Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfssrgrg

PO DEKOLORYZACJI WYGLADAM TRAGICZNIE JESTEM ZAŁAMANA

Polecane posty

Gość dsfssrgrg

BYŁAM U FRYZJERKI NA DEKOLORYZACJI Z CZARNYCH... miałam zachcianke w stylu BLOND...:-O fryzjerka połozyłą mi ciemny blond i mam aktualnie taki kolor podobny do tego na tym zdjeciu http://imageshack.us/photo/my-images/299/78898710.jpg/ Żle sie czuje tragicznie, moje włosy sa wypłowiałe suche i sie nie błyszczą... Miałam to robione 2 tygodnie temu.... Czy mogę zafarbowac to na jasny brąz?? albo na brąz??? bo w tym wygladam jak smierc strasznie :(

Gość wdług mnie to
wcale nie wyglądasz tragicznie,a włosy błyszczą więc nie wiem o co chodzi ale chyba bardziej Ty sobie się nie podobasz niż innym

Gość nie chce mi sieeeeeeeee
a to ty nie wiedzialas ze po dekoloryzacji wlosy sa mocno zniszczone? :P

Gość nie wiedziałam że spódnica
też jestem po dekoloryzacji i mimo, że fryzjerka mówiła, że te środki nie niszczą bardzo włosów mam je bardzo suche (pół roku temu dokoloryzowałam) we włosy wcieram przed myciem na parę godzin olejki naturalne (z rossmana, z mazideł.pl i olej rycynowy), ich kondycja się poprawiła, ale że farbuję odrosty-to i tak raz w miesiącu funduję włosom chemię, z tym, że teraz używam farby bez amoniaku i nic strasznego się nie dzieje co do Twoich włosów na zdjęciu- mnie się podobają, tzn. Ty mi się podobasz w tym kolorze, ale jak się źle czujesz, to przefarbuj, tylko musisz bardzo o nie dbać (oprócz olejów oczywiście dobry szampon i odżywka)

Gość rtrytuiyi
ja mam taki naturlany

Gość lazienka nieladna, nie
A czego ty po dekoloryzacji oczekiwalas? :D

boze czy wy czytacie ze zrozumieniem? autorka napisala ze ma podobny kolor do tego na zdjeciu a nie ze to ona :o

Gość szczawiowa dzisiaj u mnie
przecież to nie jest ona na zdjęciu, napisała, że ma podobne włosy!! :o

Gość a jaki to ja mialam nick
przeczytałam jeszcze raz i nie znalazłam, że to nie ona, tylko o kolorze podobnym do tego na tym zdjęciu- zrozumiałam to tak, że kolor na zdjęciu nie wyszedł dobrze i dlatego "podobny"

Gość tez lubie pokazywac nogii
bierz inna farbe i maluj na brąz

Wygladsz super, serio . Nie wiem o co Ci chodzi? Dlabym sie zabic za takie wlosy jak Ty m,asz , ja po 2 dizecku musialam obciac , niby ok ale zle sie czuje z krotkimi wlosami. Autorko, nic z nimi nie rob wygladasz super. :)