Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaabeceeedaaa

jestem podłą matką

Polecane posty

a tak poza nawiasem - dorabianie ideologi do swojego postępowania k iedy jednocześnie potępia sieto samo tylko w wykonaniu innych nisi nawet swoja nazwę :) moralność Kalego :)

Gość Ojtylkonirto
Ja napisałam do mamuśki, że allium ci już odpowiedziała. Chodzi o wskazanie paragrafu. Mamuśka pytała mnie o paragraf. Prześledź posty od 17:12. Po prostu spieszę się na spacer.bja z reguły nie tytułuje postów.

Gość Ojtylkonirto
W dupie mam moralność, jak ktoś leje dzieci!

zdaje sie ,ze nie tylko moralność masz w dupie :)

syla Trochę przeczysz sama sobie... Na 2 stronie opisałaś sytaucje, jak natarłaś obcemu dziecku twarz piaskiem (!!!!) , a parę stron dalej oburzasz się jak ktoś natłukł ojca bijącego swoje dziecko, argumentując ze nikt nie powinien wtrącać się w wychowanie dzieci. A sama to zrobiłaś i to w okrutny sposób - bezpośrednio na dziecku i nie wazne że tamta matka nie regaowała ! Skoro klepiesz swoje dziecko twoja sprawa, nie wyrzywaj się na innych dzieciach ! Użyłaś przemocy w stosunku do innego małego dziecka - chyba masz problemy emocjonalne. Jakbyś zrobiła tak mojej córce to bym cię z tego placu zabaw wywlokła za włosy a za mojego męża to nie ręczę, sorry ale przejazdzkę do lasu w bagażniku miałabyś jak w banku. Twoja opinia " Nie sądze ,że ani jedna z was nie szturchnela"w łeb" dziecka" - CHYBA SOBIE ŻARTUJESZ ?

Gość Mamuśka007
Ojtylkonirto - nie, nie otrzymałam odpowiedzi z paragrafem. A to, że nawiedzona baba w galerii na kogoś doniosła, nie stanowi podstawy prawnej. Nadełaś się, bo wiesz tak samo dobrze jak ja, że żaden sędzia przy zdrowym rozumie nie skaże rodzica za klapsa w tyłek (jako naruszenie nietykalności cielesnej), za to Twojego męża za bicie ludzi na ulicy już tak - tym bardziej, że z Twoich wypowiedzi wynika, że ten rodzic to nie był jedyny przypadek. Argumentów brak, co? Co do moralności - masz wyjątkowo wybiórczą, bo dopuszczasz bicie (już nawet nie klapsy) pod warunkiem, że bity nie jest członek Twojej rodziny albo dziecko. Gratulacje.

Gość aaaabeceeedaaa
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Tak, jestem w sumie samotną, zestresowaną i znerwicowaną matką, pluję sobie w twarz po tym, co zrobiłam. Trudno mi się opanować, gdy np. 3-latek wchodzi w kuchni na szafę, wyciaga miód pitny, robi sobie kanapkę (mojej pomocy nie chce), rozlewa ten miód na podłogę, blat, a kanapką rzuca gdzie popadnie. Horror momentami. Brak mi cierpliwości, chociaż kocham swoje dzieci, często mnie wytrącają z równowagi.

Gość opanij sie ok???
takie sytuacje sa karygodne i nic nie usprawidliwa przemocy wobec dzieci bo to nie jejst kalps w tylek le juz okladanie dziecka ktore jest karalne

Gość opanij sie ok???
takie sytuacje sa karygodne i nic nie usprawidliwa przemocy wobec dzieci bo to nie jejst kalps w tylek le juz okladanie dziecka ktore jest karalne

Gość aaaabeceeedaaa
Wiem, że to karygodne. Cieszę się jednak, że się przed Wami otworzyłam.

Gość YTYTYTYT
PANUJ NAD SOBĄ BO CIE TRZEBA ZGLOSIC ABY DZIEIC TOBIE ODEBRANO