Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy kobiety lubią tandetę?

Czemu dziewczynom podobają się faceci o tandetnym wyglądzie?

Polecane posty

Gość stella...
ale dlaczego autorze tak się denerwujesz, niech każdy ubiera się tak jak chce-po co to tak przeżywać

Gość stella...
PS. dla mnie facet w rurkach wygląda jakby był w kalesonach :)

Nie nosilem ale ja pierdole nie widzę w tym problemu photo.mensfashionforless.com/m/hollister-pink-polo-shirt.jpg Co ma poziom męskości do koloru, śmierdzi mi tu zakompleksieniem i braku pewności siebie

Gość stella...
mnie podoba się róż ale taki blady. te na foto są za intrnsywne

pozatym czemu kobiety nosza np kolor niebieski, skoro to kolor dla faceta, podobno? sklepiki dzieciece i matki wymyslily sobie ze roz to tylko i wylacznie do dziewczynki, a dla chlopczyka cala game pozostalych kolorow, no kurwa i teraz kazdy facet w rozowym to pedal babka w spodniach to niby kim jest? przeciez dziewczynki powinny nosic sukienki

Gość Apasz24
Facet w różowym nie zawsze musi być pedałem... może być przecież też zwykłą ciotą...

nie no fatet w różu czemu nie.Ale jak jest sensownie ubrany i oczywiscie jak jest 100 % facetem a nie jakaś cipą

Gość Apasz24
Jak Ty sobie wyobrażasz 103 kg faceta w różowym ciuszku, no kurwa jak ?:) Chyba bym sam z siebie miał polewkę

Gość Apasz24
Chłopaczku :)... do grubasa mi daleko, nie wszyscy są tłuszczem obrośnięci i nigdy w życiu siłowni nie widzieli. Wiec zamilcz wypłoszu :)

Mogłeś napisać pogrubiona czcionka - bardziej ci pasuje. Albo capsem - straszniej by zabrzmialo!

Gość Apasz24
:) wypłosza lepiej nie straszyć ..., kto wie co w takiej popierdółce jak Ty siedzi, możesz sobie krzywdę zrobić czy coś :)

Gość kokunia
Apasz24 103 kilogramowy facet oczywiście może dobrze wyglądać w różowej koszulce. Mój kolega, który waży mniej więcej tyle samo (ale nie jest gruby, ma jakieś 1,90 wzrostu i jest bardzo wysportowany), kiedy założy jasnoróżową koszulkę wygląda szalenie seksownie i męsko. Po prostu faceci, którzy wyglądają jak ciotki, boją się niektórych kolorów, aby bron Boże nie wyglądać jeszcze mniej mesko. Pradziwy facet, obojętnie co na siebie włoży i w jakim kolorze wygląda fantastycznie.

Ha! Próbujesz mnie obrazić jednocześnie zwracając się do mnie z wielkiej litery. Niezdecydowany grubas.

Gość Apasz24
Mareczku to kwestia kultury ale co ja Ci będę tłumaczył :)

Aha, według takiej klasyfikacji większość moich tu wypowiedzi jest w takim razie kulturalna. To dobrze, wiec: Wypierdalaj (kulturalnie)

Gość Apasz24
He he he co za ułomek :). Spij dobrze różowa cipko :)

Trzeci post i kolejne zrobnienie... Mareczku, chlopaczku, cipko - lubisz kutasy lizać frajerze czy jak? Dlatego tak się różowego boisz grubasie? Im szybciej z szafy wyjdziesz tym szybciej rodzina to zaakceptuje i będziesz mógł przyjmować w dupe bez poczucia winy. Poza tym tepawy jesteś, niespojne te twoje wypowiedzi, szkoda mojego czasu na ciebie for the last time Wypierdalaj