Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alive,

Powróżę 3 pierwszym osobom

Polecane posty

Gość Alive,
Oliwio spręż się jeśli chodzi o chemię, pokaż na co Cię stać ponieważ nauczyciel nie bedzie poblazliwy w tym przypadku(jakis incydent z przeszlosci mam na mysli)

Gość sdgfhjnm
jeszcze ja, proszę:) moj post jest wyzej.

Alive- dziękuję kochana. Aktualnie jest w polsce, przy mnie i zostaję już na stałe, a prędzej rok spędził z dala ode mnie... w Niemczech.. ale nie o tym mowa; Chciałabym wiedzieć między innymi jak ułożą się nasze relację, czy w przyszłości małżeństwo, rodzina? Planujemy wspólną przyszłość. To raczej poważny związek. Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź i proszę o jeszcze jedną.. no i poza tym gdybyś udzielała płatnych porad to byłabym chętna..

Gość slodka buzka
prosze powroz mi, czy on czeka na moj znak czy nie? ja jestem zakochana po uszy :)

Gość Mnie proszę.....
Proszę wróżko napisz czy coś jeszcze da się z nami zrobić?

Gość Mnie proszę.....
Ciągle właśnie o tym myślę, co z tym będzie. Czy da się coś zrobić, czy już nawet nie podejmować trudu?

Gość ja ewa proszę cię o pomoc
nie wiem czy jeszcze się załapię, bo 3 osoby juz były ale liczę na pomoc, 28091982kiedy znajdę pracę? tracę już siły:(

Gość Mnie proszę.....
Proszę wróżko napisz coś więcej, bo nie wiem co robić... Czy on czyta te wiadomości ode mnie, czy nie. Czy coś mam z tym zrobić, czy zostawić tak? Czy się spotkamy wkrótce? Proszę... .

Gość Alive,
sdgfhjnm przed Toba kochana 2 zwiazki, dopiero ten trzeci bedzie tym wlasciwym, aczkolwiek z poprzednich wyniesiesz doswiadczenia dzieki ktorym zbudujesz zwiazek z tym jedynym. widze tez ze podobasz się chlopakowi,blondynowi

Gość sdgfhjnm
Dziekuje Ci bardzo. Domyslam sie o ktorego blondyna chodzi. Obecnie podoba mi sie ciemnowlosy chlopak, starszy ode mnie, ale nie wiem czy sie w to angazowac, zalezy mi na nim ale troche sie boje tego wszystkiego i nie wiem co robic. Doradz mi prosze Kochana, co powinnam zrobic? Angazowac sie czy dac sobie spokoj? Dziekuje,

Gość Mnie proszę.....
Proszę rozwiń to o Tobiaszu. Tak może mieć żal, ale co ja mam z tym zrobić? Czy da się coś w ogóle? Czy odezwie się? Czy spotkamy się?

Alive.. gdybyś mogła mi odpowiedzieć byłabym bardzo wdzięczna. Zostałam już wiele razy oszukana przez różnego rodzaju wróżki. Żadna nie powiedziała prawy. Od jakiegoś czasu myślę, aby wybrać się do pewnej kobiety, która podobno niesamowicie wróży przyszłość, a dokładniej to *doradza*. Jeszcze raz powielę kolejne pytanie; jest szansa, abyś udzielała prywatnych porad/wróżb? Byłabym tym bardzo zainteresowana. Choćby przez kontakt meilowy. Oczywiście za opłatą jak i wszędzie.

Gość szz
:(

Gość Mnie proszę.....
Alive, - proszę kochana. Jedno zdanie na temat Tobiasza - czuje niedosyt i nie wiem, co mam robić..

Alive.. gdybyś mogła mi odpowiedzieć byłabym bardzo wdzięczna. Zostałam już wiele razy oszukana przez różnego rodzaju wróżki. Żadna nie powiedziała prawy. Od jakiegoś czasu myślę, aby wybrać się do pewnej kobiety, która podobno niesamowicie wróży przyszłość, a dokładniej to *doradza*. Jeszcze raz powielę kolejne pytanie; jest szansa, abyś udzielała prywatnych porad/wróżb? Byłabym tym bardzo zainteresowana. Choćby przez kontakt meilowy. Oczywiście za opłatą jak i wszędzie.

Gość Alive,
Mnie proszę Tobiasz się miota,jest mu ciężko, stara się przed sobą być twardy, jego duma nie pozwala na to ale sie waha,mysle ze odezwie sie w pozniejszym czasie, ale niestety to i tak nie wypali , nie bedzie miedzy Wami tego co bylo niedawno, dlugo bedzie sam, widze ze ulozysz sobie zycie za kilka lat

Gość Mnie proszę.....
Tu się trochę nie zgadza, bo oboje jesteśmy zajęci. Więc jak sam?

Gość Mam jeszcze szansę na wróżbę?
Mam jeszcze szansę na wróżbę?

Gość szz
też bym chciała wiedzieć czy znajdziesz jeszcze na mnie czas. Bo prawdę mówiąc nie wiem juz co robić, jestem zmęczona nieufnością :(

Gość ewiii
08.01.1990 rok Ewa, jak będzie wyglądał mój związek

Gość sasafsadsfsfs
Ponawiam - czy mogłabym prosić o kontakt mailowy? Jeżeli nie wróży Pani za pieniądze, to chciałabym przelać chociaż symboliczną kwotę, ewentualnie w ramach podziękowania mogłabym wysłać pieniądze na jakiś cel charytatywny. :)

Gość Alive,
Mnie proszę ja nie widze czegos takiego czy ktos jest zajety tylko raczej o sytuacji miedzy ludzmi mowie chyba ze ktos sie zapyta czy powiedzmy X ma partnera, czy jest z kims zwiazany , Chodzi o to ze wasza relacja nie bedzie taka jak dawniej, ale on do Ciebie z jednej strony kieruje pozytywne uczucia, jeśli jestes w zwiazku to za kilka lat prawdopodobnie stanie sie cos co wplynie na zwiazki-byc moze on sie z obecna rozstanie,a Ty ulozysz sobie zycie w sensie zalozysz rodzine, ustabilizujesz byc moze z obecnym partnerem, w kazdym razie negatywnych zdarzen nie widac w Twoim zyciu

Alive proszę odpowiesz na moje pytanie? Czy z Pawłem 26.02.1988 czeka mnie jakaś przyszłość? Mam na myśli małżeństwo, szczęśliwą rodzinę. Pozdrawiam serdecznie i czekam z niecierpliwością na odpowiedź. To dla mnie bardzo ważne, bo to już kilka lat razem. Gosia

Gość Mnie proszę.....
A czy będę miała dziecko?

Gość do mnie proszę
przestan dopytywac, nie jestes sama, inni tez czekaja

Gość Mnie proszę.....
I kochana powiedz mi jeszcze czy on czyta wiadomości ode mnie, czy też nie.

Gość Mnie proszę.....
Przepraszam was, ale trudno przestać, taka okazja pewnie długo mi się nie przytrafi, więc proszę bardzo...

Gość szz
jak każdemu...

Gość Mnie proszę.....
Ale szczątkowe informacje w tym wypadku rodzą we mnie tysiące pytań... i tak się ograniczam. Mam gonitwę myśli...

Gość Milady Milorda
Kasia 04.06.1988 Ślub już blisko a ja nie wiem cz to ta właściwa osoba? Co widzisz dl amnie dobrego?