Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DAMAbezŁASICZKI

Dziewczyny jaka jest Wasza zawartość torebki??:-)))

Polecane posty

Gość ja bym zrobila tak
-portfel -klucze z domu -kluczyki i dokumenty z samochodu -gumy do zucia -paczke tamponow -pomadka i blyszczyk -krem do rak -szczotka -lusterko -cos do pisania (ale nie mam o dziwo zadnej kartki czy notesu hehe) -gaz paralizujacy :D pewnie mam cos jeszcze ale nie chce mi sie wstac ;)

Gość ja bym zrobila tak
jeszcze telefon przeciez i perfum :)

Ja mam porządek. Wszystko ma swoje miejsce. Nie cierpię bałaganu, więc jeśli wrzucę do torebki papierek po cukierku to po powrocie do domu od razu ląduje w koszu. Wieemmm, ogłada jest nudna....., ale Ordnung muss sein :classic_cool:

Ja pilota przedwczoraj chyba prawie schowałam do torebki, ale w ostatniej chwili się zorientowałam. Raz go schowałam do torebki a później nie mogłam tv wyłączyć i się wkurzałam od samego rana. Ostatnio z pilotem już wyszłam, w jednej ręce pilot, w drugiej siatka, walizka (bo wyjeżdzałam) i kurna pilot!!!! A w torebce mam: Bibułki matujące, identyfikator wkładki tampony telefon kosmetyczkę (małą) chusteczki intymne i odświeżające/odkażające płyn do rąk antybakteryjny parasolka portfel krem chyba z 10 pomadek ochronnych i 4 błyszczyki jakieś siatki na zakupy okulary przeciwsłoneczne klucze plasterki nitka do zębów

Ciągle nosicie jedną torebkę, że tyle rzeczy w niej macie? Mój porządek wynika chyba z tego, że często zmieniam torebkę i przepakowuję się :P

Ja się przepakowuję minimum raz w tygodniu. W każdej torebce na pewno mam pełno pomadek "na stałe" . Resztę przerzucam. Najgorzej jak idę na fitness bo do tego dochodzi duża woda, buty, spodnie, t shirt, dezodorant itd.

Gość didina
portfel, klucze, podpaska na "w razie czego", niteczka do ząbków i gumy miętowe i nawilżane chusteczki.

Gość Germanin.
Boże laski jestescie niezle pojechane-poco tyle szminek,poco tyle zapalniczek🖐️

Gość furiiatka
Ja mam doslownie szystko od tamponow-po nozyki do tapet:-)

Zajrzałam i znalazłam: -portfel -okulary przeciwsłoneczne -2 długopisy -kalendarz -błyszczyk -wazelina -krem do rąk -pen drive -legginsy (?!) -mała kosmetyczka -żel do mycia rąk bez użycia wody

Gość garsija24
Ja znalazłam ostatnio paczek sprzed tyg.dała mi go babcia a ja o nim zapomniałam:P

Gość a ja mam tak....
przewaznie mam duzo papierow nie wiem skad, jakies rachunki, reklamy ze sklepow i co jakis czas wyrzucam wszystko :/ napewno kluczyki do domu i do samochodu, dlugopis, maly notes, gumy do zucia, 1 pomadka i 3 blyszczyki, portfel, telefon,czasami biore perfum jesli do kogos jade ale jesli tak na miasto to nie, jak mam okres biore duzo podpasek... aaa kiedys bylam w jakiejsc galerii, mialam sukienke i leginsy pod spodem, bylo mi goraco to je zdjelam i schowalam do torebki i tak przez jakis czas z tym chodzilam hihihi :P

Gość Hancek Kloss
:-D Teraz jak zobaczę kobietę z dużą torbą to się bede zastanawial co ona w niej ciekawego ma:-D

ja mam: błyszczyk krem portfel parasolkę prezerwatywy gumę orbit słuchawki tefefon długopis okulary perfumy czasami zeszyt rachunki tusz, kredke tabletki gumki do wlosow ladowarke wode jogurt lusterko

Gość Barbarrrraaaa
Ja mam potrfel,dokumenty i klucze-ogolnie panuje porządek-ale zawsze też noszę gaz na wypadek jakiegoś gwałciciela:P