Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie jedno pytanie do was mam

Kobiety, które miały wielu partnerów seksualnych - żałujecie?

Polecane posty

Ale chciałbym się też zakochać i byś szczęśliwy, jestem jednak wrażliwy

Gość wwrrr
mozemy tylko zyczyc szczescia i powodzenia.

Gość A ja zmieniłam zdanie...
Autorze, tak jak powiedziano Ci wyżej - masz prawo do swoich wymagań :) Nikomu łaski nie robisz :) Pozdrawiam.

Tylko czy te wymagania są mądre? Może niekoniecznie powinienem się nimi kierować?

Gość wwrrr
Nawet gdyby nie byly, co poradzisz? Taki juz jestes i czulbys, ze do innej kobiety nie pasujesz. Przez cale zycie bys zalowal. Badz soba!

To nie jest dobre kryterium "mądre". Dla Ciebie są ważne i nie powinieneś z nich rezygnować. Masz prawo mieć podejście do seksu takie, że ma się łączyć z miłością. Jeśli sam przestrzegasz takich zasad, to nie widzę nic krytycznego w tym. Szukaj dziewczyny z podobnym podejściem i o.k.

A może ocenianie jakiejś dziewczyny w ten sposób byłoby niesprawiedliwe i to moje chore wymysły i tak naprawdę nie wiem co by było gdybym się w jakiejś zakochał?

NIe uważam, żeby to były chore wymysły. Wiele ludzi ma takie podejście do seksu, że ma się łączyć z uczuciem i to jest zupełnie zrozumiałe jak dla mnie. Tak jak mówiłam, moje podejście nieco ewoluowało, tzn. już nie uważam, że musi się łączyć z miłością, ale na pewno bezwzględnie musi z szacunkiem (nawet jeśli to przygoda na jedną noc).

Gość cibatta
to jest znowu ten psychol prawiczek palnij sobie w ten głupi łeb bo już Cię znieść nie można, masz odgniaty na łapach od onanizmu

Gość kjhkhjkhjkhjk
JA żałuję tylko tego, że nie skorzystałam z kilku facetów mimo że mogłam mieć z nimi seks. Ciekawe jacy by byli.

Gość cibatta
nie znajdzie żadnej dziewczyny Matko Boska przecież by ją zamordował psychicznie jak można byłoby żyć z takim mękołą wyobraźnia jak stadion w nic by nie wierzył do psychiatry !!!!

Gość uytuuyujyugyu
a ja mysle, ze z wiekiem sie zmienia myslenie o sexie, ci ktorzy zawsze mysleli, ze tylko tym jedynym bedzie maz, pozniej raczej zaluja.. Ja mialam kilka zwiazkow w swoim zyciu, uprawialam sex z kazdym z moich partnerow i nie zaluje;p jak trafie na druga polowke bede juz chyba chciala spokoju i zadne ekscesy mi nie beda w glowie. Moja przyjaciolka, ktora jest mezatka i spala tylko z meze caly czas mysli o zdradzie, niestety taka prawda, dziewczyna nie poszalala, nie zaznala nic fajnego w zyciu i teraz cierpi..

Gość nesettte
Ja miałam 4 partnerów. W tym jeden z nich to przygodny seks. Dwa tygodnie temu poznałam faceta, bardzo przystojny, miły, wszystko było pięknie. Spotkania, esemesy, wydawało się,że może coś więcej z tego być. Wczoraj podczas randki powiedział mi, że nic z tego nie będzie. Na pytanie dlaczego, odpowiedział,że miał w łóżku ponad 30 partnerek i nie chce tego przede mną ukrywać. Dodam,że trzy razy próbował zaciągnąć mnie do łóżka i nie uległam. Nie mam ochoty już na nic z tym facetem.. zniesmaczył mnie bardzo. liczby przerażają!

Gość uytuuyujyugyu
nie rozumiem, latwiej byloby Ci stworzys swietny zwiazek z chlopakiem majacym 100 partnerek niz z takim ktory mial przykladowo tylko 4

Właśnie. Liczby przerażają

Gość gvjgvjgvjgvjvgj
mnie już nie przerażają,zdałam mature z matmy :D :D

Ale może Twojego partnera Twoja liczba będzie przerażać

Gość _Malutka_
,,Właśnie. Liczby przerażają" Mnie nie przerażają. Dla mnie nigdy nie liczyła się przeszłość. Liczy się to co jest teraz i przyszłość.

Gość _Malutka_
Tego typu liczby nie mają znaczenia , czy będzie się szczęśliwym w małżeństwie

A jakby Twój mąż nałogowo zdradzał w przeszłości? Poza tym mi siebie prawiczka ciężko wyobrazić z dziewczyną, która miała sporo partnerów

Gość _Malutka_
,,Kobiety po wielu partnerach to często typowe imprezowiczki, które piją sporo alkoholu, palą papierosy, ubierają się frywolnie" Nie jestem typem imprezowiczki i alkoholu nie piję , nawet okazjonalnie.

Gość _Malutka_
,,Takie jedno pytanie do was mam A jakby Twój mąż nałogowo zdradzał w przeszłości?" Nie rozmawiamy o zdradzie, tylko o innych partnerach niż mąż przed ślubem.Zdrada to zupełnie inny temat.

a dlaczego mają załowac? wiadomo ze dziewczyny mogą codziennie zaliczac innego faceta bo wystarczy ze wybierze sie na impreze i odrazu chetny sie znajdzie

A waszym zdaniem prawiczek powinien przeboleć przeszłość partnerki?

Gość _Malutka_
,,A waszym zdaniem prawiczek powinien przeboleć przeszłość partnerki?" Nic nie musisz przebolewać. Jak się naprawdę zakochasz będzie ci wszystko jedno, czy miała 1, czy 5 :-) Myślę,że jesteś jeszcze młody. Z perspektywy czasu zapewne zmienisz zdanie, zrozumiesz ,że są w życiu ważniejsze rzeczy od tego kto z kim spał przed ślubem.

Gość malenka piczka
ja mialam okolo 20 w wieku pomiedzy 19-22, przygodne tez bo mam dosc duza ochote na sex, teraz jestem od 3 lat wierna jednemu i w zwiazku nigdy nie zdradzilam

No ale liczba 10 by mogła mnie przerazić :( A zwłaszcza wielu partnerów analnych

Gość _Malutka_
,,teraz jestem od 3 lat wierna jednemu i w zwiazku nigdy nie zdradzilam" Ja od 16 lat :-)