Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiiibezrobotnazzzz

jak wam mija piatek? oto mój NAJNOWSZY wątek...

Polecane posty

Wiecie tylko mi nie próbujcie wmawiać że Śmieszka ma dziecko ze mnie. Ma dziecko - miała - bo nie rozumiała że wszyscy ograni na kał i mocz, właściciel też i CO MU ZROBISZ? Normalnie by wyleciał i nie ma jebaki. Jemu Polacy tylko mogli pomóc - w tym zlikwidować mnie wiecie. i tyle. Inni też by mu pomogli ale inaczej. A czego sie dalej spodziewało to wesołe towarzystwo w ogrodnictwie? Że co? Że nie wiem co i tyle. No to kasacja - no i musiałam pana ratować NASTĘPNEGO i to juz był koniec. Bo co tak sie na banki zawzięłam. ZA TO? TAKI ELEMENT RATOWAĆ? No taka mam opinię. Ale takie uczynki? A ten brat w holandii - taka sama byłam? No bez przesady. Ilu on ludzi zniszczył i poległ na piorunie - eee choć no takiego końca się nie spodziewałam i wiecie ELEGANCKO odgrodziłam się od rodziny Mengelego za granicą i nie ma mnie. Paczka moja i tyle. Tylko się muszę modlić żeby przyszła. Bo co robić - za MOJE WARTOŚCI i tyle. I koniec. Nie dam się. I wiecie tu w KEW przepaśc. Tak - ale jakbym miała CHOĆ 1 realną możliwość stałej pracy tu OD DZIECKA. CHOĆ 1 realną uczcią możliwość pracy. Bo tak to wiecie co... no nie wiem. ja wierzę w Indie. przykro mi i tyle. I tyle zostaje Anglii jak chca być 1% normalni. Bo jacy oni są. Nawet 1% normalności nie ma. Polska BEZ ŻADNEGO RODOWODOWU najbardziej nawet najbardziej zdechłego lepsza niż indie. No cóz... kto sie da? I tyle :( Niech se zeżrą tych Arabów. ma to sens? I tyle :(

Wiecie zamiast bankami hinduskimi isc w Rosję wiecie przez Francję? Ha! No to pomijając? Coś tam takiego to mają 1% racji. Choć da sie iść przez Francję do Rosji bankami hinduskimi zwłaszcza. A oni? OLIMPIADA W LONDYNIE. Bo oni są normalni. Do góry nogami. To kasa byłaby w grudniu i na Bonę by uważali. W ogóle nie są normalni i tyle. I wiecie za budynek do wyburzenia pieniądze moje są. A czy ja chciałam cała rentę? no pasowało, ale byle co pasowało. Nie mieli żadnego interesu. z 1 osobą czy kilkoma w Polsce nie mieli interesu sie dogadać, Polski spławić - nie. Ciekawe czemu? Pomyślcie. i tyle :( To w ogóle nie wiem jak to rozmawiać. Warszawa tam jest, a nie? Tu olimpiada tam olimpiada tyle :(

cdn 🌼 :( :( :( :(