Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magłorzata Karwecka

Prezent dla rocznego malucha

Polecane posty

Gość Magłorzata Karwecka

Witam, szukam ciekawy prezent dla rocznego malucha z okazji dnia dziecka, możecie polecić ciekawy produkt lub sklep. dziękuję, Gosia.

Gość 75neta
Jakiś czas temu dla mojego chrześniaka znalazłam kilka ciekawych produktów na www.artyk.pl - koniecznie zajrzyj tam.

Gość KatarzynaWwwwwacka
Ja polecam jakies fajne autko edukacyjne albo fontanne z pileczkami albo jezdzik

Gość lodzzia
Moja corka doatala od tesciow chodzik -a moze chodzik to.to sie nie nazywa -takie ustrojstwo do pachania przy nauce chodzenia. corka to co prawda uwielbia,bo i moze z tym zapieprzac,i wydaje to z siebie dzwieki. ale ja mam inne uczucia -ona sie o to.opeira i zasuwa pod tym naporem. jak tylko sie zmienia powierzchnia albo jakis kat -od.razu jest plask. no i ta peedkosc... poza tym dlugo toto nie posluzy i co z tym potem zrobic. Raczej bym polecala taki samochodzik do odpychania sie nozkami. mozna z tylu doczepic stelaz do pchania i uzywac jako 'wozka'

ja mogę polecić prezenty które syn dostał na roczek, najlepsza kuchnia- lodówka z Fisher Price, bardzo ją polubił, bawi się nadal, ma ciekawe funkcje, fajne piosenki, jest kolorowa i potrafi na długo zainteresować dziecko :-)

Gość kolkakolka
kunna22 możesz napisać jaki to materiał? Jak dotrze do Ciebie to napisz czy jesteś zadowolona. Ciekawa jestem jakiej to jest jakości.

Gość kuna22
Kolkakolka ten poduszkowiec jest pokryty polarem, także powinien być miły w dotyku, no ale przede wszystkim jest duży bo ma ok 75cm długości :). Jak tylko dotrze napisze jakie wrażenia.