Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulice miasta

kobiety mnie zabijają... pisze całkowicie serio

Polecane posty

Gość ulice miasta
to tylko tak wyglada.. nie znasz mnie ja naprawde nad soba mocno pracowalem i to i tak mi nic nie dawalo , wiec..? a satysfakcja jest chwilowa, na dluzsza mete jest tylko bol i cierpienie

Gość miecz damoklesa
nie znam cię ale cię czytam uważnie ty też czytaj mnie uważnie, bo to co piszę nie jest obliczone na atak tylko na pokazanie ci innej perspektywy ( może błędnej - ja też mam ograniczone pole percepcji) ból i cierpienie to droga a nie cel sam w sobie ta droga zmusza cie do przyjrzenia się przyjętym założeniom no bo jak przyjmiesz zalożenie że ogień nie parzy i wsadzisz rękę w płomienie to poczujesz ból i cierpienie. Czy to oznacza, że ogień jest zły i przez niego to wszystko? Nie. To oznacza, że nieumiejetnie się z nim obchodziłeś i przyjałeś błedne założenie

Gość ulice miasta
tia.. takie biadolenie troche no ale załóżmy ze moglbym ci troszke zaufac. co porabiasz obecnie? bo ja siedze i się tak nudze, ze masakra.. moze pojdziemy sobie pogadac na gadu? bo chodze caly po domu i nie umiem sie opanowac

Gość miecz damoklesa
nie mam gadu onakillbill2@interia.pl zapraszam

Gość ulice miasta
po co mi maila dajesz? to przeciez to samo co tutaj, pisanie dluzszych wiadomosci.. a mi chodzi o normalna gadke zaloz sobie konto na gadu-to trwa minute, ja tez to zrobie bo swojego prawdziwego nie podam

Gość miecz damoklesa
daję ci maila bo wydawało mi sie że chcesz pogadać na priv nie mam gadu i nie zalożę sobie, tak wiec rozmowa ze mną poza forum jest możliwa tylko droga mailową założenie maila też trwa minutę ten jest także założony tylko na potrzeby kafe

Gość miecz damoklesa
a normalna gadka to kolego jest przy kawie albo - w twoim wypadku innym napoju bezalkoholowym net to nie jest normalna gadka net to namiastka

Gość ulice miasta
nie moze jednak skusisz sie na to gadu? zalozenie konta trwa minute.. a pisanie mailow nie ma sensu, juz lepiej na kafe

Gość ulice miasta
te miecz damoklesa... a klękniesz do mojego miecza?

Gość miecz damoklesa
nie... nie ma takiej możliwości w tej chwili podszywie - klękac to możesz sam, najlepiej pod krzyżem. Może cos do ciebie dotrze na kolanach

Gość Kinia;*
W końcu trafisz na tą właściwą. Ale nie możesz tyle pic i nie jesc, bo przez to sam sie niszczysz i masz mniejsze szanse na poznanie kogoś.. Może stawiasz za wysoko poprzeczkę i znajduja się same nieodpowiednie kobiety.. Znajdź sobie inny sposób na odreagowywanie problemów, nie alkohol.

Gość miecz damoklesa
Kinia sądzę, że w jego przypadku to nie będzie takie proste autor to jest uzależnieniowiec i byc może w tym tkwi jego problem z kobietami - jako problem wtórny do jego natury

Gość Kinia;*
Z pewnościa masz rację, bo proste nie bedzie, ale możliwe. On sam musi zrozumiec, że na dłuzszą metę nie da rady i tym codziennym piciem pogarsza swój stan. Ale z tego co pisze, to z tych problemków najprościej wyciagnęła by go odpowiednia kobieta, ale jak ma sie taka znaleźć, skoro on zamyka się z alkoholem..

Gość Tm.gp
Zalosny pijak i egoista,kobiety winne ze czegos takiego nie chca ha bralbys tlusta,brzydka,smutna babe?to co sie dziwisz ze ciebie nie chca?

Gość Tm.gp
A moze jakas powinna dupy dac ci charytatywnie sieroto?

Gość ulice miasta
kiedy poznaje kobiete to nie jestem smutnym pijakiem idiotko.. tylko facetem ktory sie stara i moze zrobic wszystko, do tego dbam o siebie jak mało który widocznie to sie nie liczy.... wiec teraz tkwie w ciezkim dolku , gdzie towarzyszy mi alkohol chociaz przyznam sie, że po paru dniach mocnego picia dzien w dzien, dzisiaj juz spokojnie.. tylko 3 piwka wypilem przez caly dzien, a teraz to nawet czuje trzeźwo- więc jest postęp, moze w tygodniu nie bede pił? postaram sie..

Gość m22222222222222222222222222
oczywiście artku :D odpowiedź od idiotki, dlatego bo kochała P.S. W pełni zasługujesz na to, co masz, bo wiem, jak traktujesz kobiety. SALU

Gość sylvia 007
Moze chcesz blyszczec w cudzym swietle? Znajdz sobie szara myszke,wtedy ty bedziesz blyszczal.

trafne:)

trafiony zatopiony

Gość fan czepialskiej
kto?

Gość Tm.gp
oj biedaku kobiet wina ze pijesz pracodawcow ze nie pracujesz slonca ze swieci a deszczu ze mokniesz caly swiat przeciw tobie;/ jak zyc?? dobrze ze niepelnosprawni, chorzy, biedni maja wiecej sily niz taki biedak nietrzezwy

Gość ankaiprzedszkolanka
Dbasz o siebie jak malo ktory? To znaczy co, włoski na żel?

Gość Piszesz o tej dziewczynie
Tak jakbyś jej nienawidził a nie ją kochał. Czy ta ostatnia ci cos złego zrobiła poza tym ze ci kosza dala? Bo tak o niej piszesz jakby byla najgorsza na świecie i wredniejszej baby juz nie bylo od niej. Az tak zle trafiłes?

Gość pewnie wydoila go z
Kasy a teraz facet boi sie przyznać. :-P