Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja 86 rocznik

Sa na sali obecne 26latki i zwyz ? muzyka lat 90tych

Polecane posty

Pamiętam jak podbieraliśmy z rodzeństwem te świerszczyki ciotce i oglądaliśmy w ukryciu :D to ja 86 rocznik dobranoc :)

Gość Heeej!
Pamiętam piosenkę która ciągle słuchałam na kasecie no mercy where do you go:-D:-D. Mirabelki też pamiętam, dzikie jabłonie też. U nas w szkole zawsze było drugie śniadanie nigdy nie zapomnę smaku bułek i kakao przygotowanych przez panie kucharki i wygłupy przy rozlewaniu kakao do szklanek, chlapanie gąbka do mycia tablicy, celowie robienie błędów ortograficznych po lekcji na tablicy- było śmiesznie.

Gość Gość
Sigma i Pi leciało jak rocznik 86 w pieluchach był :D

Gość Gość
Pamiętasz, ale program był już zanim rocznik 86 przyszedł na świat. Koniec lat 80 to były czasy. Z milicją można było sie pobawić :D:P

Jeśli wszyscy po kolei zmykają to ja też :) na koniec tylko jeszcze napiszę-film 7 życzeń o mówiącym kocie ;) Nasze dzieci wspominać będą tylko gry komputerowe i zakazy na każdym kroku. Dobranoc :)

Jestem rocznik 78 i w całej rozciągłości zgadzam się że lata 90te były piękne i bardzo mile wspominam tamte czasy

Gość Gość
Jak pierwszy raz puścili Zmienników :D

Ale ja lubiłam tę Sigmę...oj mogliby nam trochę puścić tych wspomnień w tv. Jakiś program zrobić czy coś :)

Gość do gory nie moze
umrzec temat ;)

Gość pamiętam, choc jestem 87
gumy donald, Beverly hills 90 210, i pamiętam chyba zawsze w niedziele leciał pan Japa i prowadził taką gierkę, coś jak puzzle. to była telefoniczna gra :D na polonii 1 lubiłam Sally czarodziejke, Yattamana

Gość noo i jeszcze
byl fajny program na tvp2 13 nastolatki ... gra ktora prowadzila ta ruda zapomnialam jak sie nazywa

jestem rocznik 83 :) pamietam te czasy :) wesołego diabła niedawno ściągałam sobie i oglądałam :) kelly familly mój ulubiony zespół i jak się czekało na koncert w telewizji, bo na kasetę nie kazdy mógł sobie pozwolić. wspólne oglądanie koncertów i dobranocek dzieciaków w jednym domu przy jednym telewizorze :) obiady u sasiadki. stłuczone łokcie, kolana i przykładanie ich babką na polu żeby tylko nie wracać do domu :) guma donald i historyjki zbierane, król lew i karteczki którymi się wymienialismy w stronę, zresztą nie tylko karteczki z królem lwem. do każdego można było pojść w każdej chwili bez wcześniejszego umawiania się telefonicznie czy w szkole. oj to były czasy, nie narzekam, moi rodzice/dziadkowie mieli pracę. a teraz? teraz młodzi nie mają/ dziadków patrzą jak się pozbyć, a rodziców jeszcze trochę wykorzystać i kopnąć w d...taka prawda teraz dzieci nie potrafią się bawić, jak by teraz dziecko zostało samo cały dzień bez rodzica i nie daj boże bez komputera czy choć by telewizji, to by się zanudziło, a dawniej cały dzień na polu. deszcz, zima ciągle na zewnątrz i tak się nie chorowało. a teraz jak pada na pole się nie chodzi z dziećmi. jak śniegu wiecej też się nie wychodzi. dawniej nie było dzieci niejadków, bo jak się szalało cały dzień, to wpadało się do domu szybko coś zjeść i znowu się uciekało, a teraz dzieci zachęca się żeby jadły, jak nie to to może cos innego. kiedys mama gotowała i nie pytała czy zjesz, byłeś głodny jadłeś, nie byłeś nie jadłes proste.