Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie jedno pytanie do was mam

Kobiety, które miały wielu partnerów seksualnych - żałujecie?

Polecane posty

Nie przeraża was to, że robiłyście to z tyloma facetami?

Gość chyba żartujesz?
:-O oczywiście, że nie!

Gość uleńka;)
ja jestem dziewicą, ale mój facet miał ponoć 20 kobiet w łóżku :O jak myślicie czy jest męską dziwką? Warto z nim być, czy dać sobie spokój? Martwię się, że może mieć jakieś choroby :(

Gość ignorantkaaaa
Ja żałuję ze kiedys byłam taka piczka-dziewiczka :OZ moimi chłopakami to tylko trzymałam się za ręke i całowalam.dziewictwo straciłam z mężem w ieku 20 lat :OTroche nadrobiłam później-miałąm dwóch kochanków-ostatni znich jest od 7 lat moim drugim mężem.Kocham go nad zycie i zdrada nie wchodzi w rachubę ;) SZkoda ze wczesniej,we wczesnej mlodosci sobie nie poszalałam....

A nie jest wam głupio? A ja poznacie jakiegoś faceta z zasadami, który nie miał wiele kobiet?

Gość uleńka;)
Takie jedno pytanie do was mam mi jest troche głupio za mojego faceta, co sądzisz o nim? ja dziewica i on 2o partnerek w łóżku :(czy to ma sens? czy jestem za porządna dla niego?

wredna suka_28 a mogłabyś być z facetem co miał np. 1 partnerkę? Przygodny seks też uprawiałaś?

A sama miałaś ilu partnerów? Uprawiałaś również seks przygodny?

A przed facetem przeszłość zamierzasz ukrywać?

Gość uleńka;)
Takie jedno pytanie do was mam odpowiedz na pytanie co sądzisz o związku ja dziewica on 20 partnerek czy to masz szanse?

Gość uleńka;)
aalbo ktos inny niech mi odpowie

A to nie wiesz, że faceci często się aż krzywią jak się dowiadują, że ich kobieta ma za sobą bujną przeszłość? Ja akurat bym nie mógł być z kobietą, która już zdradziła, ani z taką która ma za sobą: wczesną utratę cnoty seks bez związku wielu partnerów szybkie pójście do łóżka z kimś seks analny przejdzie, ale tylko w związku i maks. z 2 facetami

To zależy od tego co czujesz do niego. To normalne, że zwykle facet ma bujniejszą przeszłość od kobiety. Gorzej jak jest odwrotnie

nie spotkalam sie, zeby ktos sie krzywil, a jak bedzie sie krzywil to dostanie kopa w dupe i bedzie nastepny, facetow jest na peczki:)

Gość fotel
za jakiś czas będziesz na jego liście numerem 21.

Gość kjhnbgfedadwsqa
skoro mial tyle partnerek to znaczy ze jest typowym kobieciarzem aa tacy sa sklonni do zdrady zastanow sie powaznie bys potem nie cierpiala

Gość uleńka;)
Takie jedno pytanie do was mam kocham go bardzo :( ale kolezanki mi mowią, że z niego to taka dziwka jest i że może mieć choroby różne... fotel - jak już to nie tak niedługo, ja się nie spieszę z oddaniem dziewictwa, to ma być ten jeden jedyny a facet co miał 20 kobiet to moze byc tak ze sie zmienil i zaczal sie szanowac czy to nierealne?

wredna suka_28 a dlaczego my faceci mamy znosić waszą przeszłość? Ale zdrady chyba nie masz za sobą? Najgorszy to jest chyba anal bez związku :O

Gość uleńka;)
kjhnbgfedadwsqa no właśnie :( choć on mówi, że się już uspokoił i się naprawdę zakochał ... jesteśmy razem od pół roku i on przystaje na to, że nie ma sexu, to może się zmienił? ale i tak sie boje ze moze mnie zdradzac czy cos, no i w sumie troche mi glupio, że każda która chciała mogła go mieć i że mnie mają inni za naiwną :(

Gość uleńka;)
Takie jedno pytanie do was mam a powiedz związałbyś się z kobietą która miała 20 facetów a ty jesteś prawiczkiem? i inni się śmieją, że ona jest łatwa i ma choroby, ale ty ją bardzo kochasz i ona ciebie też zapewnia o miłości? co bys zrobił w takiej sytuacji?

Ja bym się w życiu z taką kobietą nie związał, nawet jakbym sam miał 10 partnerek

wredna suka_28 masz straszne podejście. Nie dość, że masz taką przeszłość to jeszcze nie widzisz w tym nic złego. A potem my faceci mamy żony, które wcześniej były po prostu puszczalskie i łatwe

Gość uleńka;)
no wlasnie wszyscy mi to samo mowia i w realu i tu :(:(:(:( a moze kto mial podobną sytuację? i ten facet co sie nie szanowal to zaczal sie szanowac znacie takie przypadki ?

Gość uleńka;)
wredna suka_28 moze ty mi powiesz ilu mialas facetow wczesniej? i czy zmienilas sie dla osoby ktora kochasz? to mozliwe?