Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AreYouFuckingKiddingMeeh?

Jak pozbyc sie bylej mojego faceta ??

Polecane posty

Jak 99% wszystkich tematów na tym forum :) :) :) :)

Gość a kto zerwal?on czy ona?
i czy ty go odbilas tej bylej?

AreYouFuckingKiddingMeeh? zgadzam sie z Toba w 100% :) ze mną możesz porozmawiać na ten temat- jakbym czytala o sobie :) i te kretynskie komentarze ze facet zostawi Cie dla bylej, przeciez to durni ludzie w ogole nie o to chodzi jej facet nawet nie bierze tego pod uwage, denerwujące jest uprzykrzanie zycia przez ex i wymyslanie kolejnych pretekstow zeby sie odezwac, znam to

wymiencie sie mailami i rozmawiajcie :-) albo zrobcie zrzute na nauczenie natretnych ex respektu do obecnych niuniek, za chwile tez bedziecie ex i rozumiem wy nie bedziecie sie naprzykrzac :-)

co za roznica kto zerwal, 2 lata to wystarczajaco zeby glupia cipa zapomniala o facecie,on juz dawno ułożył sobie życie na nowo

Zerwal on z nia i to dlugooo przed tym zanim sie poznalismy. Ivalia - a ty co zrobilas?

Zawsze szczery - wez wyjdz i nie udzielaj sie tutaj

Nie chcę cie martwić, twój facet tęskni za byłą.

Kopnij go w zad, tak ci radzę. Nie jest wart twoich łez. ;)

Wedlug mnie jest odwrotnie bo to ona szuka pretekstow by z nim pisac. A on juz raz kazal jej wypierdalac ze swojego zycia. On od niej nic nie chce - zrozumcie to. Chodzi mi tu tylko o to co zrobic by ona dala nam spokoj !

Zawsze szczery spierdalaj w buraki do chuja pana!

Zawsze szczery - nie obchodzi mnie twoja opinia wiec idz udzielaj sie w innym temacie. Tam moze ktos doceni twoje wypociny

bije od ciebie cieplo, kobiecosc, urok, czar, delikatnosc i czulosc normalnie jestes prawdziwym babochlopem, trudno sie facetowi dziwic

No i po co sie ktos podszywa ?

Ty, dopóki facet nie przestanie reagować, nie odczepi się była. Zrozum to. A skoro reaguje na jej zaloty? Wiesz co to oznacza. Chce mieć z nią kontakt. Co ty taka naiwna jesteś, co?

u mnie bylo tak że rozstali sie, mieli psa ktorego wzieli razem a tamta panna mieszkaka u mojego faceta wiec wyprowadzila sie i zostawila mu psa. powiedziala ze nie ma czasu/pieniedzy/warunkow by sie nim zajmowac a jak zaczal sie spotykac ze mną ona nagle sie obudzila i ciagle nachalnie sie dobijala ze chce odwiedzać psa, nagle po roku zaczela sobie rościć do tego prawo:) tez jej ciagle każe spie*dalac ale ona co jakis czas robi kolejna akcje, szczegolnie jest to dla mnie smieszne ze baba jest starsza ode mnie,ma 28 lat,cisnienie na męża/dzieci i przypomnialo jej się że miala dobrze, probowala go w żalosny sposob odzyskac. napisalam jej raz malo przyjemną wiadomosc zeby zajela sie swoim życiem bo zegar biologiczny jej tyka a pies juz dawno nie jest jej i na pewno go wiecej nie zobaczy. czasem (tez po 2 latach:)) teraz jeszcze probuje wzbudzic w nim litosc/skontaktowac sie itd ale na próżno moj facet jej nie znosi poza tym jest b.lojalny. straszne rzeczyy wypisywala o mnie na fb,robila 'zbiorke' znajomych zeby mi wpie*dolic a dziewczyna mnie nawet nigdy na oczy nie widziala chyba że na zdjęciu:) a jak u Ciebie sie zaczelo?

W ogóle z nią jest też problem taki, że jest cholernie bogata. Ma dobrze płatną pracę i wyższe wykształcenie. Jej rodzice to profesorowie. Ja natomiast jestem prostą fryzjerką, nie mam nawet matury. Mamy nigdy nie poznałam, a ojciec mówiąc krótko lubi zajrzeć czasem do kieliszka.

nie znasz mnie wiec nic nie mozesz powiedziec na moj temat tepaku.

Ten post o tym ze jest bogata to podszyw .. dziecinada

szczery ale z czym trudno sie dziwic?? jestes za głupi zeby zrozumiec ze to nie jest istota sprawy?? mój facet tez ma zapisana swoja ex w tel pod haslem 'kretynka' żeby wiedzial ze to ona jak znowu cos wypisuje a dobrze wiem co o niej mysli:)

Czy spotyka się ukradkiem z nią? A w telefonie co tam ma?

Strasznie mnie to wkurwia, że ktoś tu się podszywa. Normalnie ochujeje zaraz z radości!

Zaczernij się i po kłopocie. To twoja wina, godzisz się będąc na tymczasowym.

Zdaje mi się, że mój facet ma drugi telefon komórkowy. Taki sekretny, którego używa do kontaktów z nią. Raz słyszałam jakiś dziwny dzwonek i na pewno to nie był jego. Jak zapytałam co to było to powiedział, że to w telewizji.

Wiesz ja zobaczylam, ze pisala z moim facetem no i on mi pozniej wyjasnil ze ona mu pisze ze chce by on do niej wrocil. pytala sie jak mu ze mna jest i w ogole. Tylko ze moj facet jej nie chcial i nie chce. Od poczatku mowil jej ze jest ze mna szczesliwy i mnie nie zostawi dla niej. Pozniej kazal jej spierdalac i sie poklocili. Wkoncu ona po roku znow go dodala na fb i przeprosila i jak juz pisalam chciala by zostali znajomymi i tyle. Tylko ze od tamtego czasu ona czesto pisze do niego. Zapraszala go na imprezy, piwo itp. Wiem ze moj facet ani razu sie z nia nie spotkal i zapewnia mnie, ze ona jest dla niego nikim.

Pewnie ja jeszcze podruchuuje, a ty głupia kochasz drania. ;(

Nie ma drugiego telefonu, nie spotyka sie z nia i pisze tylko na fb jesli ona do niego zagada co tam.