Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

29Ola1983

Herbatki na BIUST

Polecane posty

Witam, ostatnio dużo czytam na forum o ujędrnianiu biustu i powiększaniu naturalnymi sposobami. Ja zaczęłam od ziółek - herbatki. Do tego masaż i po 2 tygodniach muszę przyznać, że widać efekt. Piersi ją jędrne i sterczące. A wy dziewczyny coś stosujecie? Lub coś stosowałyście? Czekam na odpowiedź

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
Mamy XXI wiek a te wierzą w cuedonwe działanie herbatek :-o Gdzie ja żyję ? :/ na około sama ciemna masa :(

Gość hahahhahahaahhahaha
uważajcie bo wam cyce tak urosna ze sie bede ciagnac pod nogami :D

Gość no bez jaj,
co za ciemnogród :D masaż ok ujędrni, ale cycki Ci nie urosną od jakiś herbatek :D:D:D nie wierz w cuda kobieto

Heh to poczytajcie mądrale w internecie :D to zobaczycie że zioła działają :D a potem wyzywajcie nas tutaj. Ja już wyczytałam. Wy też możecie pić może wam coś mózgu przybędzie i ogłady

Gość nie no pewnie
Poprosze o naukowe dowody a nie pobożne życzenia! A poza tym jeżeli biust się powiększył to co konkretnie - jest więcej tłuszczu, gruczołu, włokien mięśniowych? Kto chce wierzyc to uwierzy :D

Gość liroyek
co mam poczytac ??? wypociny durnych dziewuszek ktore chca w to wierzyc ?:) rece opadaja jaka cieomnta panuje :-o

Gość danp
Faktycznie zioła dzialają, krowy po konieczynach wymiona ciagna prawie po ziemii :D

Gość jasne, ktoś poczuł
efekt placebo i wypisuje bzdury anonimowo w necie, a ciemnogród wierzy i liczy na cud :D herbatke to se możesz wypić co najwyżej na wzdęcia :classic_cool:

Gość wróżkazębooooooooowa
zioła ojca grzegorza sroki na owulacje sobie zamówcie w necie po tym regulują sie chormony i cycki tż troche urosły :)

Gość Czerwona koniczyna
, Po 3 miesiącach dwie miseczki na plus :)