Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KeeperOfSecrets

jakie pamiętacie najśmieszniejsze wątki (może prowokacje) z kafe?

Polecane posty

najśmieszniejsze zakładają - fiku mikuu (ciągle i wytrwale codziennie te same) - krwawa wilczyca (żadne) 💤

ale o jakich japonkach?? o tym czy facet moze chodzisc w japokach? cos takiego??

Gość to ty źle zrozumiałas
ja pamiętam, że uśmiałam się na temacie, gdzie laska napisała, że ma depresje a ktoś się pod nią podszył i śmieszne rzeczy pisał :D typu, że w supermarkecie wsiada do wózka i wyobraża sobie, że jest w wesołym miasteczku i takie tam :D wiem, że sama autorka miała z tego niezły ubaw ;) a pamiętacie temat "mam romans z wykładowcą" ? Ciekawe co z tego wyszło, bo temat gdzieś zniknął a miał kilkaset stron. Pamiętam też topik, na którym się piło wódkę od rana do nocy : D

"najśmieszniejsze zakładają - fiku mikuu (ciągle i wytrwale codziennie te same) - krwawa wilczyca (żadne)" Co znowu nie tak Marudo? Twoja drużyna przegrała?

Gość moim zdaniem ....
o japkach to bylo cos takiego "czy chodzicie juz w japakach' (bo nadchodzilo lato) niby nic, ale przerodzilo sie w jakies fajne absurdy ;) takie smieszne teksty typu ze w supermarkecie wsiada do wozka ...... to czesto sie spotyka i naprawde sa super smieszne :D no czasem troche nudnawe, ale ogoleni w deche. zawsze sie zastanawialam, czy to ta sama osoba pisze, czy kilka ... byl kiedys topik z linkami to smiesznych podszywow, to byla radocha :D

Co znowu nie tak Marudo? Twoja drużyna przegrała? przegra w niedzielę 💤

Gość chyba zwariuje z niewyspania
i jeszcze byl temat "kot idzie do kosciola ze swieconka?" czy tak jakos :D zwykla literowka ale temat sie ciagnal dzieki "kotu" :D o lidce co na lotnisko jechala tez pamietam :D fajnie sie czytalo, nawet jezeli to prowo bylo :D

dawno fajnego podszywa nie widziałam niestety

Krwawa Wilczyca widzisz...ja muszę uspokajać swój ogień - a Ty musisz go wzniecać ...takie role...💤

kota ze święconką też pamiętam :D

:classic_cool: :D

To było dawno, gdy okres roku szkolnego trwał 3 miesiace. Kolega dorosły mężczyzna myślał, że kobiecy okres czyli miesiaczka też jest raz na 3 miesiące. Ten sam kolega gdy się ożenił przestał się klaniać kobietom, bo uważał, ze jemu jako żonatemu dzień dobry pominny pierwsze mówić kobiety, które są niezamężne bez względu na ich wiek.

widzisz...ja muszę uspokajać swój ogień - a Ty musisz go wzniecać ...takie role... Szkoda, że musisz go uspokajać a nie ma on ujścia :classic_cool:

Gość moim zdaniem ....
ja tez kota ze swieconka pamietam :D czyli widze tu sie slaniaja w pomaranczowych pizamach stere weterany :P moze z rok temu byl ciagnacy sie temat, ze babke chyba maz zdradzal i sie wydalo, albo ona podejzewala, ale sobe zlamala akurat stope i trudno bylo cokolwiek dzialac. chyba ona jego smsy przeczytala do dziuni z pobliskiego osiedla, czy cos .... inna znalazla w szafie faceta jakies damskie buty, jeszcze inna czerwone majty za faceta pralka ... czy moze w samochodzie :P

a jakos w tym roku, moze 2-3 miesiace temu byl temat o lasce co znalazla w szafie wieksza kwote pieniedzy. Ona udawala, ze o tym nie wie i podpytywala meza, czy ten ma jakies oszczednosci ale on sie wypieral, ze nie ma.Ciekawe jak to sie skonczylo? o ile to prowo nie bylo

ludziki pamietam :D to byl temat Milosza z Maszewa? czy tak jakos?

Gość moim zdaniem ....
o jesu, o sflaczalej lalce to juz nie moglam dalej czytac tak plakalam ze smiechu :D :D

Gość moim zdaniem ....
fajny byl tez topik gosicia reno, czy cos takiego, jak w wieku nastoletnim mial przyjemne przygody z kolezanka cici :)

Gość Jolalojalna...
pełno ich było

ja dostawałam kurwicy jak widziałam temat o fansówce czy jakoś tak

Gość uytuuyujyugyu
ja tez pamietam watek o lidce ktora jechala na lotnisko!;] pamietam jeszcze o chlopaku, ktory zrobil dziecko dziewczynie(mlodzi byli) i on byl oburzony jak ona mogla ukrac mu sperme i go wrobic w dziecko!! :D fajny byl tez, do dzisiaj lubie czytac "do czego nigdy byscie sie nikomu nie przyznaly" i okacjach jak dziewczyny padaly ofiarami zbokow;)

najlepiej pamiętam 'swedzącą macicę", i jeden topik laski która zaczęła cały temat od tego, że dostała niebieski okres w związku z tym wszyscy mają jej się kłaniać w pas i tak dalej i tak dalej bla bla hahaha dobre to było

najlepiej pamiętam 'swedzącą macicę", i jeden topik laski która zaczęła cały temat od tego, że dostała niebieski okres w związku z tym wszyscy mają jej się kłaniać w pas i tak dalej i tak dalej bla bla hahaha dobre to było