Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja 86 rocznik

Sa na sali obecne 26latki i zwyz ? muzyka lat 90tych

Polecane posty

Gość Heeej!
Od przedszkola do Opola też fajny program który oglądałam- zawsze chciałam być na miejscu tych dzieci.

Gość to ja 86 rocznik
wata cukrowa - boze szalalam za nia byla u nas raz w roku na odpuscie w maju zjadalam z 5 takich dzis jak jestem na festynie i jest wata tez kupie sobie , wtedy powraca ten sentyment z dawnych lat :)

Gość trutuutiiii
to jest to znalazlma na you tube.

Gość to ja 86 rocznik
i w soboty o 9 teleranek od przedszkola do opola - pamietam !

Jeszcze kojarzę taki program ze śmiesznymi filmami, który prowadził Tadeusz Drozda z taką sztuczną asystentką ;) I Koło Fortuny z tym wąsatym prowadzącym i Magdą :)

trutuutiiii - nie wiem niestety :( a sama bym chętnie obejrzała...

Gość Heeej!
Często po lekcjach wszyscy z klasy zimowa porą zjeżdżaliśmy na workach foliowych z górki to była frajda. Albo topienie marzanny, zbieranie kasztanów.

Gość trutuutiiii
apamietacie czar par z ibiszem. albo idz na calosc. z kotem zonkiem. pamietam godzina 19 ulioca pusta po wszystkie dzieciaki biegly na smerfy albo inna bajke a potem znow na dwor, Stanie pod blokiem w wakacje do poznych godzin noncych a co chwile ktorwes z rodzicow wola do domu a nikt nie chce isc.

Gość *liliann
Też jestem rocznik '86 a jakoś nic nie pamiętam z tamtych czasów. Zawsze tylko szkoła - dom i nic poza tym. Dyscyplina w domu była.

Muminki (moja ukochana bajka),ciuchcia,ulica sezamkowa,albo miś uszatek:)

Też pamiętam te zimowe zjazdy z wysokich górek na sankach :) Bałam się jak cholera, ale pragnienie zjechania było silniejsze ;) Super Święta Bożego Narodzenia ... Ubieranie choinki, wigilia, czekanie na św. Mikołaja, podrzucanie prezentów pod choinkę :)

Czar Par to było coś ;) co do muzyki to pamiętam,ze na topie byli New kids on the block, ace of base, dr Alban, Haddaway. The Kelly Family itp :)

Gość Heeej!
Pamiętam czar par- oglądałam leżąc na kolanach taty, ibisz mi się podobał:-). Śmiechu warte też pamiętam. A pamiętacie randkę w ciemno ? Albo 30 ton czy jakoś tak listę przebojów.

Gość to ja 86 rocznik
no i kolo fortuny :D

Tak czytam wasze posty i myślę,że nasze pokolenie ma co wspominać. Zastanawiam się jakie wspomnienia będą miały dzisiejsze dzieci za te 10/15 lat.

Gość to ja 86 rocznik
30 ton lista lista przebojow tez to ogladalam by przez te pare sekund uslyszcec swoje ulubione piosenki jak wtedy czlowiek czekal na to z upragnieniem :)

i mirabelek się zjadło spod śmietnika :) a dzisiaj jakoś chętnych brakuje...a drzewko stoi :P

Heeej! ja pamiętam jeszcze disco polo o disco polo live na polsacie :D

heeej Pamiętam 30 ton na 2-ce w niedzielę chyba. Zawsze się wkurzałam, bo tak krótko puszczali te piosenki. A pamiętacie ówczesne kioski ?? Całe szyby zapełnione kasetami Popcorn, Hop Bęc, Dziewczyna i disco polo :D

Gość to ja 86 rocznik
dobra jha opuszczam towarzsystwo dzieki ze powspominalyscie ze mna pozdrawiam :) dobranoc