Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alive,

Powróżę 3 pierwszym osobom

Polecane posty

Gość Milady Milorda
ALive!!!!!! Dziękuję ale jestem totalnie przerażona twoją wróżbą. Co do chłopaka to bardzo go kocham i cieszę się, że pokazują karty, że to dobra decyzja :) Podniosłaś mnie na duchu. 1. Alive potrafisz określić jaki to będzie miesiąc obrony? 2. A co w kwestii poszukiwania pracy? Znajdę coś? Ostatnio jestem w psychicznym dołku i wszystkim sie przejmuję :(

Gość Alive,
agiantka - W kartach widac milosc, zazdroszcze Ci jako kobieta ,on Ci krzywdy umyslnie nie wyrzadzi, jest wrazliwy wewnatrz,wszystko jest na dobrej drodze i mysle ze bedziecie szczesliwi,bedzie slub, nie udzielam platnych porad,nie zajmuje sie tym :) powodzenia i szczescia zycze:)

Gość ja ewa proszę cię o pomoc
zostałam pominięta:(

Dziękuję Ci kochana.. To dla mnie bardzo ważne. Nie zapomnę Cię do końca życia! Zapraszam na ślub kochana!!! :)

Gość wszyscy perfidnie wykorzystuja
tą wróżke jak sie da . wstyd ludzie wstyd

Gość ewiii
08.01.1990 rok Ewa , jak będzie wyglądać mój obecny związek

A i jeszcze jedno.. Jesteś świetna..!Oby więcej takich jak Ty. Paweł jest bardzo wrażliwy.. Potrafisz to robić i idź w ten kierunek! Jeszcze raz dziękuję Ci z całego serca.. Ubóstwiam Cię kobieto :) dziękuję za życzonka i również Tobie życzę wszystkiego co tylko w życiu najlepsze! Spełnienia marzeń :) Pozdrawiam.

Gość Alive,
Hehe :) Ciesze sie Twoim szczesciem:)

Gość Alive,
Wow.. dziękuję ;) Równiez zycze Ci wszystkiego co najlepsze, bo jesteś fajną babeczką ;) Pozdrawiam

Gość slodka buzka
jestem zakochana po uszy :) czy on tez?

Gość bardzo proszę mimo ze juz były
zostałam pominięta, a naprawdę bardzo mi zależy :( Magda 24.06.1990 Jak potoczy się moje życie uczuciowe? Kiedy będę w stałym związku? Czy mężczyzna, którym się teraz interesuję czuje coś do mnie i czy coś z tego będzie? Czy wyjadę zagranicę w przyszłości czy zostanę w Polsce?

Gość Milady Milorda
Bardzo, bardzo, bardzo DZIĘKUJĘ !!! ALive!!!!!! Dziękuję ale jestem totalnie przerażona twoją wróżbą. Co do chłopaka to bardzo go kocham i cieszę się, że pokazują karty, że to dobra decyzja Podniosłaś mnie na duchu. 1. Alive potrafisz określić jaki to będzie miesiąc obrony? 2. A co w kwestii poszukiwania pracy? Znajdę coś? Ostatnio jestem w psychicznym dołku i wszystkim sie przejmuję

Kochana.. mama mnie tu męczy.. Czy mogłabyś odpowiedzieć jeszcze na jedno pytanie związane z jej życiem? Strasznie proszę.. Maria 24.07.1966r. Co czeka ją w najbliższej przyszłości? Dziękuję z góry.!

Gość Alive,
bardzo proszę mimo ze juz były Przez krótki okres czasu bedziesz za granica i tam poznasz mezczyzne ktorego bedziesz darzyla uczuciem, jednak szybko ono wygasnie. Ustabilizujesz sie w Polsce, poznasz chlopaka na jakims czacie,portalu, widac ze to bedzie przypadek, jednak nie poznaja Was wspolni znajomi dlatego pomyslalam o internecie do 4 lat

Gość 1...2...3
wrózko tez czekam byłam po agiantce:)

wrózko, dlaczego ja zostałam znowu pominieta?:(

To Ty Alive jesteś cudowną kobietą :) Tylko na rękach nosić :) ! Jeśli byś mogła to ja grzecznie poczekam, choć mój ukochany już przyjechał. Z drugiej strony to może i mamie też potrzebne takie małe wróżenie, ponieważ ma kłopoty finansowe, zdrowotne i rodzinne... Jeśli chcesz to sprawdź. Byłabym Ci podwójnie bardzo wdzięczna, bo sama się o nią martwię.. Maria 24.07.1966

Gość Alive,
Aniu w najblizszej przyszlosci , do pol roku zmian nie widzę ale poprawę relacji z osobą z którą byłaś kiedys dosyc blisko i nie koniecznie to musi byc eks :)

Gość Alive,
Chcę Was przeprosić ale muszę uciekać, bede ponownie za okolo 2 godziny, wybaczcie :( Gosiu powróżę, jak nie tu to na maila wyślę, możesz spokojnie iść do chłopaka :)

:(

Gość 1...2...3
niemożliwe to raczej, ale dziekuje za czas

Ja też mogę prosić o wróżbę? Justyna 02.04.1979 Darek 05.06.1980 Co nas czeka w przyszłości? Czy nasze małżeństwo przetrwa? Czy będziemy mieli dziecko? Czy nasza sytuacja finansowa się poprawi? Jeśli to możliwe proszę o odpowiedź na e-mail. jtwardowska821@interia.pl

Gość bardzo proszę mimo ze juz były
Dziekuje za wrózbę :) Mam jeszcze jedno pytanie: Czy najbliższe wakacje będą dla mnie udane? Wyjeżdzam na kilka miesiecy bardzo daleko, czy będę zadowolona i czy poznam tam jakiegoś faceta, z którym połączy mnie jakiś romans? :) Magda 24.06.1990

Gość sdgfhjnm
Czuje sie dosc samotna i mam problem z akceptacja siebie, dlatego boje sie zaangazowania. Czy cos moze sie udac z ciemnowlosym chlopakiem o imieniu krzysztof? Zalezy mi ale boje sie ze nic z tego nie wyjdzie. Doradz proszę. Czy znam tego wlasciwego czy dopiero go poznam i w jakim czasie to nastapi? Agnieszka 15.01.1989 Dziekuje:)

Gość sdgfhjnm
Czuje sie dosc samotna i mam problem z akceptacja siebie, dlatego boje sie zaangazowania. Czy powinnam jednak zwiazac sie jakos z ciemnowlosym chlopakiem o imieniu Krzysztof? Czy znam tego wlasciwego, kim on jest? Agnieszka 15.01.1989 Bardzo dziekuje i prosze o pomoc.

Gość banalnie
Gdybyś tu jeszcze zajrzała to powróż mi proszę. Pytanie banalne bo o miłość, czy to dziecko i ja coś znaczymy dla Niego. Ela 01.12.1984

Gość nieladnie tak klamac
no i co wrozko mialas byc a nie ma cię:O

Gość do nieladnie tak klamac
zalosny czlowieku to ona robi przysluge a nie na odwrot wiec japa w kubel :)