Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas mloda mama

jakas chetna mloda mama do rozmowy?

Polecane posty

motyleczek, tak rodziłam w luym i powiem ci, że mimo zapewnień innych, że drugi poród jest łatwiejszy to się z tym nie zgadzam. Drugi poród to był 16 godzinny koszmar. A u Was jak?

ja mialam cc teraz mam nadzieje na sn ale i tak pewnie skonczy sie znow cc a podobno kazda kolejna cc to duzo wiecej bolu po

Ja kupiłam fotelik jak córcia miała skończony roczek. Mam taki fotelik z odchylanym oparciem, gdzie dziecko nie musi spać na siedząco.

Gość Łowiczankaaaa
lietta2 taka slaba jestes ze meczylas sie az 16 godzin Moze jestes nie dojrzala na dzieci ?

moja ma 10 miesiecy i dalej mam ten 0-13 narazie sie miesci i jest ok ale pewnie w wakacje trzeba bedzie kupic ten wiekszy

Dla mnie przy porodzie najgorsza była końcówka. Tak naprawdę to według lekarzy rodziłam nie całe 4 godziny, bo dla nich poród jest dopiero wtedy kiedy skurcze są co 2-3 minuty. A przez wcześniejsze 12 godzin miałam regularne skurcze, ale co 4-5 minut...co i tak dla mnie było okropnie bolesne

motyleczek ja od razu kupiłam fotelik do 25 kg. A w ogóle to do ilu kg dziecko musi jeździć w foteliku?

Pierwszy poród był dla mnie łatwiejszy rodziłam 12 godzin, ale dostałam oksytocynę, wody mi najpierw odeszły a czynności skurczowej brak

Gość Mama Wiola:)
uff. mały łobuziak w końcu zasnął:) ja rodziłam sn. mimo że to pierwsze dziecko to tylko 3 godziny na porodówce spędziłam:) jak mają na imię wasze pociechy? mój jest Filip:)

Mój najmłodszy też już zasnął a córunia jeszcze maaaluję, a niech dziecko rozwija wyobraźnie :). Córcia Julcia synek Kacperek :)

motyleczek moja też Julka, a czy też taki czort jak mój? :)

moja teraz to mala cholera he ma tyle zmyslow ze glowa mala takie pomysly jak dorosly ja jestem z podlasia dokladnie Piątnica

Mama Wiola ale masz dobrze, sama najchętniej bym z tąd uciekła, bo patrząć na to co robi nasz kochany rząd to aż płakać się chcę

moja mała tak samo, a żebyś wiedziała jak lubi na siebie zwracać uwagę :)

moja Julka to straszny nerwus jak coś jej nie wyjdzie to zaraz krzyczy, rzuca:) my jak byśmy mieli wyjeżdżać to raczej do Niemiec raz że najbliżej a dwa..tam poszukują wyspecjalizowanych ludzi więc mąż nie miałby problemu ze znalezieniem pracy