Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gokologi

dziewczyny, jak Wasi faceci reaguja na kwestie owlosienia

Polecane posty

Gość do jaaaaarrrr
no rzeczywiście prymitywem bije na kilometr

Gość jaaaaaarrrr
brak argumentow to trzeba na szybko cos wymyslic nie? jak juz opowiadacie jakie włosy macie miedzy nogami to opowiecie w koncu jak dbacie o czystosc?

Gość a pan Putin
ty jaaaaaaaaaaaaaar a ty co swiat chcesz zbawic twoja filozofia golenia ? to moze twoja matka byla brudasem,bo jak miala okres to smierdziala bo sie nie golila ? no wez ty sie dziecko puknij w twoja chora glowe,naczytales sie za duzo Bravo Girls i teraz majaczysz niepotrzebnie :O

Gość jaaaaaarrrr
proste pytanie, jak dbasz o higiene w czasie pracy. zastanawiałam sie skad tyle smierdzących ludzi w tramwajach, autobusach, widac taka macie filozfie zycia:D

Gość a pan Putin
a ty jak db asz o higiene w czasie pracy? masz kilka polgodzinnych przerw,nawet w zimie i pryszn ic w firmowej lazience i szef ci mowi,panie musisz sie pan kapac 5 razy dziennie bo smierdzisz ? to chyba w burdelu pracujesz,ze tak ci wszyscy smierdza i nie wystarczy ci ze ktos sie umyje przed wyjsciem do pracy ? jak tak sie pocisz ze jeszcze musisz sie czasie 8 godzin pracy odswiezac w firmowej lazience to pewnie chory jestes ,bo takie pocen ie sie i taki smrod to normalny nie jest :O jeszcze pytanie,jaka ty masz prace :O jak siedzisz na dupie za b iurkiem i zbijasz bąki to trudno bys sie mial pocic z tych nudow :O jak bys b yl murarzem ktory pracuje fizycznie caly dzien na budowie to tez bys smierdzial potem w tramwaju :O ale tob ie pewnie jeszcze mama majty pierze i wanne czysci po twojej kapieli wiec polemika z toba na ten temat nie ma sensu :O laczysz rozne rzeczy ze soba i demonizujesz depilacje jako podstawe higieny a higiena polega przede wszystkim na myciu a nie na goleniu sobie wlosow na cipce ,gimnazjalisto:O

Gość magalaga
u kobiety przeciez wszytskie wydzieliny, pot, osiadaja na włosach i po paru godzinach zaczyna smierdziec;/ nikt nie kaze sie nikomu golic na zero ale myslalam ze to norma u cywilizowanych ludzi, ogarniecie tych okolic zeby mozna było chociaz husteczkami nawilzajacymi sie potraktowac gdy jestesmy dlugo po za domem. Jak ktos ma mozliwosc myc sie kilka razy w ciagu dnia to moze byc rasowym buszmenem i nikomu nic do tego, ale juz to widze jak sie myją. O antyperspirantach juz nie wspominam nawet. Niby mamy 21 wiek, ludzie zyja w społecznosciach a zachowuja sie jak dzikusy

Gość jaaaaaarrrr
wyobraz sobie brudasie ze gdy ma sie okres to nie wystarczy umyc sie rano. Mama ci tego nie mowiła? Siedzi taka lumpeksiara cały dzien w resztkach rozkladajacej sie krwi miedzy włosami i jebie az trzeba okna otwierac bo w jej wiosce myli sie co trzy dni to i jej to wystarczy

Gość jaaaaaarrrr
no o tym mowie magalagaga.

Gość a pan Putin
ty jakis jebniety jestes na puncie tego okresu u kobiet:O to pewnie twoj fetysz -smrod twoich kolezanek ,ktore obwachujesz czy maja okres i pewnie maja go codzienn ie ,ze tak tam smierdza ci non stop tym okresem :D nie w jej wiosce :O tylko w twojej wiosce tak jebie tymi lumpeksiarami co maja okres :O to se otwieraj te okna jak ci tak jebia,moze i swieze powietrze troche oleju do glowy nci awieje :D

Gość jaaaaaarrrr
jestem kobietą brudasko i w przeciwienstwie do ciebie mam minimum nawykow higienicznych

Gość a pan Putin
jestes gim gownem prawikiem ,fetyszysta obwachujacym kolezanki ktore maja okres i idz sie umyj ,bo az smierdzisz niedorozwojem wybrakowanej golarki :O

aktualnie obydwie nie wykazujecie się zbytnią inteligencją, jak ktoś ma busz to raczej powinien dbać o higienę intymną, "zero" też powinno, bo jak ma, już wspomniany, okres to nawet jakby bardzo chciała - krew się osadzi, norma. Więc albo tampony, albo biegamy do kibla i się odświeżamy. Nie rozumiem jak można cały dzień chodzić z takim syfem... Mówię to jako doświadczony ginekolog, więc nie pieprzcie mi tu :) jeszcze będziemy śmiać się z pozłacanych motyli...

Gość amyyyyyyyyy
jaaaaaarrrr: sorry, jesteś dziwna i masz jakąś obsesję, trzeba dbać o higienę zawsze i co tu ma do rzeczy, kto co ma w majtkach, jeśli wyczuwasz zapachy związane z okresem to już jakieś zaburzenie, jacy dziwni są niektórzy

Gość do avatarka999
sa tu jeszcze fajne nieogolone dziewczyny?

Gość w owlosieniu nie ma nic
zlego

Gość do avatarka999
i temat sie urwal

Gość jak wy moze sie nie golic?
?

Gość do vicciiii
jak ty jestes ginekolog to ja jestem Ksiaze Karol:D:D:D masz obsesje n a punkcie okresu tak jak ten zjeb powyzej..i nie gadaj pierdol ,ze jedzie od baby co ma okres bo jak ma okres to nie chodzi do gina przeciez:D:D

Gość arya
ja nie mam owlosienia ani na brzuchu , ani pod nosem na rekach prawie wcale , w ogole dziwne miec w takich miejscach :| tak sie dzieje jak kobiety maja za duzo testosteronu , jakbym byla facatem tez by mnie to obrzydzalo ;]

Gość do vicciiii
ło Jessuu :O to sie ciesz ze jestes jak to dziecko na widok ktorego podnieca sie pedofil takie glaciutkie :D:O wygolone i sie ino nie pojsrej z radosci ..ze dajesz zarobic tym cymbalom od pianek i zelow do golenia :O

Gość GHAH Ewa Czepkiewicz 666
Od tego dobrobytu całego to się Wam wszystkim w głowach przewraca!

Gość oj dziecinko co Ty masz
"ja nie mam owlosienia ani na brzuchu , ani pod nosem na rekach prawie wcale , w ogole dziwne miec w takich miejscach :| tak sie dzieje jak kobiety maja za duzo testosteronu , jakbym byla facatem tez by mnie to obrzydzalo ;]" Nie myl normalnego poziomu testosteronu z hirsutyzmem. Posiadanie owłosienia na rękach, brzuchu itd jest NATURALNE. i każdy wie, że po nim poznaje się libido i dlatego wielu facetów jarają włosy bo wiedzą, że mają do czynienia wtedy z kobietami o wysokim libido i co za tym idzie dużym apetytem seksualnym. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5279152 a tu macie jeśli chodzi o higienę

Gość viceversaaaa
Mam wasik, mam wlosy na brzuchu, na plecach tez mam - przez to mam okropnie niska samoocene. Moj chlopak jest ze mna juz 5 lat, za kazdym razem mowi ze jestem piekna, ze mu to nie przeszkadza. Natomiast ja dla samej siebie nie czuje sie piekna, przeszkadza mi to. Ale dziekuje mojemu partnerowi ze ze mna jest i akceptuje mnie taka jaka jestem. Pokochal mnie, a owlosienie to dla niego szczegol. Pozdrawiam wszystkie laski z takim problemem

Gość gość
Ja pier... laski włosy na plecach o szok! Ja nie mam tylko nogi i bikini i pachy na brzuchu tez nie mam. To musi być strasznie męczące. Ale nie łamcie się inni mają poważniejsze problemy. Moja znajoma ma dużą ciemna plamę na nodze i to jest problem na plaży, nigdy spodnic nie nosi albo po kostki jak juz a włosy można ogolic.

Gość gość
moja jest taka dziwna bo nie ma wcale włosków na ciele i i taka fajna miękka skóra , że co chwile ją całuję wszędzie nie mogąc się powstrzymać . na cipce ma włoski bo wie że je lubię