*
lusterko, blyszczyk,szczotka, plyn do plukania ust,patyczki kosmetyczne,wykalaczki,chusteczki higieniczne, chusteczki dezynfekujace,tampony,wkładki,perfumy, tabletki przeciwbólowe,slodzik,potefel,klucze,dlugopis,ołowek,telefon,dowod rejestracyjny

Moja mama ku własnemu zdumieniu kiedyś wyjęła z torebki... szklankę:P pilot to niemalże codziennie odnajduje się w torebce:) ja mam zazwyczaj porządek i nic mnie nie zaskakuje - kosmetyczka, portfel, klucze, chusteczki, coś do pisania i to, co potrzebuję w danej chwili.

Roznie bywa z tym porzadkiem=D ja mam zawsze portfel komorke szczotke lusterko klucze blyszczyk puder fajki notes oraz dlugopis z zapalniczka dwa w jednym:)

-telefon -lusterko -klucze -mini portfel -gumy do żucia -krem do rąk -murzyńską bransoletke na szczęście :)

też sie wpisze, a co :D kalendarz, gumy orbit, portfel, okulary przeciwsłoneczne, grzenień, dwa lusterka, chusteczki higieniczne, chusteczki nawilżane, 2 błyszczyki, szminka, pomadka ochronna, patyczki do uszu :D gumi do włosów, gumka recepturka, torba na zakupy taka lniana :D krem do rąk, pilniczek, rekawiczki wsuwki 2 długopisy, pendrive i kluczyki :P

Gość Śląska mama.
Ja niedawno wyciągnęłam z torebki 700 ml słoik majonezu. Trochę z tym chodziłam. :)

ja swojego czasu oprócz tego co piszecie nosiłam jeszcze dokumenty z pracy i wszystkie skarby 4 latka czyli: piórka w ogromnej ilości bo zbierał dla kota a że droga do domu szła przez mały park i chmarę gołębi to było co zbierać.... kasztany, kamyki podarowane mi przez niego, obrazki z przedszkola, butelkę z soczkiem, swojego czasu dużą łyżkę do butów ale to jak miał 3 lata potem sie zgubiła:P i papierosy bo kiedys paliłam:) porządek robiłam jak mi przyszło do głowy że coś mnie trafi i będą szukać jakis dokumentów to wstyd...:P zawsze obiecywałam sobie że będę dbała o porządek w niej ale kiepsko mi to szło:( ale za to kiedyś przy takim sprzataniu znalazłam stówę w kieszonce:D aaa.... i zapomniałam o mokrych chusteczkach do brudnych łapek i starych posmarkanych przez syna które upychałam jak nie było kosza pod ręką... potem kupiłam sobie małą i było troszke lepiej:P

ja mam krem, podpaski, lusterko, słuchawki do telefonu, portwel, telfon, klucze, w zalezności od pogody to parasol. Często jakieś owoce lub picie. Długopis , chusteczki. To chyba tyle :P

2+3:))) :-D Ja tez zakupiłam małą-ale to był kiepski pomysł z racji tego że nieodłączna stała mi się reklamówka:-)co prawda nie taka z ''biedronki''ale dwie ręce zajete:-D

Gość mozrerreee
Może łatwiej napisać czego nie mam w swojej torebce - PORZĄDKU :) Co jest w tej chwili? Dwie szczotki do włosów :) Duża kosmetyczka Perfumy Pęk kluczy - 8 sztuk Portfel - duży Maseczka do sztucznego oddychania Kluczyki do samochodu 6! Długopisów Tik Taki Podpaski - 3 sztuki Pendrive Resoraki - 2 sztuki Pileczka kauczukowa

Oj różne rzeczy bywają u mnie w torebce :p e dziś w miarę normalnie. Okulary, zeszyty, książka, woda, długopisy, krem do rąk, blyszczyk. Tylko dlatego że miałam nowa torebkę dziś

w tej chwili mam... Dokumenty , portfel, lustereczko składane, chusteczki higieniczne, chusteczki nawilżane, bezbarwna pomadka, gumy do żucia, wkładki laktacyjne, smoczek, telefon,

Portfel, krem do rąk, perfumy, szczotka, grzebień, szminka, puder, 13453523 zapalniczek, paczka fajek, chusteczki, zeszyt z notatkami, 2-3 długopisy i 1232343423 rachunków.