Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gokologi

dziewczyny, jak Wasi faceci reaguja na kwestie owlosienia

Polecane posty

Gość gokologi
ostro, to ja jestem w sozku, bo zylam chyba na jakies innej planecie i zawsze mi sie wydawalo, ze faceci mega zwracaja uwage na depilacje u kobiet!!!

Gość do avatarka999
myslalem ze takie dziewczyny jak ty juz wyginely :D

Gość gokologi
i, ze zawsze trzeba byc supergladka i cipke na kazdy seks golic:D

Gość avatarka999
w zimie pach nie ruszam wcale, czyli wychodzi na to, ze moj facet czesciej goli pachy niz ja, bo sie intensywnie poci ;) ud nie gole nigdy, bobra nie podcinam

Gość gokologi
musisz miec delikatne owlosienie

Gość do avatarka999
a w lato nosisz bluzki na ramiaczkach jak masz lekko nieogolone pachy?

Gość its true
Ja idealnie goliłam cipkę tylko na jakieś większe wydarzenia :) Np. na pierwszy seks z kimś albo inny romantyczny wieczór, np. rocznicowy. A tak to jak mi się chciało - raz na 2 tygodnie, raz na miesiąc. Nigdy od żadnego faceta nic nie usłyszałam, a jak pytałam sama, to byli zdziwieni, ze przecież ogolona jest cipka. Dla nich kilku-mm włosy, to zero włosów. :D

Gość avatarka999
ja delikatne? raczej jest ciemne, tylko troche rzadkie, jestem szatynką

Gość gokologi
o kurde!! dziewczyny, ale mi oczy otworzylyscie:D

Gość avatarka999
nosze na ramiaczkach, nikt nie zwraca na to uwagi, serio.

Gość its true
Nie wiem co w tym dziwnego. Kobiety któe codziennie depilują cipkę i nogi to jakiś mit. Mam kilka koleżanek i widzę że one też rzadko się golą. Ostatnio byłam z jedną na basenie to widziałam że ma dość długie włosy łonowe. Innym razem po pijaku się wydurniałam z jedną koleżanką i niefortunnie tak ją pociągnęłam za pasek od spodni, ze złapałam też za majtki i mocno odciągnęłam - a tam dżungla. A mówiła mi, że się goli :D

Gość do avatarka999
szkoda ze nie jestes moja dziewczyna, bym ci w zime w czasie seksu sam rece do gory podnosil

Gość do avatarka999
its true moglabys mnie z takimi kolezankami ze zapoznac

Gość avatarka999
racja :) kiedys czesto chodzilam na basen i nigdy nie widzialam wydepilowanej babki (chodzi mi o strefe bikini). tlyko nie pomyslcie ze sie specjalnie gapie ludziom miedzy nogi;) to sie samo rzuca w oczy hehe

Gość its true
Mój chłopak właśnie był w pokoju, spytałam go czy jego byłe się goliły, powiedział "raczej tak". A "raczej tak" znaczy dla niego, że miały w miarę krótkie włosy. Dla niego moje 1-cm włosy na cipce to jest ogolona cipka :D Pod pachami golę się średnio raz na 1-2 tyg. Mój facet głaszcze mnie czasami pod pachami i nigdy nic nie skomentował. Nogi golę średnio raz na 2 tyg, a wiadomo że już następnego dnia czuć ostre, odrastające włoski. Podczas seksu mój facet b. często łapie moje nogi w górze i je całuje. I na pewno pod ustami czuje odrastające włoski, ale nigdy ani słowa nic nie powiedział. Myślę, że nie zwraca na to uwagi.

Gość its true
"do avatarka999" - dlaczego podnieca Cię owłosienie? Pytam z ciekawości.

Gość do avatarka999
dla mnie to takie naturalne i pikatne. avatorko dziewczyny na basenie maja wloski w okolicach bikini ktore sa na wierzchy, po bokach kostiumu? its true te twoje nieogolone nogi moga byc fajne albo pachy z lekkim zarostem

Gość its true
Czy ja wiem? Nie sądzę by go to podniecało (powiedziałby mi), raczej nie obchodzi go to :D

Gość ghrrrhhrr
do avatarka, a ile masz lat?

Gość avatarka999
ciezko stwierdzic, az tak dokladnie sie nie przygladalam, piszac ze sa niewydepilowane mialam na mysli ze nie widzialam nigdy "paseczkow" ani lysych cipek, zawsze mniejszy lub wiekszy busz

Gość avatarka999
mam 26 lat, juz to chyba pisalam

Gość badylloo
Ja też uwielbiam bobra. Owłosionych nóg i pach raczej nie, ale uwielbiam zarośnięte cipki. A wspaniale wygląda, gdy poza tym kobieta jest zadbana, ma makijaż, pomalowane np. na czerwono paznokcie, zadbane dłonie - i tymi dłońmi pieści zarośniętą szparkę. Nie wiem dlaczego, ale podnieca mnie zderzenie zadbania tego co odsłonięte z "zaniedbaniem" (tak się uważa, chociaż dla mnie to po rpostu naturalne) w miejscu zasłoniętym. Poza tym fajnie wiedzieć, że te włosy zasłaniają skarb, trzeba się tam dostać, a w ogolonej cipce wszystko jest na wierzchu, nie ma żadnej "tajemniczości"

Gość avatarka999
ah to nie do mnie, mieszaja sie te pseudonimy

Gość adibi
hehe a moj maz lubi jak jestem "sezonowa", na zime bobr, na lato gladko. nog tez nie widzi no chyba ze z miesiac nie gole :P i tez mam pasek wloskow na brzuchu. z zadnym facetem nie mialam problemow tego rodzaju

Gość do avatarka999
adibi a pod pachami sie zarost zdarza? ja mam 28 lat

Gość adibi
a pewnie ze sie zdaza. tez glownie sezonem zimowym hehe, na lato sie jakos bardziej pilnuje. a moj maz w zime wlosow nie obcian i rzadko sie goli-my takie misie zimowe jestesmy :P a mamy po 30 lat

Gość do avatarka999
ja nie lubie jak kobieta goli pachy codziennie, lepiej jak sie zaroscik zdarza i pod pachami sa odmiany

Gość do avatarka999
jestescie tu jeszcze dziewczyny?

Gość ellaaaaaa
zgadzam się z większością postów - zdarzają mi się odrosty na nogach i mój nigdy nic mi nie powiedział, do bikini nigdy nie byłam na zero, bo golę tak, żeby nic nie wystawało, a resztę na krótko i mówił, że jest super i prawda, że na basenie rzadko widać wygolone zupełnie na zero, pewnie są jakieś miłośniczki gładkości, ale dominują w artykułach promujących kosmetyki

Gość do avatarka999
ellaaaaaa nawet niepodgolone okolice bikini sa ok