Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alive,

Powróżę 3 pierwszym osobom

Polecane posty

Mnie proszę; Alive nie udzieli Ci tak szczegółowych pytań czy czyta ktoś Twoje wiadomości. Każda wróżka wróży ogólnie. Jeśli nic z tego nie wyjdzie to po co takie szczegóły...

Gość Mnie proszę.....
Jak nie wyjdzie, jak pisała że coś jeszcze będzie, nie takie, ale będzie.. Może jak ja się teraz wysilę, to coś to zmieni?

Gość Alive,
Edytko bez wrozenia od siebie Ci powiem ze czlowiek rzadko kiedy sie zmienia, nawet jesli teraz sie stara to i tak nawyki wrócą, po co masz sie meczyc, po co masz siebie wykanczac psychicznie, dla wlasnego zdrowia zrezygnuj z tego zwiazku Widze ze za okolo 5 lat bedziesz w nowym zwiazku,z dobrym chlopakiem. tak czy inaczej sie z obecnym rozstaniesz, niestety powodow nie widze

Gość do mnie proszę
nie jesteś sama! każdy tutaj czeka więc uszanuj to i przestań dopytywać !

Gość do mnie proszę
Alive,może napisz czy inni mają szanse na wrózbe bo szkoda czekac skoro zajmujesz się tylko 1 osobą

Gość Mnie proszę.....
Ja byłam trzecia wg dat. Więc uważam, że należy mi się więcej niż jedno zdanie. Wg tytułu, to wy się wpychacie.

Gość Mnie proszę.....
Miało być 3 osobom.

Gość do mnie proszę
:O

Gość do mnie proszę
no kultura nie jest Twoją mocna stroną jak widać:O

Gość Alive,
Może niech wpiszą się osoby obecne i zobacze co dla nich widać, bo nie widze sensu tracić czas na rozklad i interpretacje gdy byc moze juz wiekszosci nie ma

Gość Mnie proszę.....
mnie jeszcze coś napisz proszę...

Gość Milady Milorda
Alive, proszę napisz mi czy dasz radę mi powróżyć. Byłabym Ci bardzo wdzięczna bo bardzo się boję, czy nie podjęłam złej decyzji i zbyt pochopnej :( Kasia 04.06.1988 Ślub już blisko a ja nie wiem cz to ta właściwa osoba? Co widzisz dla mnie dobrego?

Gość Alive,
czasu*

Gość Milady Milorda
No to ja cały czas obecna i czekam z niecierpliwością :) Kasia 04.06.1988 Ślub już blisko a ja nie wiem cz to ta właściwa osoba? Co widzisz dla mnie dobrego?

Gość sasafsadsfsfs
No nic, nie otrzymam chyba odpowiedzi na pytanie o maila. Wiec zycze wszystkiego dobrego i pozdrawiam :)

Gość 1...2...3
hej wrózko, czy jest szansa na wrozbe?

Gość ja ewa proszę cię o pomoc
ja jetsem i czekam cierpliwie czy znajdę prace i kiedy? ewa28091982, trace już siły

Gość Mnie proszę.....
ja jestem i czekam jeszcze na cokolwiek z twojej strony.

Gość bardzo proszę mimo ze juz były
Ja jestem tu ciągle i czekam i prosze o wróżbę :) Magda 24.06.1990 Jak potoczy się moje życie uczuciowe? Kiedy będę w stałym związku? Czy mężczyzna, którym się teraz interesuję czuje coś do mnie i czy coś z tego będzie? Czy wyjadę zagranicę w przyszłości czy zostanę w Polsce?

Alive; Paweł 26.02.1988r. Ja; Gosia. Razem od dwóch lat. Wiele przetrwał nasz związek. Planujemy wspólną przyszłość. Czy coś nam wróżysz? Chodzi mi tu o dalszy związek i dalsze życie. Ślub, dziecko, rodzina.. ?

Gość 1...2...3
to tez sie wpisze...co mnie czeka w najbliższej przyszłości, miłość, rodzina? anna 15.10.1976...czy coś tam widac, jakies konkrety?

Gość Alive,
Mnie proszę - on czyta wiadomości, myśli o Tobie ale myślę że ta jego duma została urażona na tyle ze ciezko bedzie z taka sama relacją jaka byla przed zdarzeniem nie myslalam o tym zeby na maila wrozyc bo raczej zawsze tylko dla siebie czy bliskich stawialam,nie zajmowalam sie tym w sensie nie bralam oplat, nie jestem znana jako jakas wrozka tylko normalna dziewczyna ktora lubi to robic :) od zawsze mialam intuicje aczkolwiek nie traktuje kart jak wyrocznie. To raczej wskazowki, drogi ktorymi mozna pojsc, naprowadzic kogos ale nie przesądzać, wystarczy sie pomylic w interpretacji i mozna komus zycie zrujnowac,staram sie byc ostrozna

Gość Milady Milorda
Kasia 04.06.1988 Kurcze zapomniałam zapytać. Czy obronię się w październiku? :) to chyba najważniejsze pytanie :)

Gość szz
Bardzo dziękuję za wróżbę, doceniam że poświęciłaś mi czas. pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego

Gość Milady Milorda
Kasia 04.06.1988 Dlaczego ja cały czas jestem pomijana? Smutno mi :( 1. Co z moim ślubem? Czy to dobra decyzja? 2. Czy obronię pracę magisterską w październiku?

Gość sdgfhjnm
Jeszcze raz proszę. Co powinnam zrobic ze znajomoscia z czarnowlosym starszym ode mnie kilka lat chlopakiem? Zalezy mi, ale boje sie zaryzykowac.

Gość Jeszcze ja poproszę
Agnieszka 14.08.1977 Mam totalną depresję. Czy widać u mnie w kartach coś dobrego czy tylko same problemy, samotność i smutek?

Gość glupia jak but dorota
Dorota- czy w koncu pozbieram sie po romansie? jestem psychicznie wyczerpana i nie mam sily zyc:(

Gość Alive,
Milady , z jakis powodow obrona bedzie przelozona na inny termin, ale obronisz ją bez problemu :) widze ze slub to dobra decyzja, chlopak przy Tobie dojrzeje i stworzycie rodzine przynajmniej tak to widac, ale wiele zalezy od Ciebie a nie od kart,przemysl na spokojnie i wtedy zdecyduj, powodzenia zycze

Gdybyś kiedyś coś takiego brała pod uwagę to proszę odezwij się na mojego meila; mkwiatkowska97@interia.pl chętnie skorzystam :) aaa.. i nadal czekam na to moje jedyne pytanie. Niestety nie mam dużo czasu, bo zaraz będzie u mnie Paweł i muszę się przygotować. Proszę Cię z całego serca o odpowiedź. Gosia