Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż NieVierny

Dziewczyny co byście zrobiły gdybyście po wcześniejszym powrocie do domu zastały

Polecane posty

Gość z Tobą nie ma o czym gadać
za 10 zeta to nawet dobra koleżanka nie powie, że jest dziwką:D

prostytucja jest legalna jeśli prostytutka robi na własny rachunek

Gość abcdefgkobieta
powiem i ja...... dokładnie... ale już odchodząc od tego, skoro autor sobie wmówił, że jest "legalna"... Ani prostytucja nie jest legalna ani nie jest "kupnem usług" tylko z logicznego punktu widzenia zwykłą zdradą. Dla mnie zdrada jest wówczas gdy facet uprawia seks (w sporym uproszczeniu) z inną kobietą. A to czy jest taką sierotą, że za seks musi płacić, czy znalazł frajerkę co mu daje za darmo, to już mnie nie interesuje. Dostałby kopa w dupę i do widzenia.

dobra powiem inaczej, kwestia nie jest do końca uregulowana, ale to nie oznacza, że jest nielegalna

Gość abcdefgkobieta
z Tobą nie ma o czym gadać prostytucja jest legalna jeśli prostytutka robi na własny rachunek a słyszałeś o czymś takim jak urząd skarbowy? każda "działalność" zarobkowa musi być zarejestrowana by była legalna, a jeszcze nie słyszałam, żeby jakaś dziwka szła do urzedu rejestrować swoją "działalność"

żadna prostytutka nie idzie do więzienia tylko za to, że robi to co robi

"a słyszałeś o czymś takim jak urząd skarbowy? każda "działalność" zarobkowa musi być zarejestrowana by była legalna, a jeszcze nie słyszałam, żeby jakaś dzi**a szła do urzedu rejestrować swoją "działalność"" tylko dlatego, że jest złe prawo

Gość abcdefgkobieta
myślisz, że każdy kto łamie prawo od razu idzie do więzienia? są jeszcze pouczenia, mandaty i inne metody rzekomego "zwalczania" przestępczości, bo prostytucję charakteryzuje "za mała szkodliwość czynu" aby od razu za to do więzienia pakować, ile Ty masz lat, że takich rzeczy nie wiesz, 15???????

Gość abcdefgkobieta
nie ważne czy wg Ciebie prawo jest "dobre" czy "złe" ale jest jakie jest i to prawo reguluje co jest legalne a nie Ty ;)

Gość jestem kobieta woda ogniem
luksusowa czy nie luksusowa to i tak prostytutka, a po takim satysfakcjonujacym spotkaniu drogi autorze moze ci zostac pamiatka do konca twego nedznego zycia :) pamietaj, ze taka ladna, zgrabna, z bialymi zebami, "ynteligentna" prostytutka moze byc nosicielka chorob o jakich ci sie nie snilo.

nie ma prawa i odpowiednich rozporządzeń w tej kwestii i niby na jakiej podstawie miałoby się ścigać prostytutki?

ściga się tych co czerpią korzyści z prostytucji innych bo jest to unormowane prawnie, natomiast sama prostytucja nie jest uregulowana

Gość abcdefgkobieta
dobra, widzę, że się strasznie znasz na prawie, hehe ;) więc nie ma sensu nic Ci tłumaczyć. nie zmienia to faktu, ze dla normalnej kobiety bez różnicy czy zdradzasz ją z kochanką czy płacisz za to, że poruchasz. Dorośniesz to moze zmienisz podejście, bo na razie wyglądasz mi na jakiegoś gówniarza co to nic o życiu nie wie ;)

reasumując nie ma podstaw do tego, aby osobę korzystającą z takich usług potepiać czy to moralnie czy prawnie

Gość abcdefgkobieta
z Tobą nie ma o czym gadać reasumując nie ma podstaw do tego, aby osobę korzystającą z takich usług potepiać czy to moralnie czy prawnie buahahahaha, oczywiście, ze moralnie jest - jak ktoś jest tak tępy, ze nic poza wyglądem sobą nie reprezentuje, że dupą musi zarabiać na "życie" bo jest beznadziejny w czymkolwiek innym to zdecydowanie zasługuje na potępienie moralne. Normalni ludzie sferę intymną zachowują dla siebie a nie puszczają się na prawo i lewo z byle kim za 400zł...

Gość abcdefgkobieta
oczywiście mam na myśli obie strony - i dziwkę i dziwkarza. Bo facet chodzacy na dziwki to ktoś tak beznadziejny, że nie potrafi znaleźć osoby normalnej, z którą mógłby uprawiać seks i musi za to płacić... A facet mający kobietę i mimo to chodzacy na dziwki to już totalne dno, bo jeśli coś mu nie gra w związku to sie rozmawia a nie zdradza z byle kim kto może zarazić jakimś gównem i jeszcze weźmie za to kase...

Gość vgkgkvgigvkvg
trzeba być niezłym deklem by porównywać tankowanie auta do seksu :O seks to nie powinna być usługa,ciało nie powinno być towarem zdrada z dziwką to najgorsza ze wszystkich zdrad,najbardziej chamska

"trzeba być niezłym deklem by porównywać tankowanie auta do seksu" porównanie było właściwe, to usługa i to

Gość vgkgkvgigvkvg
facet który traktuje seks jak usługe to zwykłe ścierwo,gardze takimi gorzej niż zwierzęta

" Bo facet chodzacy na dzi**i to ktoś tak beznadziejny, że nie potrafi znaleźć osoby normalnej, z którą mógłby uprawiać seks i musi za to płacić... A facet mający kobietę i mimo to chodzacy na dzi**i to już totalne dno" do tanich sklepów też przychodzą ludzie ich też obrażasz tylko dlatego, że są biedni?

Gość phiphiiii
rozumiem drogi autorze, że nie masz nic przeciwko aby twoja partnerka robiła za luksusową prostytutkę :P. Skoro to dla ciebie zawód jak każdy inny. Ona tylko wykonuje usługę, tak jak pani w sklepie.

" facet który traktuje seks jak usługe to zwykłe ścierwo,gardze takimi gorzej niż zwierzęta" kobieta traktuje to jak pracę i też jest ścierwem zastanówcie się czasem

Gość vgkgkvgigvkvg
co ty człiwieku porównujesz :O:O seks to co innego bo powinien być intymny i z osobą której sprawia przyjemność a nie z wykorzystywanym żywym towarem chyba lepiej uprawiać seks z kimś o kim wiesz że nie miała 100 kutasów w cipie i że robi to z miłości a nie dla kasy zapamiętajcie sobie że seks to coś innego niż jedzenie,kupowanie w sklepie czy nie wiem co jeszcze

praca jak każda nie miałbym nic przeciw, zdziwione!?:)

Gość vgkgkvgigvkvg
tylko dziwki tak traktują seks i trzeba być debilem by z kimś takim go uprawiac

Gość vgkgkvgigvkvg
dobra,jesteś zwykłym prowokatorem,nara 🖐️

Gość a nie mówiłam
że to będzie temat o dzifce?

niedawno w tv leciał program o prostytutkach holenderskich, dał mi ten fil do myślenia i zmienił mój światopogląd na te kwestie

ona tak pięknie o tym mówiła, że już od dziecka o tym marzyła....a co Wam będę opowiadał ja zacząłem szanować te kobiety