Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie jedno pytanie do was mam

Kobiety, które miały wielu partnerów seksualnych - żałujecie?

Polecane posty

Gość króloooowa noooocyyy
co to za roszczeniowa postawa? jej życie intymne, w którym nie było ciebie, jest jej intymną sprawą to jest dyplomacja, a nie nieuczciwość, jeśli komuś trudno się pogodzić z tym, że partner/ka miał jakieś inne życie przed , to niech albo szuka dziewicy, albo wychowa przyszłą żonę od dziecka ;-)

Gość _Malutka_
,,Takie jedno pytanie do was mam No sorry, ale jak dziewczyna chodzi z jakimś prostackim dresiarzem to dobrze o niej nie świadczy, że wybrała jakiegoś prymitywa" Mój mąż nie jest dresiarzem , normalny facet jakich wielu. Ale gdybym miała się związać ,,z ciapą" to wybrałabym dresiarza :-) ,,króloooowa noooocyyy dlatego mądre kobiety (i mądrzy mężczyźni) nie mówią o przeszłości, a jak mówią, to nieprawdę po co komu ta wiedza? to już przeszłość, która była zanim byli razem i nie da się już nic zmienić, więc po co drążyć?" Dokładnie , to przeszłość i nikt normalny nie będzie z tego robić tragedii, co było zanim się poznali. ,,i nie żałuję liczby partnerów, żałowałabym jakbym miała jednego " Ja też nie. Gdybym miała jednego to zapewne chciałabym sprawdzić jak to jest z innym. A tak wiem... ,,Takie jedno pytanie do was mam króloooowa noooocyyy, a ja mam prawo poznać przeszłość kobiety, bo nie zamierzam kupować kota w worku. Ja jestem uczciwy i chcę żeby kobieta była uczciwa" No i właśnie ty kupisz kota w worku i prawdopodobnie Wasze życie erotyczne będzie bardzo nudne.

Gość _Malutka_
,,Kazda ktora spala w wieloma facetami bedzie temu zaprzeczac,i powie ze miala 2. " Ja nigdy nie liczyłam...ale nie skłamałabym,że 2. Jeżeli nie odpowiadałoby to mojemu facetowi to jego problem, droga wolna...

Gość _Malutka_
Ja wstydziłam się być dziewicą :-) Mieszkałam wtedy w internacie, wszystkie koleżanki z klasy miały już dawno pierwszy raz za sobą, a ja co ...taka sierota...

Gość _Malutka_
Dwie już nawet dzieci miały...

Gość i tak beda zwalniac
i dla tego żenić się tylko z dziewica

Gość _Malutka_
Miałam chłopaka jednego,drugiego,trzeciego...gdy tylko miało do czegoś więcej dojść to wycofywali się na wieść o dziewictwie :-)...

Gość _Malutka_
,,i dla tego żenić się tylko z dziewica " Nie byłam dziewicą, ale żoną jestem dobrą.

Nie mam roszczeniowej postawy. Po prostu nie pasuję do takiej, która miała wielu partnerów. A jak kobieta zdradzała to nie jest mnie warta

Dlaczego moje życie erotyczne ma być bardzo nudne? Dziewicy nie szukam, pani po wielu partnerach też nie

Dlaczego ja jako facet mam znosić przeszłość kobiety?

Gość bdziumbdzia
ja tam lubię się ruchać

Gość wwrrr
Nic nie musisz znosic, nawet kobiety miec nie musisz.

Oby moja przyszła żona nie miała takiego podejścia

Gość wwrrr
Haha, juz biegne rzucac mojego faceta, bo nie mielismy podobnej liczby partnerow :D

Gość A ja zmieniłam zdanie...
Jestem tą porządną - mąż był moim pierwszym i jedynym partnerem. Nie żałuję, bo męża bardzo kocham, więc nie ma co roztrząsać, że tak się ułożyło moje życie seksualne. Jednakże gdybym obecnie była wolna (mam 32 lata) na pewno bym nie robiła z tyłka ołtarza, zmieniło mi się podejście do tych spraw. Myślę, że po prostu jestem już dojrzałą kobietą, która uważa, że jeżeli kobieta i mężczyzna się pragną i chcą iść razem do łóżka, to powinni to zrobić i nic nikomu do tego. Gdybym była wolna, na pewno bym się nie puszczała na prawo i lewo (to nie ja), ale gdybym spotkała kogoś, z kim chciałabym uprawiać seks, to na pewno bym to zrobiła i cieszyła się z tego bez żadnych wydumanych wyrzutów sumienia.

wwrrr a Ty miałaś więcej czy Twój facet?

A ja zmieniłam zdanie... a jakbyś miała za sobą szaleństwa to może by Twój mąż Cię z tego powodu nie zechciał

Gość a wiecie ze prezerwatywy
nie chronią przed aids

Gość jgjgvjjfjfcfj
kolejny głupi temat w którym facet wymaga by kobieta była świętą dziewicą a uważa że sam może sobie pozwolić na więcej. Tylko dlaczego,skoro kobieta też czuje sie źle jak ma uduchowione podejście do seksu a facet przedmiotowe,też czuje sie jedną z wielu i też uważa że facet sie nie szanuje.Bądźmy sprawiedliwi,skoro facet może wybrzydzać pod tym względem to kobieta też,zwłaszcza dziewica. Dlaczego ja jako dziewica mam znosić faceta po 20 partnerkach i seksie na pieska na imprezie? Niech ci co mają bujną przeszłość wiązą się z podobnymi sobie,w konću rozumieją się najlepiej.Ja zasługuję na więcej.Ale rozumiem te kobiety które sie "puszczają" bo często robią to dlatego,żeby sie znieczulić,bo boli ich przedmiotowe podejście facetów do seksu więc same stają się podobne.

Tylko, że faceci którzy mieli wiele partnerek to bardzo często fajni faceci - przystojni, z dobrą pracą, prawem jazdy, niezłym samochodem, mieszkaniem, zaradni życiowo. Kobiety po wielu partnerach to często typowe imprezowiczki, które piją sporo alkoholu, palą papierosy, ubierają się frywolnie

Gość A ja zmieniłam zdanie...
Autorze, myślę że mylisz 2 rzeczy - puszczanie się na prawo i lewo (byle jak, z byle kim, byle gdzie, byle było dużo) z dojrzałym podejściem do seksu, czyli jeśli spotkam kogoś i pragnę z nim być w sensie fizycznym, to nie potrzbuję do tego wielkiego związku, nie wiadomo jakiego stażu, wzajemnych obietnic, a nawet miłości. Wystarczy chemia i wzajemny szacunek partnerów do siebie. Tak uważam, ale może to jest kwestia mojego wieku, myślę że po prostu dojrzałam życiowo i już nie robię wielkiego halo ze zwykłych spraw, takich jak seks :) A mój mąż... Myślę, że miałby problem z tym, pewnie większość facetów tak ma. Ale też nie wszyscy, bo znam facetów, którzy mają takie podejście jak moje obecnie i mają szacunek do kobiet, z którymi spali bez wielkich zobowiązań jako do swoich partnerek. Bardzo mi się podoba takie podejście. I powtarzam - nie chodzi o rozwiązłość, chodzi o zdrowe, normalne podejście do seksu.

Gość wwrrr
A co to ma do rzeczy?

Ja bym nie mógł być z kobietą, która seks bez związku uprawiała. Sam do seksu mam uduchowione podejście

wwrrr kobiecie powinno być głupio jak ma za sobą więcej partnerów niż jej facet partnerek

Gość wwrrr
Bo Ty tak mowisz. Specjalista od szczesliwych zwiazkow.

Współżycie przedmałżeńskie nie dlatego jest grzechem, ponieważ Bóg jest złośliwy i odmawia każdej przyjemności człowiekowi, ale dlatego jest grzechem, ponieważ przynosi fatalne skutki w przyszłości. Nawet na miłości można się zawieść, ale na Bogu nie! grzech zawsze przynosi cierpienie nie da się go odtrącić http://gloria.tv/?media=229616 http://gloria.tv/?media=162801

Dlaczego ja mam akceptować przeszłość kobiety, zwłaszcza jeśli ona jakimś cudem nie będzie? Bo wątpię, że trafię na modelkę z doktoratem z medycyny

Gość wwrrr
Ale ja ci juz mowilam, nie musisz niczego akcpetowac, mozesz sobie nawet czekac na dziewicza modelke po medycynie. Masz do tego pelne prawo.