Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AreYouFuckingKiddingMeeh?

Jak pozbyc sie bylej mojego faceta ??

Polecane posty

Problem polega na tym, ze byla mojego faceta zatruwa nam zycie od kad jestesmy ze soba czyli od dwoch lat. Na samym poczatku probowala rozbic nasz zwiazek, wmawiala mojemu facetowi ze ona chce z nim byc itd. On powiedzial jej ze on wybral mnie i nie zamierza wracac do tamtej. Kazal jej spierdalac mowiac doslownie. Byl spokoj przez jakis czas a teraz ona non stop znow do niego wypisuje, chce chodzic z nim na imprezy itd. Co ja mam zrobic? Wkurza mnie ta dziewucha ;/

Gość wynajmujesz panów
problem znika

Gość adorowana
to sama sie z nia skontaktuj. nie zrobiłaś tego do tej pory?

Gość JoannaDrak
Zaproś ją na wspólny seks w trójkącie. Może być całkiem fajnie! Twoj facet np. będzie cię posuwał a ona mu będzie lizać kakaowe oko.

JoannaDrak nie dzieki nie skorzystam ;/ Do adorowanej ...Wiesz juz raz zajal sie tym moj facet i wtedy podzialalo, tylko ze teraz to ona go przeprosila, stwierdzila ze sa dorosli i powinni zostac znajomymi itd no i czasem jak ona napisze co tam itp do niego no to on jej odpisze, widzialam ze jak sie pytala jak mu ze mna to mowil ze bardzo dobrze. Tylko tee zaproszenia na imprezy i w ogole. Czasem mysle, ze ona jest zdesperowana bo na sile szuka faceta i od dawna jest sama. Jak ja bym do niej napisala to by mnie pewnie wysmialaa.

Gość Monisss85
Jesteś głupią zazdrosną kozą!

Wlasnie wiem i napisalam, ze juz raz zrobil tylko teraz ona niby nic od niego nie chce poza wypadami na impreze lub piwo. On powiedzial, ze nawet jesli ona cos od niego chce to jest jej probleem bo on ma mnie ale nie wiem co mam myslec.

Tak byc moze jestem zazdrosna o mojego faceta ale nie jestem glupia. Mam spokojnie czekac az jej sie znow wlaczy cos i bedzie chciala do niego wracac ?!

Zawsze szczery Wiesz, gowno mnie obchodzi co probujesz tu wypocic. Obrazaj mnie ile sobie chcesz ... widze, ze sprawia ci to podniete.

Gość adorowana
przestańcie pieprzyć, że to faect tylko ma coś robić. wg mnie ona własnie szuka w ten sposób jakiegokolwiek kontaktu z nią. co z tego, że cię wyśmieje. przynajmniej będziesz wiedziała,że coś zrobiłaś w tym kierunku. twój chłopak ma w telefonie opcje zablokowania numeru :D?

ale nie jestem glupia najwyrazniej jestes ona moze chciec, jesli twoj facet nie da zgody to ona nic nie moze zrobic

Gość adorowana
kontaktu z nim * nie interesuje jej, że on ją wyzywa i sama się poniża, po prostu w ten sposób ona nigdy nie zniknie z jego głowy. rozumiesz? taka taktyka świetna :D

Obrazaj mnie ile sobie chcesz ... widze, ze sprawia ci to podniete. sama siebie obrazasz piszac: nie wiem co mam myslec co ja mowie, sama siebie obrazasz zakladajac taki topik na forum gluptasie, po prostu nie mysl, to zbyt meczace :-)

Gość Monisss85
Powiem ci jak to się skończy. Facet cie zostawi jak nie z tąbyłą to z inną, bo jesteś marudną niedorajdą, która jest tak nudna, że twój facet wraca wspomnieniami do byłej.

w ten sposób ona nigdy nie zniknie z jego głowy nastepna madra, a jesli facet fantazjowac bedzie o jakiejs modelce to co zrobisz? zabijesz modelke? no bez jaj

Facet cie zostawi jak nie z tąbyłą to z inną, bo jesteś marudną niedorajdą, która jest tak nudna, że twój facet wraca wspomnieniami do byłej. to wielce prawdopodobny scenariusz :-)

Kurde doskonale wiem, ze jesli moj facet nic od niej nie chce to ona moze sobie tylko chciec ale mnie wkurwia to, ze ona wiecznie chce go zapraszac na piwo albo na imprezy i non stop pisze do niego. Jest natretna.

ale mnie wk**wia to, ze ona wiecznie chce go zapraszac na piwo albo na imprezy i non stop pisze do niego. widocznie sama nie masz nic do zaoferowania

Zawsze szczery smieszny jestes. Na sile probujesz wszystkich krytykowac i obrazac. No tak panie na tym forum tylko ty jestes myslacym czlowiekiem.

Gość Monisss85
Sądząc po twoich wulgarnych wypowiedziach to jesteś zwykłą prostaczką, taką żulerą spod budki z piwem.

Ide z tad bo same debile tu siedza. Dodam, ze on nawet z nia sie nie widuje wiec wasze teorie sa chore. Debile z zawsze szczerym na czele.

Gość Monisss85
Jesteś prosta jak drut. Masz rację idź stąd!

Przepraszam za moje zachowanie. Zapomniałam wziąć dzisiaj rano leków. Tata dał mi zastrzyk i już jest dobrze.

Gość Monisss85
Jestem tania kurwa

Przepraszam. Już kończę, bo idę na elektrowstrzący teraz będę pisała pod pseudonimem Monis55

Gość Camila89
To prowo