Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciokolate

Wesele za cztery miesiace a ja waze 95 kilo :(

Polecane posty

Gość ciokolate

hej mam 20 lat 167cm wzrostu i waze 95 kilo :( jestem w uk od 5 lat pierwszy rok byl ok ale juz pozniej sie zaczelo. zaczelam brac tabletki anty... bylo latwiej... niezauwazylam jak z rozmiaru 12 przytylam do rozmiaru 22 ;( teraz zatrzymalam sie na 16-18. we wrzesniu mam wesele i jestem zalamana niezauwazylam tego ze tyje bo cale zycie bylam ciut okraglejsza od rodzenstwa ( choc patrzac na zdjecia to bylam idealna ) moje rodzenstwo i mama caly czas mowili grubasie bo one byly chude jak patyki wiec mnie ich teksty nieruszaly w angli jak to w angli dres jest to wygoda i nikt niezwraca uwagi jak wygladasz wiec caly czas nosilam dres ... aj juz nie wiem co mam robic bralam tabletki diety tyle kasy wydalam ze moglabym zrobic sobie operacje wszystko przez te tabletki hormony mi sie poprzestawialy i woda w organizmie zatrzymala ... blagam ratujcie ...

Gość ble ble ble taka sobie ja
Zacznij jeść 5 mniejszych posiłków i duzo ruchu, wiele wody i waga poleci . Uwierz mi.

Ciokolate z całym szacunkiem ale to nie przez tabletki przytyłaś. Same tabletki nie powodują że się tyje- co najwyżej mogły spowodować większe łaknienie i zaczęłaś więcej jeść. Wody w organizmie z tabletek to mogło Ci się zatrzymać z 2-3 kilo ;p sama biorę tabletki i owszem przytyłam ale nie przez to. Po prostu jadłam tyle co mój facet i się nazbierało. Głowa do góry, jedz mniej i więcej się ruszaj :) Ps. też mam we wrześniu ślub ;p

Gość ciokolate
hej dzieki za odpowiedzi problem taki ze jem mniej i czesciej nie jem tlustego i caly czas stoje z waga zaczelam chodzic na silownie i tez nic ... jak schudlam do rozmiaru 16 -18 uk to juz tak zostalo no nic najwyzej na slubie bede wygladac jak wieloryb ... LoL dostalam od lekaza kiedys tabletki bralam je ale przestalam bo co zjadlam zaraz lecialam do wc ... :/ teraz juz minal chyba rok od kiedy niebiore zadnych tabletek na odchudzanie a 3 jak nie biore anty... zaczelam brac je znowu ( te od lekarza odchudzajace ) jakos pare dni temu i... codzienne idzie 0,5 - 1 kilo mniej :) nie raz co dwa dni ale zeby chociaz do wrzesnia zeszlo jakies 10 to by bylo cos :) dzieki jeszcze raz :D

Gość takze ego nie ma co
To kupa czasu. Jak się zaweźmiesz to przy 5 malych posiłkach, odstawieniu paru rzeczy i jakimś ruchu 10-15 kg mniej murowane. Trzymam kciuki!

no niestety tłumaczenie, że przez tabletki anty zgromadziło mi się 40 kilo wody jest co najmniej głupie.... Ale spokojnie, 4 m-ce to jeszcze dużo czasu. Na start jakaś bestialska 2 tygodniowa dieta (dla szybkich efektów i podniesienia morali) a potem rozsądne, niskokaloryczne jedzenie plus dużo ruchu. I jeszcze będziesz laska na weselu :)

Gość nie radzę się pchać
w jakieś bestialskie diety, chyba że chcesz po tym ślubie byc jeszcze bardziej na plusie. Jak już zamierzasz w coś takiego wejśc to poczytaj dokładnie jak z tego wyjść, ale nie wszystkim się udaje. Do września jest dużo czasu, w lecie możesz pouprawiać jakieś sporty i spokojnie poprawisz trochę wygląd. Na kilogramy nie patrz. Ja już tak ćwiczę i dietuję 3 miesiąc a schudłam może ze 2 kg. A jak w tym czasie się poprawił mój wygląd. Zeszłam już chyba 3 rozmiary w dół jesli chodzi o spodnie, bo bluzki to noszę takie rozciągane to cały czas pasują.